Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αρνητικό τεστ αλλα έχω καθυστέρηση

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα σας 🫶🏼 έκανα σήμερα το πρωί το τεστ κ βγήκε αρνητικό ενώ έχω καθυστέρηση 3 μέρες. Γενικά έχω πολύ σταθερό κύκλο κ δεν είχα ξανά καθυστέρηση. Έκανα ελεύθερες προσπάθειες με τον άντρα μου στις γόνιμες κ γενικά έχει πρηστεί το στήθος μου,νιώθω σήμερα κάτι σαν ανακατωσούρα. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος,βάση αυτών που έχετε περάσει κ εσείς;❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Georgia7a είπε:

Καλημέρα σας 🫶🏼 έκανα σήμερα το πρωί το τεστ κ βγήκε αρνητικό ενώ έχω καθυστέρηση 3 μέρες. Γενικά έχω πολύ σταθερό κύκλο κ δεν είχα ξανά καθυστέρηση. Έκανα ελεύθερες προσπάθειες με τον άντρα μου στις γόνιμες κ γενικά έχει πρηστεί το στήθος μου,νιώθω σήμερα κάτι σαν ανακατωσούρα. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος,βάση αυτών που έχετε περάσει κ εσείς;❤️

Κανε μια χοριακη θα δειξει στα σιγουρα.

Δημοσίευση
στις On 24/7/2025 at 11:18 ΠΜ, ο/η Georgia7a είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, έχεις κανένα νέο? Μήπως έκανες χοριακη?

Δημοσίευση

Και εγώ αυτό έπαθα τον Ιούνιο . Ενώ έχω πολύ σταθερό κύκλο μου καθυστέρησε 6 μέρες ! Μετράνε πολύ τα μπάνια τώρα το καλοκαίρι και οδηγούν σε καθυστερήσεις . Παρόλα αυτά ελπίζω μήπως δεν είναι αυτό … και δεις το θετικό αποτέλεσμα . Καλή τύχη ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.