Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

περιοδος μετα απο σαλπιγγογραφια

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια.Εκανα σαλπιγγογραφια 24/2.Εχω σταθερο κυκλο 28 ημερων.Κανονικα επρεπε να εχω αδιαθετησει το Σαββατο.Στις γονιμες μερες εκανα τις προσπαθειες μου.Εχω υγρα και πονους χαμηλα(στις ωοθηκες νομιζω).Ευχομαι βεβαια να ειναι το πολυποθητο αλλα σκεφτομαι μηπως το υγρο απο τη σαλπιγγογραφια εχει επηρεασει την κατασταση κι εχω καθυστερηση.Δεν θελω να κανω τεστ,μπορω να περιμενω.Εχει τυχει σε καμια σας αυτο για να ησυχασω λιγο.Ευχαριστω που με ακουσατε!

Δημοσίευση

ΚΙΤΤΥ1981 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΝΟΕΒΡΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ:) :) :)

Δημοσίευση

κιττυ μου......εγω δεν ξερω καθολου απο αυτα αλλα σου ευχομαι κοριτσακι μου καλο μεσα απο την καρδια μου.....ΝΑ ΕΙΣΑΙ:)ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ

Δημοσίευση

Αχ Κιττυ ουτε εγω γνωριζω κατι αλλα ευχομαι να σου συμβει οτι και στην Ριτα!!!Μακαρι το σπορακι να βρισκεται στην κοιλιτσα σου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστω κοριτσια.Ακομα δεν αδιαθετησα,το τεστ βγηκε αρνητικο αλλα μεχρι να μου ερθει ελπιζω.Αν οχι δεν πειραζει παμε και παλι απο την αρχη.Καποια στιγμη θα μου κατσει μιας και η Κωσταντινα παραφυλαει τον πελαργο με το ντουφεκι!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μαριαλενακι μουουουουουουου!!!Αχ η πρωτη απαντηση απο την RITADRI ηταν τοσο θετικηηηηη :woohoo: :woohoo: μακαρι κοριτσακι μου!!

Για παν ενδεχομενο ειμαι και στημενη και τον περιμενω που θα μου παει χιχιχιχ :laugh: :laugh: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πολυ θετικη ενεργεια κοριτσια,θα εκραγω.Λετε να τον πετυχει καμια βολη?

Δημοσίευση

KITTY, καλημέρα. Εγώ εκανα σαλπιγγογραφία το Νοέμβρη και δεν ειχα κανενα προβλημα με την περίοδο. Αλλα όπως ειπαν και τα κοριτσια ενα 20% των περιπτώσεων που κανουν την εξεταση έχουν θεραπευτικα αποτελεσματα. Οποτε σου εύχομαι να είσαι μεσα σε αυτο το ποσοστό και να εχες τα ευχαριστα μαντατα συντομα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.