Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koritsia mu ti kanete mu lipsate

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

glikiamu ivoni.ekana tin 5 exosomatiki distixos gonimopiithike 1 emvrio kai afto den ine poli kalo.ime esiodoxi kai pistevo pos o theos tha me voithisi.esi pos ta pas ta skiurakia tu giu su ti kanun?

Δημοσίευση

Ευχομαι να σου πανε ολα καλα αγαπη μου,με την καρδια μου στο ευχομαι!!!

Πολυ καλα κανεις και εισαι αισιοδοξη,ετσι πρεπει να ειμαστε και στο τελος τα καταφερνουμε!Ετσι κι εσυ θα τα καταφερεις!!!:) :) :)

Τα σκυλακια ο αντρας μου κι ο γυιος μου ξερουν μονο να τα παιζουν,ολη η φροντιδα εχει πεσει πανω μου και πολλες φορες ...αγανακτω:dry::angry: :laugh: χαχαχαχαχ

επειδη σου αρεσουν τα λουλουδια και δεν μπορω να στα δωσω αλλιως;)

Δημοσίευση

Εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά!! Καλά κάνεις και είσαι αισιόδοξη, γιατί μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά με την θετική σκέψη.. Λιγάκι υπομονή κι όλα θα πάνε τέλεια! Σου στέλνω και την δική μου θετική ενέργεια και μια προσευχούλα όλα να 'ναι τέλεια και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου πολύ σύντομα!!

Δημοσίευση

gorgina moy κι απο μενα πολλες ευχες δοσμενες με πολυ αγαπη!!

Ευχομαι να μεγαλωσει το φασολακι κ να πανε ολα καλα!!

Δημοσίευση

και απο μενα κοριτσακι μου πολλες ευχες για να πανε ολα καλα....μπραβο σου που εχεις θετικη σκεψη...βοηθαει παρα πολυ...πιστεψε με...φιλακια

Δημοσίευση

Στο ευχομαι ολοψυχα κοριτσι μου να πανε ολα καλα κ σε λιγους μηνες να κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα σου!!!

Φιλια

Κατερινα

Δημοσίευση

Πολλές ευχές για επιτυχία αυτή τη φορά!

Μακάρι σε λίγους μήνες να βιώσεις τη μητρότητα!

Αξίζουν όλες οι θυσίες του κόσμου γι'αυτό!

Με το καλό! Καλά αποτελέσματα! :)

Δημοσίευση

gorgina mou xalali koritsi to ksaplwma.........na pane ola kala kai xalali...:)egw sou eyxomai mesa apo thn kardia mou sintoma na deis tin koilitsa sou na fouskwnei kai na exeis mia omorfi egkimosini:)kai ligo prosoxi parapanw den blaptei:)

Δημοσίευση

gorgina μου σου στέλνω όλες τις ευχές μου αυτή τη φορά να φουσκώσει η κοιλίστα σου και να αποκτήσεις ένα υγειές μπεμπάκι!

Δημοσίευση

gorgina μου κι απο μενα πολυ πολυ Θετικη ενεργεια!!!Ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα και το σπορακι να απολαυσει 9 μηνες μπανακι στην κοιλιτσα γλυκια μου!Σου ευχομαι να εισαι παντα ετσι αισιοδοξη καλη μου και ολα θα πηγαινουν καλα!!!Με το καλο!!Ο Θεος μαζι σου!

Δημοσίευση

Γεωργία,

αγάπη μου...εύχομαι όλα να σου πάνε καλά... ο θεός θα σε βοηθήσει και σύντομα θα μαθεις καλά νέα...με πολύ αγάπη Νίκη:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.