Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOPPLER ΚΑΙ NST TI EINAI?

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ DOPPLER KAI NST ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΗΖΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ?

Δημοσίευση

γεια σου boymamma αν και το ντοπλερ το εκανα λιγες ωρες πριν γεννησω ξερω οτι ειναι ενας υπερηχος στον οποιο βλεπουν την αιματωση των οργανων την πιεση του αιματος στις μητριαιες αρτηριες κ.α ετσι βλεπουν τα ομφαλικα και εμβυικα αγγεια και προλαμβανονται πολλες καταστασεις οπως η προεκλαμψια και το nst ειναι ο λεγομενος καρδιοτοκογραφος που παρακολουθει την καρδια του μωρου καθως και τις κινησεις του

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ Ε?ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ..

ΟΥΦ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ!!!!

Δημοσίευση

το ντοπλερ και το nst ειναι ρουτινα στην φαση της εγκυμοσυνης που εισαι βεβαια εγω επειδη γεννησα στην 31η εβδομαδα δεν προλαβα να παω 8 μηνων για να δω αν εκτος απο ντοπλερ θα μου κανει και nst μπηκα στο νοσοκομειο σαββατο βραδυ εκανα τις 2 ενεσεις για τους πνευμονες του μωρου και μου τα εκαναν για να παρακολοθουμε πως παει το μωρο ωσπου δευτερα απογευμα επεφταν οι παλμοι του και με πηγαν αμεσως για καισαρικη λογω προεκλαμψιας αυτα τα 2 ειδικα θεωρω οτι ειναι πολυ χρησιμα και μακαρι να τα εκαναν σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης

αν θες οταν τα κανεις πες μου νεα καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου που αν καταλαβα καλα ειναι αγορακι?

Δημοσίευση

καλησπερα κ απο μενα!

το doppler σου εξηγησαν τι ειναι,

το NST,το οποιο εκανα περιπου 8 φορες!(αφου δεν ειχα διαστολη για να γεννησω:dry: ,βλεπαμε διαρκως για συσπασεις,αστα,τελος καλο ολα καλα!:) )

ειναι ο καρδιοτοκογραφος,σου φορανε μια ζωνη,που ειναι συνδεδεμενη με εναν σαν καρδιογραφο κ αυτο μετραει τους παλμους του μωρου,αλλα ταυτοχρονα κ τις συσπασεις της μητρας,διαρκει περιπου 30 λεπτα κ εισαι ξαπλα σε ολη τη διαρκεια.Ειναι εντελως ανωδυνο κ δεν νομιζω οτι κοστιζει πολυ,τουλαχιστον στο νοσοκομειο κοστισε περιπου 15Ε

Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου ευχομαι,οσο το δυνατον πιο ανωδυνα!:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΝΑΙ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ!!

ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΕΣΕΝΑ THALIA ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΡΔΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ!!

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!

Δημοσίευση

Μια χαρά σου τα εξήγησαν τα κορίτσια αλλά εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση. Αυτές τις 2 εξετάσεις εμένα μου τις κάνει ο γιατρός μου στο ιατρείο του. Ειδικά doppler μου κάνει από την 34 εβδομάδα και τις 2 τελευταίες φορές με έβαλε και στον καρδιοτοκογράφο. Δεν ήξερα ότι δεν το κάνουν όλοι στο ιατρείο τους...

Δημοσίευση

Ιωαννα μου και μενα μια απο τα ιδια!

Μου το εκανε σχεδον σε καθε επισκεψη απο την αρχη!

Μαλιστα την πρωτη φορα που ειχαμε παει να ακουσουμε καρδουλα μας ειχε δειξει πως αιματωνεται η μητρα με το doppler.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.