Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Δεύτερος μήνας σαν άρρωστη!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα, κορίτσια! Αυτή την εβδομάδα μπαίνω αισίως στην 7η εβδ, κι είμαι χάλια. Επειδή οι τιμές μου (χοριακή και προγεστερόνη) ήταν πολύ αυξημένες από πολύ νωρίς, έχει ξεκινήσει το πανηγύρι από την 4η εβδομάδα. Τώρα είμαι κάθε μέρα και χειρότερα. Ναυτία όλη μέρα (χωρίς εμετούς ευτυχώς), κακό στομάχι (να θέλω να ρευτω και να παθαίνω παλινδρόμηση), ζάλη, τάση λιποθυμίας. Πέρασα μέρες που δεν μπορούσα να φάω ουτε να πιω γουλια νερό. Έχω τώρα 3 μέρες που με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού ξεκίνησα να παίρνω Nuperal.... Τι πράγμα κι αυτο! Πας να φτιάξεις κάτι και χαλάει κάτι άλλο! Ναι μεν το στομάχι μου είναι καλύτερα, αλλά με έχει κάνει ζόμπι, είμαι καθηλωμένη από τον ίλιγγο και το μυαλό μου είναι σε σύννεφο, δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ. Κι όταν κουνιέμαι, από τον ίλιγγο μου έρχεται ανακατωσουρα!!

Γενικά νιώθω σαν άρρωστη, έχω χάσει και 3 κιλά. Δεν μπορώ να δουλέψω κι αυτό με αγχωνει. Είσαστε/ήσασταν κι εσείς έτσι ή παρόμοια? Με την δουλειά τι κάνατε?

Ψάχνω λίγη παρηγοριά από γυναίκες που μπορούν να με καταλάβουν, γιατί έχω πελαγωσει :((

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.