Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση

Επίσης,εγώ στο πρώτο παρακαλούσα τον γιατρό μέχρι κ τον έκτο να μου κάνει καισαρική...Μ λέει έχουμε όλες τις προϋποθέσεις δεν πάμε για φυσιολογικό;ε άντε ας πάμε του λέω...κ ήταν πραγματικά τελείως ανώδυνο...κ επειδή είχα τέτοια καλή εμπειρία τώρα αν είναι διαφορετικα,θα μου κακοφανει πολύ...ο,τι θέλει όμως ας γίνει...

• Απαντήσεις 632
  • Εμφανίσεις 37.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Τι κάνετε κορίτσια;  @Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου  είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρό

• Όχι,τώρα τις βλέπω κ στον ύπνο μου....😝

• Καλημέρα!!  Πήγαμε στο γιατρό όλα καλά με το μωρό μεγαλώνει, κολυμπούσε και γυρνούσε όλη την ώρα. Επόμενο ραντεβού μετά τις γιορτές όπου θα κανονίσουμε και τη β' επιπέδου. 

Posted Images

Δημοσίευση

Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι 30+3. Θα πάω για Doppler μετά το Πάσχα να δούμε πως πηγαίνει και ο τράχηλος και τα αμνιακα. Γενικά απ' ότι μου είπε η αυξημένη καμπύλη ζαχάρου, ένα ιστορικό που έχουμε, οι συσπάσεις και ο μικρότερος τράχηλος είναι λόγοι για να με θέλει κοντά στην Αθήνα. Όσο παίρνω τα χάπια είμαι καλά αλλά θα πρέπει να τα κόψω σε λίγες βδομάδες, ιδανικά θέλει να φτάσω τις 38 βδομάδες.

Άσχετο κορίτσια πριν τη γέννα σας είχε στείλει ο γιατρός να κάνετε καρδιολογικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό έλεγχο;

@Tinasardin8689 ακούγεται να είχες έναν εύκολο τοκετό, εύχομαι να είναι κι αυτός το ίδιο!! που είναι να γεννήσεις;

Δημοσίευση

Καρδιολογικο έλεγχο ναι, είχα κάνει εκεί στον όγδοο.. αυτό μόνο..ναι,ο τοκετος ήταν πανευκολος κ ταχύτατος..αυτό που λένε με έναν πόνο κυριολεκτικά κ ακόμα καλύτερα..είχα γεννήσει στο Λητώ κ τώρα θα πάμε στο Μητέρα...κι εμένα πάντως λόγω διαβήτη κύησης προγραμματίζει τη γέννα νωρίτερα..στις 38 +1 με ειχε βάλει αλλά στις 38 ήρθε μόνη της....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ κορίτσια σήμερα είμαι 33 εβδ &4 με βάση την εξέταση του εμβρυολογου μου το βγάζει 3 μέρες μεγαλύτερο στις μετρήσεις

στο Doppler που έκανα 32εβδ& 3 ήταν 2 κιλά με το κεφάλι κάτω πρέπει να έχει πάρει θέση αλλά εντάξει για μένα μικρή σημασία έχει αφού πάω με προγραμματισμένη καισαρική

Κλωτσάει ακόμα αρκετά αλλά νιώθω και πίεση κάτω στην κύστη

Εχτες είχα και ένα ξαφνικό πόνο περιόδου έντονο και τρόμαξα λίγο να σας πω την αλήθεια ευτυχώς ήταν μόνο αυτό μέχρι και η μεγάλη μου το κατάλαβε με ρώτησε αν πονάω και εκείνη την ώρα σκέφτηκα πως αν χρειαστεί να πάω νοσοκομείο δεν έχω τίποτα έτοιμο να πάρω ούτε πιτζάμες 😳 και είπα να αρχίσω να ετοιμάζομαι αυτές τις μέρες.. η αλήθεια είναι πως κουραστικά και πολύ εχτές γενικά οι μέρες μου είναι δύσκολες έχω βαρύνει δεν μπορώ να κάνω και πολλά και είμαι συνέχεια στο πόδι.. σκύβω πολύ, βαρος σηκώνω δύσκολη καθημερινότητα

@Eirin μεγάλωσε το μωράκι σου άντε λίγο υπομονή ακόμα αφού πάνε καλά τα πράγματα..στην Αθήνα εχεις κάπου να μεινεις ;;

εγώ δεν έκανα στην πρώτη κάποιο Έλεγχο που υποτίθεται πήγαινε για φυσιολογικό ίσως επειδή ήξερε ο γιατρός πως δεν θα εξελιχθεί οπότε δεν με έβαλε και στην διαδικασία 🤷🏻‍♀️

@Tinasardin8689 τι ωραία όταν ακούω τέτοιες γέννες πολύ χαίρομαι που πάνε τόσο καλά και γρήγορα ίσως να σου πει να είσαι και πιο κοντά μερικές μέρες νωρίτερα επειδή είναι και το δεύτερο γέννας και εύκολα μην έχετε κανένα απρόοπτο 😊 με το καλό πάλι τέτοια γέννα να έχεις

@Riaa άντε ωραία όλα πηγαίνουν μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι καλά θα κάνεις αφού μπορείς να διαλέξεις πήγαινε να μιλήσεις να φεύγει ένα ένα

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγώ κορίτσια σήμερα είμαι 33 εβδ &4 με βάση την εξέταση του εμβρυολογου μου το βγάζει 3 μέρες μεγαλύτερο στις μετρήσεις

στο Doppler που έκανα 32εβδ& 3 ήταν 2 κιλά με το κεφάλι κάτω πρέπει να έχει πάρει θέση αλλά εντάξει για μένα μικρή σημασία έχει αφού πάω με προγραμματισμένη καισαρική

