Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!:) ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΝ Η ΩΟΛΗΨΙΑ ΠΟΝΑΕΙ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΘΗ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Δημοσίευση

KALIMERA MORO!!!

EGO EKANA EKSOSOMATIKI PRIN ENA XRONO PERIPOY K TORA EXO ENA KORITSAKI 2 1/2 MINON.MIN AGXONESE.DEN THA KATALABEIS TIPOTA.K EGO EIXA TROMAKSEI K PISTEYA OTI THA PONOYSA ALLA OLA PIGAN TELIA.DEN KATALABA TIPOTA!:kiss:

Δημοσίευση

MWPO ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΩΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!

Δημοσίευση

mwro καλημερα κ απο εμενα οντως η ωοληψια δε ποναει καθολου,εγω δεν καταλαβα απολυτως τιποτε οταν ξυπνησα απο την ελαφρια μεθη κ μαλιστα ειχα μια εκφραση καπως στη κοσμαρα μου....:P :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΝΑ ΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!ΒΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!:) ΚΙΤΤΥ1981 ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!:) ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ Ε2?ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ!!!!!

Δημοσίευση

mwro έγραψε:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΝΑ ΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!ΒΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!:) ΚΙΤΤΥ1981 ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!:) ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ Ε2?ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

H EKSETASI E2 EINAI EKSETASI GIA TIN ISTRADIOLI.TIN EKANA K EGO ARKETES FORES!

Δημοσίευση

Μωρό καλή επιτυχία:P και όλα εύχομαι να σου πάνε τέλεια!!!! Εγώ ξεκίνησα πριν 20 μέρες την διαδικασία για εξωσωματική αλλά δεν έκανα οωρήξια και την σταμάτησα θα ξαναρχήσω για να την κανω τον Ιούλιο.Εύχομαι και σε σένα όλα να πάνε καλά. Έκανε η θεία μου πριν από 2 χρόνια οωληψία και μου είπε ότι δεν κατάλαβε απολύτως τίποτα.:kiss: Η Ε2 λέγεται και αλλίως "οιστραδιόλη" αυτή πρέπει να κατέβει κάτω από 50 εμένα είχε πάει 30 όλα θα σου πάνε τέλεια μην αγχώνεσαι και σύντομα θα μάθεις καλά νέα. Σε φιλώ και αν θες και άλλες πληροφορίες στείλε μου π/μ. Φιλιά:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

καλημερα mwro!Λοιπον θα σου πω και γω την δικη μου εμπειρια. Καταρχην να σου πω οτι ειμαι στην 31 εβδομαδα και σε λιγοτερο απο 2 μηνες -πρωτα ο θεος- θα ερθει στο κοσμο η πριγκιπισα μας!!!!!! Αυτο βεβαια μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες εωσωματικης.Στην 4η τελικα τα καταφεραμε αφου βεβαια πρωτα αλλαξαμε γιατρο!!!!! Ο πρωτος να σημειωθει οτι ειναι ΟΝΟΜΑ και βγαινει καθε 3 και λιγο στην T.V. (τον κακο του τον καιρο!!! ουτε να τον βλεπω δεν θελω!!!!!!!!!) τελος παντων.

Λοιπον εγω στις 3 πρωτες προσπαθειες εκανα 15 ωαρια!!!! για να παρει ομως αυτα τα 15 με τρυπησε 15 φορες!!!!! οποτε οταν ξυπνησα απο τη μεθη πονουσα φοβερα!!!!!! ασε που οπως λεει και ο αντρας μου με τοσα ωορια θεωρει οτι δεν θα ηταν καλης ποιοτητας, ηταν τζουφια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Στην τελευταια (και τυχερη) εκανα μονο 5 και βεβαια οταν ξυπνησα δεν πονουσα καθολου!!

Αυτο που θελω να σου πω ομως περα απο ολα τα αλλα ειναι οτι αν ο γιατρος σου δεν σου εμπνεει 100% εμπιστοσυνη αλλαξε τον αμεσως!!!! εγω μολις μπηκα μεσα στο ιατρειο του( στον δευτερο) και αρχησαμε ν μιλαμε με πηραν τα κλαματα.ΚΛΑΜΑΤΑ με αναφυλητα δηλ.Εγινα ρεζιλι στον ανθρωπο!!! Αυτος σηκωθηκε απο το γραφειο του ηρθε διπλα μου μου σκουπησε τα δακρυα μου επιασε το χερι και μου ειπε: Τελειωσαν οι κακες μερες!!!! εχε μου εμπιστοσυνη και ολα θα πανε καλα!!!!! μαζι θα τα καταφερουμε!!!! (Ακομα και τωρα που το θυμαμαι δακρυζω!!!!!) και οντως τα καταφεραμε!!! ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!! Μολις βγηκα απο το ιατρειο του ημουν αλλος ανθρωπος!! Μου εφυγε μονομιας ολο το αγχος!!! (Ηταν ενα απο τα μυστικα της επιτυχιας!!!) Ποτε εκανα τις ενεσεις,ποτε την ωοληψια, ποτε την εμβρυομεταφορα, ουτε που το καταλαβα!!!!!! Αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες στειλε π/μ με τηλ. να μιλησουμε κατιδιαν!!!! θα χαρω πολυ να σε βοηθησω γιατι τα εχω περασει και ξερω πως νιωθεις!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.