Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια τελείωσα με τους γιατρούς..έχασα μισό κιλό..η καινούρια ενδοκρινολογος όμως με έβαλε σε αυστηρή διατροφη για να δούμε με τα μηχανάκια τι γντ κ Δευτέρα να πάω μικροβιολογικό ώστε να μπορεί αυτή να κάνει τις προσθαφαιρέσεις λέει..το μικρό πολύ καλό...ο γιατρός θα με δει σε δύο εβδομάδες πάλι κ σε τρεις έχω το Doppler στην Αθήνα...

@Riaa να σας ζήσει... μπράβο που περάσατε όμορφα...εγώ είμαι δασκάλα στην α δημοτικού..το παιδάκι μου είναι 2,5 ετών..δεν πάει ούτε παιδικό..

@Elk πραγματικά υπομονή έφτασες στο τέλος..αφού έκανες αυτή την επιλογή με το δημόσιο..κρίμα να είναι έτσι όμως..δλδ πρέπει να χρυσοπληρωνουμε για μια ανθρώπινη επαφή και αντιμετώπιση;..αδιανόητο.. βέβαια,έχω ακούσει κ κάτι ιδιώτες που σε βλέπουν ανά μήνα..εμένα δεν θα μου ταίριαζε τέτοιος γιατρός...

• Απαντήσεις 654
  • Εμφανίσεις 38.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Τι κάνετε κορίτσια;  @Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου  είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρό

• Όχι,τώρα τις βλέπω κ στον ύπνο μου....😝

• Καλημέρα!!  Πήγαμε στο γιατρό όλα καλά με το μωρό μεγαλώνει, κολυμπούσε και γυρνούσε όλη την ώρα. Επόμενο ραντεβού μετά τις γιορτές όπου θα κανονίσουμε και τη β' επιπέδου. 

Posted Images

Δημοσίευση

@Riaa Χρόνια Πολλά να τη χαίρεστε, γερή και τυχερή να είναι!! Πότε έχεις επόμενο ραντεβού στο γιατρό;

@Tinasardin8689 Πως είδες το νέο ενδοκρινολόγο; Γενικά τι αυστηρή διατροφή σου έδωσε; Είναι ωραίο που έχεις ραντεβού κάθε δύο βδομάδες οπότε και βλέπεις το μικρουλι σου συνέχεια.

@Elk γενικά είναι στον αυτόματο αυτά τα ραντεβού με το γιατρό, τουλάχιστον πηγαίνεις και κάνουν το ραντεβού άλλοι γιατροί. Τι σου έχει μείνει τώρα να αγοράσεις ;

Δημοσίευση

Αυστηρά θεωρώ τα γραμμάρια..δεν Μ έδωσε συγκεκριμένα τρόφιμα αλλά πόσες μονάδες να τρώω από το καθένα.. πολύ αυστηρή στις ποσότητες και στις ώρες κυρίως...και να μετριέμαι 4 φορές...θα δείξει..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια τελείωσα με τους γιατρούς..έχασα μισό κιλό..η καινούρια ενδοκρινολογος όμως με έβαλε σε αυστηρή διατροφη για να δούμε με τα μηχανάκια τι γντ κ Δευτέρα να πάω μικροβιολογικό ώστε να μπορεί αυτή να κάνει τις προσθαφαιρέσεις λέει..το μικρό πολύ καλό...ο γιατρός θα με δει σε δύο εβδομάδες πάλι κ σε τρεις έχω το Doppler στην Αθήνα...

@Riaa να σας ζήσει... μπράβο που περάσατε όμορφα...εγώ είμαι δασκάλα στην α δημοτικού..το παιδάκι μου είναι 2,5 ετών..δεν πάει ούτε παιδικό..

@Elk πραγματικά υπομονή έφτασες στο τέλος..αφού έκανες αυτή την επιλογή με το δημόσιο..κρίμα να είναι έτσι όμως..δλδ πρέπει να χρυσοπληρωνουμε για μια ανθρώπινη επαφή και αντιμετώπιση;..αδιανόητο.. βέβαια,έχω ακούσει κ κάτι ιδιώτες που σε βλέπουν ανά μήνα..εμένα δεν θα μου ταίριαζε τέτοιος γιατρός...

Εχασες κιόλας ; Ωχ έχει πέσει πείνα ; Πως νιώθεις; Και αυτό το θέμα με τα γραμμάρια αφού κάποιες τροφές δεν ανεβάζουν τι κόλλημα

Εντάξει μωρέ δεν ξέρω εμένα μου ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά δεν ξέρω το πέρασα και εγώ και δεν το αντέχω αυτό το πράγμα με το φαγητό μου είναι πολύ δύσκολο

Θα κάνεις και την Doppler να δεις πως είναι και οι μετρήσεις

Ουσιαστικά συνεχίζεις να έχεις θέμα μόνο με το νηστείας έτσι ;

Τώρα έφτασα στο τέρμα να τελειώνω θέλω ! Θα με δει τώρα φαντάζομαι σε 2 βδομάδες ξανά και στις επόμενες 2 βδομάδες θα πάω να γεννήσω

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eirin είπε:

@Riaa Χρόνια Πολλά να τη χαίρεστε, γερή και τυχερή να είναι!! Πότε έχεις επόμενο ραντεβού στο γιατρό;

@Tinasardin8689 Πως είδες το νέο ενδοκρινολόγο; Γενικά τι αυστηρή διατροφή σου έδωσε; Είναι ωραίο που έχεις ραντεβού κάθε δύο βδομάδες οπότε και βλέπεις το μικρουλι σου συνέχεια.

@Elk γενικά είναι στον αυτόματο αυτά τα ραντεβού με το γιατρό, τουλάχιστον πηγαίνεις και κάνουν το ραντεβού άλλοι γιατροί. Τι σου έχει μείνει τώρα να αγοράσεις ;

Ναι αυτήν εγκυμοσύνη έχει πάει όπως λες στον αυτόματο αφού άρχισα στο τέλος να αναρωτιέμαι αν θα είναι και αυτός στην γέννα

Λίγα πράγματα θέλω ακόμα πάνες για το μωρό κρεμα συγκάματος κρέμα για τις θηλές για μένα παντόφλες και βρακάκια λοχείας νομίζω αυτά μου έχουν μείνει να πάρω αν θυμηθώ ναι τίποτα άλλο θα σας πω 😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.