Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πότε είδατε το φύλο;

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια! Είμαι στη 13η εβδομάδα και αναρωτιέμαι ποτε φαινεται το φυλο του παιδιου. εσεις σε ποια εβδομαδα το ειδατε;

Δημοσίευση

Αν εχει σωστη θεση το μωρο φαινεται και απο την εβδομαδα που εισαι!

Εγω το εμαθα την 16η εβδομαδα απο αμνιοπαρακεντηση αλλα το ειδα για πρωτη φορα την 23η στον Β επιπεδου...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σ'ευχαριστω! Τωρα ειναι να παω την αλλη βδομαδα στο γιατρο. Ας ελπισουμε οτι θα φανει...

Δημοσίευση

Kalhspera kai apo emena ...Ego to eida thn 15 ebdomada....genika an exei sosth thesh fenete apo th 13 kai meta...

Δημοσίευση

Γεια!!

εμας μας είχαν κάνει νύξη από την αυχενική διαφανεια στη 12η εβδομαδα αλλά μας διαβεβαιωσαν στην 16η!!!

με το καλό να δεις το μωρακι σου!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστω πολυ, κοριτσια! Αληθευει οτι αν ειναι αγορι φαινεται πιο νωρις;

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ. ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια.. εμάς απο την 14η εβδομάδα ο γιατρός μας είπε με σιγουριά πως είναι αγοράκι. Τα αγόρια όμως φαίνονται νωρίτερα απο τα κοριτσάκια..

Δημοσίευση

Aurore καλησπέρα κουκλίτσα μου!! Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου! Εγώ ήμουν από τις τυχερές! Το έμαθα την 13η εβδομάδα στην αυχενική διαφάνεια! Κατά 95% μας λέει αγοράκι... Είχε ανοίξει όμως κι ο ατιμούλης της ποδάρες που ήταν ολοφάνερα τα προσόντα του!! :laugh:

Και κάθε φορά που πάμε και τον βλέπουμε μας τα επιδηκνύει συνεχώς!!

Με το καλό να μάθεις και εσύ τι κρύβει ανάμεσα στα ποδαράκια !!

Δημοσίευση

Καλησπερα!! Κι εγω ημουν απο τις τυχερες το ειδα στην 12η εβδομαδα απο την αυχενικη Κοριτσακι:P !!!!!!!!Αλλα μου ειπε σιγουρα θα ξερεις στην β επιπεδου αυχενικη οποτε μην παρεις τιποτα

Δημοσίευση

Kalispera kai apo emena!

Kai egw sthn 12 evdomada to eida sthn ayxenikh!!

95% koritsaki eipe o giatros alla to sigourepsame

kalytera sthn B epipedou. Me to kalo to mwraki sou!:kiss:

Δημοσίευση

KALIMERA!!!!!!!!!!!!

EMENA H GIATROS MOY EIXE PEI OTI MALLON EINAI KORITSI STIN 12 EBDOMADA K TO EIDAME KALA STIN 16 EBDOMADA.TA AGORAKIA OMOS FENONTE APO NORIS.

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! Εμείς και στις δύο κόρες μου το μάθαμε στην αυχενική διαφάνεια!!! Και επιβεβαιωθήκαμε φυσικά!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Στην αυχενικη δεν φαινοταν ειχε κλειστα τα ποδαρακια του!!

Την 16η εβδομαδα μας εκανε τη χαρη και μας εδειξε το τσουτσουνη του! :P

Δημοσίευση

Τα γεννητικά όργανα αρχίζουν να δημιουργούνται τη 12η βδομάδα και τη 13η έχουν ήδη σχηματιστεί!

Από κει και πέρα, εξαρτάται από τη στάση του μωρού αλλά και από το μηχάνημα του γιατρού!

Εμείς το είδαμε την 14η βδομάδα!

Όμως είναι και αγοράκι... οπότε τα προσόντα μας ξεχωρίζανε!!!

Δημοσίευση

koritsakia

emis pigame tin perasmeni ebdomada gia auxeniki:(

alla to moraki m den anoige ta podarakia

tou gia na doume ti einai kai m leei o giatros

blepo kati alla mporei na EINAI O OMFALIOS LOROS

aman bre koritsia tora se megaliteri agonia me afise

katabathos niotho oti einai koritsaki asxeto me auto pou mou eipe

o giatros

:silly: :silly: :silly: :blush: :blush:

:woohoo:

Δημοσίευση

Εμάς στην αυχενική (11+5) μας είπαν μάλλον για αγοράκι. Την επόμενη φορά (14) που πήγαμε είχε τα ποδαράκια του κλειστά και δεν καταφέραμε να δούμε τίποτα.Οπότε είμαστε στην αναμονή...Λέτε να είναι τελικά αγοράκι κορίτσια?Πέφτουν γενικά μέσα και ας ήταν τόσο μικρό?

Δημοσίευση

Emena to paidaki mou me paidepse na mou deiksei to fulo tou. Stin auxeniki diafaneia mou eipan oti isws na einai agoraki alla i diki mou giatros mou elege oti isws na einai koritsi. Ston uperixo meta tin auxeniki eixe ta podarakia tou stauropodi opote pali agwnia. Stin b epipedou mas edeikse kathara oti einai agoraki kai ek tote mas to deiknei sunexws. Upomoni (an kai kserw tin periergeia tis manas na mathei to fulo gia na mporei na onereuete) kai tha erthei i ora pou tha matheis kai pistepse me otan to matheis tha noiwseis toso omorfa oti kai na einai giati epitelous arxizei na apokta mia eikona sto mualo sou.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μάλλον κοριτσι εχεις. Τα θυληκα σπερματοζωαρια ζουν περισσοτερο απο τα αρσενικά. το ακουσα απο γιατρο. Εχω ακουσει ομως και περιπτωση που συνεβη το αντιθετο...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Η επανω απαντηση πηγαινε για την IRENEMOUR. Σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας, κοριτσια!

Δημοσίευση

Εμάς μας είπανε στην αυχενική οτι κατα πάσα πιθανότητα είναι κοριτσάκι:) Μετά φαινόταν και στους άλλους υπέρυχους αλλά το επιβεβαιώσαμε στην β'επιπέδου;)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ!ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ - ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙ ΕΒΛΕΠΑ). ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ:laugh: )ΣΤΗΝ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.