Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

EΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΕΟΓΝΩΝ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα, είμαστε 44 ημερών, την μέρα που πήραμε το εξιτήριο και την μέρα που κλείσαμε μήνα, πήρανε στο μωράκι αίμα από την φτέρνα και το στείλαμε στο EΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΕΟΓΝΩΝ στην Αθήνα... και τις δύο φορές τα αποτελέσματα είναι ότι απαιτείται επανάληψη γιατί δεν είναι καλό το δείγμα....έχω κάρα αγχωθει.... δεν ξέρω τι γίνεται.μου περνάνε διάφορα από το κεφάλι ότι ίσως βρίσκουν κάτι και ξανά ζητάνε επανάληψη...ή όντως τόσο άτυχη και δεν βγαίνει σωστά το δείγμα... έχει καμία παρόμοια εμπειρία;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eleila είπε:

Καλησπέρα, είμαστε 44 ημερών, την μέρα που πήραμε το εξιτήριο και την μέρα που κλείσαμε μήνα, πήρανε στο μωράκι αίμα από την φτέρνα και το στείλαμε στο EΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΕΟΓΝΩΝ στην Αθήνα... και τις δύο φορές τα αποτελέσματα είναι ότι απαιτείται επανάληψη γιατί δεν είναι καλό το δείγμα....έχω κάρα αγχωθει.... δεν ξέρω τι γίνεται.μου περνάνε διάφορα από το κεφάλι ότι ίσως βρίσκουν κάτι και ξανά ζητάνε επανάληψη...ή όντως τόσο άτυχη και δεν βγαίνει σωστά το δείγμα... έχει καμία παρόμοια εμπειρία;

Είχε τύχει και στην κολλητή μου να της ζητήσουν επανάληψη γιατί δεν ήταν καλό το δείγμα. Δε νομίζω οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Απλώς όντως δεν ειναι σωστό το δειγμα μαλλον. Τη 2η φορά που σας το πήραν? Πήγατε στο νοσοκομείο?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Το πήρε ο παιδίατρος το δείγμα και το έστειλα η ίδια με τ ΕΛΤΑ... Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν οδηγίες. Να μείνει το καρτελακι 3 ώρες ανοιχτό πριν μπει στο φάκελο και εμείς δεν το τηρήσαμε λένε να είναι και αυτό ένας λόγος που ζητάνε επανάληψη γιατί δεν στέγνωσε σωστά;...δεν ξέρω...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, με κάνει να νιώθω λίγο καλύτερα..

Δημοσίευση
στις On 9/8/2025 at 12:30 ΜΜ, ο/η Eleila είπε:

Το πήρε ο παιδίατρος το δείγμα και το έστειλα η ίδια με τ ΕΛΤΑ... Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν οδηγίες. Να μείνει το καρτελακι 3 ώρες ανοιχτό πριν μπει στο φάκελο και εμείς δεν το τηρήσαμε λένε να είναι και αυτό ένας λόγος που ζητάνε επανάληψη γιατί δεν στέγνωσε σωστά;...δεν ξέρω...

Ναι δεν ξέρω κι εγω ακριβώς τη διαδικασία αλλα ξέρω οτι εχει οδηγίες και φαντάζομαι είναι σημαντικό να τηρηθούν. Οπότε ίσως να φταίει κι αυτό. Τωρα έχετε στείλει καινούριο δείγμα?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις On 10/8/2025 at 2:19 ΜΜ, ο/η afr είπε:

Ναι δεν ξέρω κι εγω ακριβώς τη διαδικασία αλλα ξέρω οτι εχει οδηγίες και φαντάζομαι είναι σημαντικό να τηρηθούν. Οπότε ίσως να φταίει κι αυτό. Τωρα έχετε στείλει καινούριο δείγμα?

Όχι από εβδομάδα τώρα, γιατί έχει βγει σε άδεια ο παιδίατρος.. κάναμε όμως αιματολογικές, για θυροειδή κλπ και βγήκαν καλές μας είπαν.. αυτή η αναμονή είναι αγχωτική..μέσα στον Αύγουστο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.