Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κορίτσια !

Είμαι πολύ απογοητευμενη και δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε κάποια άλλη από δω παρόμοια κατάσταση η ίδια.

Είμαι 36 χρ με 3 αποβολές. Μπορεί και 4. Γενικά όσες φορές έμεινα ήταν πολύ εύκολα κ μένω εύκολα ο ανδρας μου είναι ναυτικος αλλά κάνει ταξίδια εντός Ελλάδας πλέον με τη δυνατότητα οπότε μπορώ να πηγαίνω. Είπαμε τώρα να δοκιμάσουμε μια σπερματεγχυση να καθαρίσει λίγο το σπερμα να γίνει η ένεση ovitrelle αν κ κάνω ωορηξια κάθε μήνα κανονικά κ να πάμε πιο στοχεύμενα! Είχαμε κ επαφές εμείς. Τίποτα αδιαθετησα κ απογοητευτεί.

Λέω πιο εύκολα πιάνω μόνη μου γιατι όταν είχε άδεια κ κάναμε κτλ εμένα απλά δε προχωρούσε κ φοβόμουν πλέον να έχω τόσο επαφές γιατι λέω θα μείνω αλλά θα αποτύχει. Μου έγραψαν κ ενεσεις αντιπικτικες τις δίνουν σε καθεξιν αποβολες αλλά σε θετικο τεστ κ χοριακη κτλ θα τις αρχισω. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω.

Θελω να κανω κατι να σωσω οτι μπορω αν περναει κατι απο το χέρι μου εχω απογοητευτεί!!!!

επισης η Αμη μου ειναι κοντα 5 δηλαδη απο αυτα είμαι οκ για τα 36 μου.

Δυστυχώς παλεύουμε να μειώσουμε το dfi με Βιταμίνες. Εγώ έχω κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις κ θέλω τώρα να επαναλάβω το μικροβιωμα μητρας το είχα κάνει πριν 2 χρόνια κ είχα ουρεοπλασμα κ λιγους γαλακτοβακιλους (μέχρι τότε δεν ήξερα τι είναι οι γαλακτοβακιλοι) έκτοτε παίρνω σκευάσματα να τους αυξησω αλλά δεν έκανα ποτέ επαναληπτικό να δω τι απέγινε γιατί με πόνεσε σαν εξέταση αλλά είναι σημαντική στη γονιμοτητα να ξέρετε!

Άραγε θα τα καταφέρω ποτε η θα παλεύω μέχρι τα 40plus κ Τίποτα...είναι ψυχοφθρο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.