Κλωτσάει ακόμα αρκετά αλλά νιώθω και πίεση κάτω στην κύστη

Εχτες είχα και ένα ξαφνικό πόνο περιόδου έντονο και τρόμαξα λίγο να σας πω την αλήθεια ευτυχώς ήταν μόνο αυτό μέχρι και η μεγάλη μου το κατάλαβε με ρώτησε αν πονάω και εκείνη την ώρα σκέφτηκα πως αν χρειαστεί να πάω νοσοκομείο δεν έχω τίποτα έτοιμο να πάρω ούτε πιτζάμες 😳 και είπα να αρχίσω να ετοιμάζομαι αυτές τις μέρες.. η αλήθεια είναι πως κουραστικά και πολύ εχτές γενικά οι μέρες μου είναι δύσκολες έχω βαρύνει δεν μπορώ να κάνω και πολλά και είμαι συνέχεια στο πόδι.. σκύβω πολύ, βαρος σηκώνω δύσκολη καθημερινότητα

@Eirin μεγάλωσε το μωράκι σου άντε λίγο υπομονή ακόμα αφού πάνε καλά τα πράγματα..στην Αθήνα εχεις κάπου να μεινεις ;;

εγώ δεν έκανα στην πρώτη κάποιο Έλεγχο που υποτίθεται πήγαινε για φυσιολογικό ίσως επειδή ήξερε ο γιατρός πως δεν θα εξελιχθεί οπότε δεν με έβαλε και στην διαδικασία 🤷🏻‍♀️

@Tinasardin8689 τι ωραία όταν ακούω τέτοιες γέννες πολύ χαίρομαι που πάνε τόσο καλά και γρήγορα ίσως να σου πει να είσαι και πιο κοντά μερικές μέρες νωρίτερα επειδή είναι και το δεύτερο γέννας και εύκολα μην έχετε κανένα απρόοπτο 😊 με το καλό πάλι τέτοια γέννα να έχεις

@Riaa άντε ωραία όλα πηγαίνουν μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι καλά θα κάνεις αφού μπορείς να διαλέξεις πήγαινε να μιλήσεις να φεύγει ένα ένα

Να προσέχεις όσο μπορείς με τις δουλειές και τα παιδιά, καταλαβαίνω ότι είσαι πολλές ώρες μόνη μαζί τους και δε γίνεται αλλιώς αλλά υπομονή λίγες βδομάδες έμειναν. Όσο για τα πράγματα καλό είναι να αρχίσεις να τα ετοιμάζεις για να τα έχεις οργανωμένα.

Σχετικά με την Αθήνα, έχω που να πάω να μείνω αλλά δε ξέρω αν θέλω κιόλας. Μου κακοφαινεται να με φιλοξενούν τόσο μεγάλο διάστημα. Βέβαια θα προσπαθήσω να ανέβω όταν μπω στο μήνα μου και λίγο πιο μετά ανάλογα τι θα μου πει και ο γιατρός. Η μεγάλη δυσκολία είναι ότι θα φύγω από τη περιοχή που μένω τώρα (είναι 3,5 ώρες με το αυτοκίνητο) και θα πάω στο πατρικό μου που είναι στις 2 ώρες περίπου από Αθήνα για να μπορώ να είμαι πιο κοντά και να πηγαίνω χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία στην Αθήνα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Να προσέχεις όσο μπορείς με τις δουλειές και τα παιδιά, καταλαβαίνω ότι είσαι πολλές ώρες μόνη μαζί τους και δε γίνεται αλλιώς αλλά υπομονή λίγες βδομάδες έμειναν. Όσο για τα πράγματα καλό είναι να αρχίσεις να τα ετοιμάζεις για να τα έχεις οργανωμένα.

Σχετικά με την Αθήνα, έχω που να πάω να μείνω αλλά δε ξέρω αν θέλω κιόλας. Μου κακοφαινεται να με φιλοξενούν τόσο μεγάλο διάστημα. Βέβαια θα προσπαθήσω να ανέβω όταν μπω στο μήνα μου και λίγο πιο μετά ανάλογα τι θα μου πει και ο γιατρός. Η μεγάλη δυσκολία είναι ότι θα φύγω από τη περιοχή που μένω τώρα (είναι 3,5 ώρες με το αυτοκίνητο) και θα πάω στο πατρικό μου που είναι στις 2 ώρες περίπου από Αθήνα για να μπορώ να είμαι πιο κοντά και να πηγαίνω χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία στην Αθήνα.

Ναι ισχύει είναι μεγάλο το διάστημα για να σε φιλοξενούν και εγώ δεν θα μπορούσα να κάτσω πολύ καιρό σε άλλο σπίτι… 3,5 ώρες είμαι και εγώ από Αθήνα.. την μεγάλη που την γέννησα Αθήνα πήγα την μέρα που γεννούσα κατευθείαν μαιευτήριο

Αν βολεύει καλύτερα πήγαινε στο πατρικό σου να έχεις παρέα και βοήθεια να είσαι και πιο κοντά

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σήμερα δεν ήμουν και πολύ καλά έκανα και εμετό το πρωί τώρα είμαι καλύτερα αλλά έχω αρκετή υπνηλία

Δημοσίευση

@Elk νομίζω ότι όσο μπορείς καλό είναι να προσέχεις αλλά καταλαβαίνω με δύο παιδιά..εγώ με ένα κ ξεχνάω ότι είμαι έγκυος.... καμία σχέση η πρώτη με τη δεύτερη εγκυμοσύνη.. σκέψου κ για εσένα που είναι η τρίτη...εγώ από Αθήνα 2,5 ώρες είμαι...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.