Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

27/05,ΤΕΤΑΡΤΗ,12.00μμ.

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΑΕRIKO MOY XIΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!

Δημοσίευση

Anelia και από εμένα τις θερμότερες ευχές μου ! Να πάνε όλα καλά και πολύ πολύ σύντομα να γίνει στην κοιλίτσα σου το ΘΑΥΜΑ....

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου !

Περιμένουμε με αγωνία τα νέα !

Δημοσίευση

σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα. να μην αγχωνεσαι και μονο θετικες σκεψεις να κανεις ;)

Δημοσίευση

Απο καρδιας σου ευχομαι και γω καλη επιτυχια!!!!! και σε 15 μερες να μας πεις τα ευχαριστα!!! Απο ολες εμας εχεις τη θετικη σκεψη μας!!! Εσυ κοιταξε να εισαι ηρεμη και την ωρα που στα τοποθετουν να εχεις ομορφες εικονες στο μυαλο σου!!!!!! Θα περιμενουμε νεα σου!!! :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! απο μενα μια ευχη, μια προσευχη, πολυ αγαπη κ παρα πολλα φιλια!!!!

να πανε ολα τελεια κ τα μωρουλακια-ι να εγκατασταθει για εννια μηνες στην φωλιτσα που του ετοιμασες με τοσο αγαπη!!!!

Δημοσίευση

Περάσανε οι μέρες και όλα θα γίνουν όπως τα επιθυμείς,

σου εύχομαι ολόψυχα "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ"!!!:lol:

θα περιμένουμε νέα σου...

Δημοσίευση

KALISPERA ANELIA!!!!!!!!!!!!!!

SOY EYXOMAI MESA APO THN KARDIA MOY NA PANE OLA KALA K SE LIGES MERES NA MAS PEIS TA EYXARISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!

THA PERIMENOYME NEA SOY:kiss:

Δημοσίευση

ANNELIA μου γεια σου!!!Ευχομαι ο Θεος να ειναι μαζι σου και να γινει το θαυμα στην κοιλιτσα οσυ!!!Μακαρι να πανε ολα καλα!!!ΜΕ το καλο για αυριοοο!!!Ολες μου οι ευχες και η θετικη ενεργεια μαζι σου!!!Ανυπομονουμε για τα νεα σου!!!Φιλακια πολλα!!!

Δημοσίευση

Αχ κοριτσάκι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!!

Με το καλό να μάθεις ότι έχεις στην κοιλίτσα σου το μωράκι σου ή μάλλον τα μωράκια σου!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

KOΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ OΛΕΣ ΣΑΣ.....ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!

GIOLANTA,STALLA,STEISI,HAPPY MOM,MIRLITSA,VOULA,ARISTINA KAI MILINA MOY ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.......

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

σου στελνω τισ ευχεσ μου και εγω....ολα να πανε καλα και σε λιγουσ μηνεσ να κλαισ με δακρυα χαρα σασ....:kiss:

Δημοσίευση

Τη μεγαλύτερη και την καλύτερη επιτυχία εύχομαι!!

συντομα να μας ανακοινωσεις τα επιθυμητά αποτελεσματα!!!

Δημοσίευση

ΑΝΝΕΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ,ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοπελα μου αυτη τη στιγμη που σου γραφω τα σπορακια ειναι στην κοιλιτσα σου...χαλαρωσε εχε θετικη σκεψη χαρα για τα σπορακια σου ωστε η φωλιτσα σου να τα ζεστανει και να μεινουν εκει!!!!Ευχομαι σε λιγες μερες να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!

Φιλακια

Δημοσίευση

Kalhspera kai apo emena ..tora tha exeis eidi ta sporakia mesa sou ...sou euxomai mesa apo thn kardia mou pragmatika na sou pane ola teleia kai se 9 mhnes na exeis mia gemath agalia kai fisika ena spiti gemato apo eutixia kai ugeia kai fisika morakia.........Filia polla.....perimenoume nea sou...!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.... ΦΙΛΑΚΙΑ...

Δημοσίευση

εύχομαι να πάνε όοοοοοολα καλά

και να έχεις γερό μωράκι στην αγκαλίτσα σου

σύντομα

όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους Παναγίτσα μου

Σε φιλώ και περιμένουμε νέα σου!!!

Ο Θεούλης μαζί σου :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.