Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μια ευχή απο εσας...

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια,ελπιζω να στε καλα..

Την περασμενη παρασκευη τελειωσα τις ενεσεις για προκληση ωοθυλακειορηξιας λογω μιας σαλπιγγας που εχω,την Δευτερα πηγα στο γιατρο κ ειχα 2 αυγουλακια αριστερα που εχω σαλπιγγα κ δυο δεξια που δεν εχω που καλα δηλαδη,χτες εκανα την ενεση pregnyl και στις 23.00 εχουμε ''ραντεβου''...;)

Μια ευχη λοιπον απο εσας τα αυγουλακια ν γινουν ενα δυο μωρακια οσα θελει ο θεος νομιζω θα μου φερει γουρι...μια και ολες μας αυτο ευχομαστε...

Σας ευχαριστω

Κατερινα

Δημοσίευση

Κατερίνα από τα μύχια της ψυχής μου σου εύχομαι σύντομα να ξεκινήσει το ταξίδι σου προς τη μητρότητα!

Να πάνε όλα καλά και σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα νέα και μάλιστα να είναι διπλά! ;)

Δημοσίευση
:) Κατερίνα (είμαστε και συνονόματες) σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα. και αν θές από πείρα στο λέω μην το σκέφτεσαι και μην αγχώνεσαι γιατί το άγχος δεν κάνει καλό σε αυτές τις περιπτώσεις. Μόλις έχεις νέα στείλε ΄μήνυμα να μου πείς τι έγινε.
Δημοσίευση

katerina

ολόψυχα εύχομαι όσα μωρακια θες να πάρουν μια καλή θέση μέσα σου, να αποφασίσουν να σας κάνουν ευτυχισμένους!!!

Τις πιο θερμές ευχές!!

Δημοσίευση

και εγω εξωσωματικη εχω κανει και σε καταλαβαινω οσο δεν μπορεις να φανταστατεις. Προσπαθουσαμε πολλα χρονια και τα καταφεραμε με την πρωτη εξωσωματικη. Εχω διδδυμα και ειναι απελπισια αλλα δεν το μετανιωνω .Σκεφτομαι και για τριτο με την ιδια μεθοδο. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.

Δημοσίευση

Σου ευχομαι απο καρδιας καλη επιτυχια και θετικο αποτελεσμα κοριτσακι μου:) συμφωνω με τα κοριτσια,προσπαθησε να μην αγχωθεις ,να κανεις θετικες σκεψεις και ολα θα πανε καλα!φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

Κατερίνα μου σου ευχομαι μεσα απ την ψυχή μου ολα να πάνε καλα και να εχεις γρηγορα ενα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!Πιστη πάνω απ όλα και θετική ενέργεια!!

φιλάκια!!!

Δημοσίευση

katerina μου σου ευχομαι ολοψυχα σε 9 μηνες απο σημερα να κρατας το η τα μωρακια σου αγκαλιτσα.και εγω στην ιδια φαση ειμαι αυριο παω στον γιατρο(μετα απο χαπια serpafar) για να δουμε τα αυγουλακια μου και να μου πει ποτε θα κανω την ενεση.φιλακια πολλα

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!

ΤΟ MAMMYLAND ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΓΟΥΡΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Δημοσίευση

Από τα βάθη της καρδιάς μου και της ψυχής μου, εύχομαι όλα να πάνε πάρα πολύ καλά... και να γίνει αυτό που τόσο πολύ επιθυμείς!

Χίλιες φορές μακάρι κι είθε ο Θεός ν'ακούσει τις προσευχές μας και να υλοποιήσει το όνειρό της ζωής σου!!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Τ' ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΓΛΥΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ:)

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ;)

Δημοσίευση

Σου εύχομαι ολόψυχα τα αυγουλάκια σου να γίνουν μωράκια και σε λίγο καιρό να τα κρατάς στην αγκαλιά σου.

Να είσαι πάντα αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δημοσίευση

Kalimeeeeeeera Katerina mou!!!

Me to kalo sou euxomai

na sas erthei o pelargos!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eisai se poly kalo dromo,

synexise na eisai aisiodoksi,

synexise na XAMOGELAS

kai............ THA TA KATAFERETE!!!!!!!!

O Theos mazi sou...!

Δημοσίευση

Κατερινάκι μου,

εύχομαι, με όλη μου την καρδιά, να έχει έρθει το θαυματάκι στην κοιλίτσα σου!!!

Φιλιά!

Δημοσίευση

Ευχομαι τα αυγουλακια να γινουν οσα θελεις κοπελα μου μακαρι και 2!!!!Και να πανε ολα καλα!!!Το ευχομαι ολοψυχα!!!!!!!!!!Και να μας πεις συντομα τα καλα νεα!!!Ο ΘΕΟΣ να βοηθησει!!!!!!

Την Καλημερα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κι απο μενα μια ευχη!! Επομενως πολλες ευχες απο εδω μεσα..απειρη αγαπη ..κι ολα θα πανε καλα!!!! η θετικη μας ενεργεια μολις παραδοθηκε!!

Φιλια καλη μου!!

Δημοσίευση

Kατερινα σου ευχομαι κ γω ολοψυχα να πανε ολα καλα κ συντομα τα αυγουλακια σου να γινουν γλυκα μωρακια!!!!Με το καλο κ παλι κ περιμενουμε τα ευχαριστα....

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ !!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ !!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα νέα !!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ... !

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες!!!!!Πως να μην εχει θετικη σκεψη κανεις με ολες αυτες τις ευχες?Ειλικρινα μου δωσατε πολυ θαρρος κ θετικη σκεψη!!Με συγκινησατε πολυ...Ελπιζω οι ευχες σας να μου μας φερουν γουρι!!

:cheer::kiss::lol::kiss::cheer::P:):kiss::P:)

Σας ευχαριστω!!!!!!!

Κατερινα

Δημοσίευση

Είμαι ολοκαίνουρια στο φόρουμ αλλά σου εύχομαι κι εγώ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Να μας πείς σύντομα ευχάριστα νέα και να μας μεταδώσεις έστω λίγη απο τη θετική σου ενέργεια.

Να'σαι καλά!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλως ηρθες Ανδριανη μου,σε ευχαριστω πολυ κ σε σενα ευχομαι τα καλυτερα συντομα..

Φιλια

Κατερινα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.