Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ MAMMYLAND!!!!

Featured Replies

• Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 12.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Rubela μου,μπορω να έχω το small με τον στρογγυλό λαιμό;Πως θα τα πληρώσουμε και πως θα τα παραλαβουμε αυτά,το είπαμε;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠ'ΕΞΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! :lol::kiss:

Δημοσίευση

οχι rubela μου, διαφωνώ...

δεν είναι δίκαιο στο ξανάπα. Δεν είναι μόνο για μένα, αλλά πιστεύω πως και οι άλλες κοπέλες το ίδιο 8α 8έλανε.

καλό 8α ναι να τηρηθεί η λίστα και να δωθεί προτεραιότητα ανεξάρτητα το που είναι η καθεμιά μας.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΕ.....ΦΕΥΓΩ ΠΑΛΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΙ'ΑΛΛΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 ΜΟΥ ΛΕΕΙ...

Δημοσίευση

επειδη εγω το βλεπω να ερχονται οι παρεξηγησεις και τα παραπονα το μπλουζακι αν φτιαξω θα το φτιαξω μονη μου στο μαγαζι που λεει η dallia που ειναι σχετικα κοντα μου και εχω ξαναφτιαξει μπλουζακι εκει, θα προσπαθησω και εγω να παρω μπλε για να ταιριαζει με τα δικα σας αλλα και αν δεν μοιαζουν δεν με νοιαζει γιατι εγω δεν θα το παρω να το φοραω στη συναντηση αλλα για καθε μερα, οποια μπορει ας το φτιαξει και μονη της με βαση αυτα που προτεινε η roubela ειναι λογικο η κοπελα να μην μπορει να φτιαξει για ολες, το σιγουρο ειναι οτι θα κανει οτι περναει απο το χερι της, γιαυτο δειχτε λιγο κατανοηση.

Δημοσίευση

Κορίτσια ανεβάζω το logo για όλες εκείνες που προτιμούν να φτιάξουν το μπλουζάκι μόνες τους.

Δημοσίευση

Οπότε μάλλον δεν θα ρωτήσω απ'ότι κατάλαβα! Θα πάω και εγώ εκεί που λέει η marianta!! Θα κοιτάξω να το κάνω και εγώ ίδιο με τα υπόλοιπα! Βάλτε αν είναι να δούμε πως θα το φτιάξετε να έχουμε μια ιδέα! Τελικά με τα χρώματα θα τα κάνουμε όλα ίδια; Εγώ μπορεί να φτιάξω παραπάνω από 1 για μένα! Λέω να πάρω ένα για την εγκυμοσύνη μου τώρα κι ένα για όταν δεν θα έχω πια την κοιλίτσα!

Πείτε όμως για το χρώμα!! Θα κάνουμε ροζ, άσπρο, γαλάζιο ή όλα μπλε ή άσπρα;;

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια αν το logo είναι μπλε και η μπλούζα επίσης μπλε θα βγει χάλια. Κανονικά σε λευκό μπλουζάκι θα ήταν καλύτερα...δεν ξέρω αρχίζει και μπερδεύεται το θέμα...:dry:

Δημοσίευση

Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό βρε Λένα μόλις είδα το logo! Δεν θα είναι ωραίο! Τελικά τι θα κάνουμε? :unsure:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

:laugh: ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

1 Χ-LARGE ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΛΑΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΝΤΟΡΑ1

3 ΜΕDIUM ME ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΛΑΙΜΟ

2 LARGE KAI 1 SMALL ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΛΑΙΜΟ ΟΛΑ....

ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕ!

Δημοσίευση

Lena ευχαριστούμε για το logo!Rubela :kiss: :kiss: :kiss: !

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ONOMATA NOYΜΕΡΑ

RUBELA L

CRAZY M

DORA1 XL

ELENITSA M

TEREZ S

SOFIA M

MPEMΠOYΛΗΣ ΧL

SWEETMAMMY S

IRENEKANTE S

BANIA M

ΣΙΣΣΙΩ M

RITADRI32 L

TIROGARIDAKI L

KAΣΣΗ Μ

ΤΖΟΑΝΝΑ S

TΡΕΞΤΕ ΜΕΝEI MONO 1 ΤΕΜΑΧΙO KAI EINAI LARGE

ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΟΡΙΣΤΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΟΛΕΣ

Δημοσίευση

Ασπρες και γαλάζιες δεν είναι; Καλά δεν βλέπω;:blink:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΛΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλύτερα που δεν είναι μπλε. Μπλε σκούρο θα είναι το logo. Αφού είναι ανοιχτόχρωμες θα είναι καλύτερα.:)

Δημοσίευση

Άν ετοιμάσεις καμιά ανέβασέ την να την δούμε.Οκ;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΟΚ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ....ΘΑ ΤΗΝ ΦΙΑΞΩ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!!!

Δημοσίευση

Ρούμπη μου, είσαι αστέρι!!!

Ευχαριστούμε για όλα! :) :)

Να περάσετε τέλεια, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και με το καλό να γυρίσετε δριμύτεροι! ;) ;)

Καλό Πάσχα!!

Φιλάκια!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.