Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 7 ώρες, ο/η Riaa είπε:

@Elk όντως έχουν διαφορετικο σύστημα.Είναι λίγο περίεργο που δεν είναι αυτός εκεί, όταν πας, αλλά σίγουρα και οι μαίες θα είναι καταρτισμένες για να τον υποκαθιστούν όταν λείπει, στις μετρήσεις.

Ευτυχώς έχεις πείρα τώρα με τον θηλασμό οπότε δεν θα υπάρχει θέμα ως προς αυτό το κομμάτι. Εγώ δεν το έχω καθόλου άγχος αυτο, ελπίζω βέβαια να πάει τόσο εύκολα όσο με την πρώτη μου κόρη.

Εντάξει και οι ταχυκαρδίες πιστεύω είναι απολύτως νορμάλ για τις εβδομάδες που είσαι. Πρέπει να ρίχνουμε και εμείς σιγά σιγά τους ρυθμούς και να μη κουραζόμαστε πολύ γιατί το σώμα μας δουλεύει στο πικ του τώρα.

@Nannan ούτε εγώ έχω φτιάξει ακόμα βαλίτσα αλλά λέω σιγά σιγά να αρχίσω.

Ετοιμάσου να ερωτευτείς σε λίγο καιρό 🤗 είναι υπέροχο αυτό που μας συμβαίνει, και που θα γνωρίσουμε σε λίγο καιρό τα πλασματακια μας.

Οι μαίες μετράνε πίεση με ζυγίζουν τα βοηθητικά.. γιατρός με εξετάζει αλλά είναι νέες κοπέλες 25-27 χρόνων που παίρνουν ειδικότητα δεν ξέρουν καλά και αυτές τώρα μαθαίνουν στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήταν σε όλα τα ραντεβού μας παρών τώρα δεν ξέρω γιατί λείπει στα περισσότερα 🤷🏻‍♀️

Εμπειρία με τον θηλασμό έχω αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό πρέπει να μπορεί να συνεργαστεί και το μωρό αλλιώς δουλειά δεν γίνεται 😅

Εγώ βαλίτσα σχεδόν την τελείωσα κάτι λίγα θέλω να πάω να αγοράσω από το σούπερ και θα την κλείσω... τα χαρτιά θα τα ετοιμάσει ο άντρας μου

• Απαντήσεις 777
  • Εμφανίσεις 47.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Τι κάνετε κορίτσια;  @Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου  είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρό

• Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Εμείς πήγαμε στην περιφορά εχτές αλλά κουραστικά από το περπάτημα και την ορθοστασία σήμερα ξύπνησα πιασμένα τα πόδια μου κατά τα άλλα ήταν καλά λίγο η μεγάλη μου φοβάται

• Όχι,τώρα τις βλέπω κ στον ύπνο μου....😝

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 6 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...όλα καλά με το Doppler..αν και κοιμόταν και ήταν μπρούμυτα..😆...2 κιλά είναι και από 4 Μαϊου θα με βλέπει κάθε εβδομάδα....

Αντε ωραία μια χαρά πάει το ζάχαρο δεν έχει επηρεάσει κάπου οπότε πάνε όλα καλά να μπορέσεις να είσαι και κάπως πιο χαλαρή με αυτό το θεμα..

Τέλεια και τα κιλάκια και εμένα τόσο ήταν 2 κιλά ☺️

4 Μαΐου μπαίνεις στο μήνα σου ;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 6 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Καλησπέρα!!

Κορίτσια πλησιάζει ο καιρός την άλλη βδομάδα μπαίνει Μάιος και αρχίζουμε να αποδεχόμαστε τα μικρά μας.

@Elk είσαι η πρώτη στη σειρά στις 4/5 σωστά ;

Ποια είναι η επόμενη που έχει κλείσει ημερομηνία;

@Riaa ελπίζω να μη χρειαστεί να τρέχεις στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

@Tinasardin8689 μπράβο όλα καλά με το μικρό σας, καταφέρατε να βγάλετε φωτογραφίες;

@Nannan έχεις ετοιμάσει τα υπόλοιπα πράγματα του μωρού ; Πότε σου έχει δώσει ημερομηνία;

Ναι ναι 3/5 θα κάνω εισαγωγή και 4/5 πρωί θα με ετοιμάσει για το χειρουργείο.. από την μια θέλω να πάω να γεννήσω και από την άλλη αγχώνομαι.. ανάμεικτα τα συναισθήματα μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.