Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

7w και 5 μέρες

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλες!

Βρήκα αυτό το φόρουμ να μπορέσω να βγάλω όλο αυτό που με βασανίζει και να μοιραστώ μαζί παρόμοιες ιστορίες σας.

Προσπαθούσαμε για δεύτερο παιδάκι κι όταν από τον πρώτο κιόλας μήνα είδα θετικό τεστ πετάχτηκα από την χαρά μου.Στις 5 εβδομάδες πήγα για τον πρώτο υπέρηχο είδαμε σάκο αποκλείσαμε εξωμήτρια κύηση και ο γιατρός μου είπε ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να φανεί κάτι μια και το αντιλήφθηκα πολύ νωρίς πριν καν έχω καθυστέρηση περιόδου.Εκανα τις πρώτες εξετάσεις μου όλα τέλεια και ξαφνικά μετά από προγραμματισμένο σας ραντεβού μετά από δυο εβδομάδες 7 εβδομάδων πλέον και 5 ημερών δυστυχώς μετά λύπης μου με ενημέρωσε ο γιατρός ότι βλέπει μόνο σάκο και λεκιθικο ασκό σάκο με 20mm διαμέτρο με παρέπεμψε σε δύο χοριακες.Απο την πρώτη κιόλας με τιμή 19000 μου έκοψε κάθε ελπίδα ότι το αποτέλεσμα δεν ήτανε καθόλου καλό και πρέπει να περάσουμε σε απόξεση εκτός κι αν θέλω να περιμένω.Θα πάω την άλλη εβδομάδα να το προγραμματίσω.

Θέλω να μοιραστείτε μαζί μου παρόμοιες ιστορίες κι αν υπάρχει κάποια που τελευταία στιγμή υπήρξε θετική έκβαση.

Μεγάλη παρηγοριά να ακούσω κάθε ιστορία.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.