Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Άψυχοι γονείς!

Featured Replies

Δημοσίευση

Σήμερα διάβασα σε εφημερίδες τις τρείς ακόλουθες απάνθρωπες συμπεριφορές "ΓΟΝΕΩΝ" (αν μπορεί κάποιος να τους ονομάσει έτσι).

1.Βρέφος φέρεται να στραγγάλισε με τα ίδια της τα χέρια η αλλοδαπή μητέρα του από τη Ρουμανία λίγες ώρες μετά τη γέννηση του. Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε πλαστική σακούλα που βρισκόταν τοποθετημένη σε μπαλκόνι διαμερίσματος.

2.Ζευγάρι από το Βανκούβερ του Καναδά ήθελε να πουλήσει το μόλις επτά ημερών κοριτσάκι του μέσω ίντερνετ για 10.000 δολάρια, ανακοίνωσε η καναδική αστυνομία.

3.Την Κυριακή η γερμανική αστυνομία συνέλαβε ζευγάρι στη Βαυαρία που είχε βάλει αγγελία μέσω ίντερνετ για να πουλήσει το επτά μηνών αγοράκι τους έναντι ενός ευρώ!

Δημοσίευση

μωρε τομα μου τι μας τα βαλες αυτα...??

Δεν τα μπορω καθολου.

Με πιανει μουρλια μιλαμε!

Δημοσίευση

Δεν τα μπορω καθολου.

Δημοσίευση

Δεν τα μπορω καθολου.

Δημοσίευση

Δεν τα μπορω καθολου.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συγνώμη Simone μου αν σε αναστάτωσα αλλά θυμώνω με τέτοιους ανθρώπους! Ο Θεός τους δίνει το ποιο υπέροχο πράγμα στο κόσμο που είναι ένα μωρό και αυτοί τα εκμεταλεύοντε και τα κακοποιούν με αυτούς τους τρόπους. Δεν μπορώ με πνίγει το άδικο!! Εγώ να πρόσπαθώ να ανχώνομαι για το αν θα γίνω μανα και αυτοί να να πράτουν αυτά τα πράγματα. Είναι ένα δώρο Θεού είναι μια ψυχούλα δεν μπορεί ο κάθε ένας να κάνει οτι θέλει...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συγνώμη Simone μου αν σε αναστάτωσα αλλά θυμώνω με τέτοιους ανθρώπους! Ο Θεός τους δίνει το ποιο υπέροχο πράγμα στο κόσμο που είναι ένα μωρό και αυτοί τα εκμεταλεύοντε και τα κακοποιούν με αυτούς τους τρόπους. Δεν μπορώ με πνίγει το άδικο!! Εγώ να πρόσπαθώ να ανχώνομαι για το αν θα γίνω μανα και αυτοί να να πράτουν αυτά τα πράγματα. Είναι ένα δώρο Θεού είναι μια ψυχούλα δεν μπορεί ο κάθε ένας να κάνει οτι θέλει...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Μωρε εσυ καλα εκανες και το εβαλες..

ασε με εμενα..

δεν μπορεις να φανταστεις ομως τι παθαινω με κατι τετοια..

Γινομαι αλλος ανθρωπος..

Δημοσίευση

ασε με εμενα..

Γινομαι αλλος ανθρωπος..

Δημοσίευση

ασε με εμενα..

Γινομαι αλλος ανθρωπος..

Δημοσίευση

ασε με εμενα..

Γινομαι αλλος ανθρωπος..

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.