Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

KALISPERA KITTY!!!!!!!!!!!

SIMERA PIGES GIA THN OOLIPSIA?

SOY EYXOMAI MESA APO THN KARDIA MOY OLA NA PANE TELEIA K SE LIGES MERES NA MAS PEIS TA EYXARISTA!!!!!!!!!!!!!!:kiss:

• Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 15.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σου kitty!!ευχομαι ολα να σου πανε ολα καλα και σε 9 μηνες να εχεις αγκαλια το μωρακι σου!!

να σκεφτεσαι θετικα και να αποβαλλεις το αγχος & σιγουρα ολα θα πανε καλα!περιμενουμε τα νεα σου και τις εντυπωσεις σου απο την ολη διαδικασια. :cheer:

Δημοσίευση

Κιιττυ μου ευχομαι το ονειρο να γινει πραγματικοτητα και να απολαυσεις μια εγκυμοσυνη χωρις αγχος!!!!!!

Δημοσίευση

Και γω θέλω να σου ευχηθώ κοριτσάκι μου γλυκό καλή επιτυχία. Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι γιατί και γω τα έχω περάσει αυτά αλλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά. Εγώ τις πρώτες 4 μέρες πήγαινα μόνο στην τουαλέτα και τις υπόλοιπες μέχρι τον καναπέ. Δεν έκανα βέβαια δουλειές και ο αντρούλης μου είχε αναλάβει τα πάντα!

Πάρε κανένα καλό βιβλίο και ξεκουράσου!!!:P :P :P

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση

KITTY1981 sou euxome ollopsuxa olla sou ta oneira na ginoun pragmatikotia kai o theoulis na eisakousi tis proseuxoules sou kai ollou tou kosmou pou pedeuonte na kanoun paidakia.:)

filakiaaaaaa:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

γλυκια μου ,,,την ξερω την διαδικασια απεξω και ανακατωτα....

σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια....

προσευχομαι για σενα να ειναι οντως η πρωτη και τελευταια φορα...

οχι ανχος...θετικη σκεψη...και να σαι σιγουρη ..

ολα θα πανε καλα.....:P :P :kiss:

Δημοσίευση

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα νέα!! Σου στέλνω όλη μου την θετική σκέψη.... Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΗΡΕ 11 ΩΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΝΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

καλη επιτυχια και συντομα να μασ πεισ τα ευχαριστα ξερεισ τωρα.....ρουχα απο που να παρω κοριτσια κουνια; κτλ:):kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΑΣΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ EVHDAL ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Δημοσίευση

ασ γινουν ολα με το καλο και σου χω εγω πραγματακια μετα φουλ.....με την νυφη μου να δεισ τι εκανα οταν μαθαμε οτι ειναι εγγυοσ μετα απο την τριτη εξωσωματικη σε διδυμα σε μια βδομαδα τησ ειχα βρει και κουνια....

για τωρα ομωσ μπεσ να δεισ τα βιντεακια που εχω βαλει στην φαρσα ολα ταλεφτα και σιγουρα θα ξεχαστεισ.....φιλακια

Δημοσίευση

Αντε Λενακι ευχομαι να χοροπηδας με το τηλεφωνο αγκαλια και μετα παλι!!!Σου ευχομαι οτι καλυτερο κοριτσαρα μου!!Η ωρα περναει και το καλυτερο που εχεις να κανεις και καλα κανεις ειναι να σκεφτεσαι ευχαριστα, να εχεις καλη θετικη ενεργεια για να βοηθας τα σπορακια σου!!!Περιμενουμε νεα με αγωνια!!!ΜΕ το καλο να πανε ολα καλα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΠΕΝΤΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΙΩ ΜΙΑ ΓΕΛΑΩ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΙΣ 8/6 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ.ΑΧ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ!

Δημοσίευση

Εύχομαι και γω με τη σειρά μου να πάνε όλα καλά,

να έχεις σύντομα στα χέρια σου αποτελέσματα εξετάσεων με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ,

που θα είναι η αρχή για μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΛΙΑ,

και για τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ που θα σκάτε οικογενειακώς στο μαιευτήριο σε 40 περίπου βδομάδες από τώρα, κρατώντας αγκαλιά το ένα ή τα δύο (αν το επιθυμείς) ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!

:cheer:

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

TI ORAIA NEA!!!!!!!!!!!!!!

POTE PAS GIA EMBRYOMETAFORA?

AX!!!!DEN EIMAI KALA!!!!H KORH MOY EXEI PAREI TO MYALO!!!!!!:laugh:

TORA THIMITHIKA OTI EIPES POS THA PAS THN PEMPTH.

Δημοσίευση

Κιττυ μου τι καλα!!!Με το καλο να γινει κ η εμβρυομεταφορα και 8 του μηνα να δεις το θετικο αποτελεσμα!!!!!Χαλαρωσε κ απολαυσε το ξαναλεω!!!!! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΜΑΙ Η ΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα με το καλο και κοιτα να ξεαγχωθεισ λιγο οσο γινεται βεβαια.......;)

σου ευχομαι να γινει η πιο χαζομαμα του κοσμου.......:silly: :kiss:

Δημοσίευση

Λένα όλα θα πάνε καλά!!!

να είσαι αισιοδοξη γιατί έχεις τις καλύτερες και θερμότερες ευχές από όλες μας!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

Λενακι καλη επιτυχια νκοπελα μου!!! να βαλει το χερι του Ο Θεος και η Παναγια και σε λιγο καιρο να μαθουμε οτι θα γινεις μανουλα!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο!!Καλως να δεχτεις το σπορακι σου!!!

Δημοσίευση

Καλη επιτυχια για αυριο κοριτσακι μου!!!!! και ειπαμε,ΜΟΝΟ θετικες σκεψεις!!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.