Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Mιλησα με τον γιατρό τον ρώτησα αν θα πρέπει να κάνω υστεροσκοπιση κ μου είπε ότι αν δεν βλέπει κάτι στον υπέρηχο δεν υπάρχει λόγος δλδ πολύποδες συμφύσεις μου λέει πως τα βλέπει δεν βλέπει όμως αν υπάρχει φλεγμονή κ γι αυτό μου πρότεινε να ελέγξουμε το μικροβιωμα της μήτρας. Δική του προτροπή μόνο μικροβιωμα κ αν θέλω Υστεροσκοπιση όχι μόνη της να κάνω μαζί κ μικροβιωμα.

Βέβαια μου λέει κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι αποτυχίες οφείλονται στα έμβρυα αλλά πλέον οφείλουμε να δούμε κ το περιβάλλον της μήτρας.

Δεν ξέρω τι να κάνω θα το σκεφτώ.. Του είπα πως ακούω διφορούμενες απόψεις για το μικροβιωμα και μου λέει ναι ισχύσει κ ότι αυτός είναι υπερ την πιστεύει την εξέταση.

Πραγματικά δεν ξέρω ο άντρας μου μου λέει ε ας το κάνουμε κ αυτό κ βλέπουμε…Εγώ φοβάμαι μην μπλέξουμε Χειρότερα…

Ειναι συνδυασμος Σοφια μου! Οσο σημαντικα ειναι τα εμβρυα αλλο τοσο κ η μητρα! Πρεπει να υπαρχει το καταλληλο εδαφος για να γινει εμφυτευση. Εγω εκανα υστεροσκοπηση κ μου βρηκε μικροβιωματα. Ειχα κ μια φυσικη συλληψη πριν 3 χρονια κ ελεγα αφου ειχα εμφυτευση μια χαρα ειναι η μητρα μου, αμ δε...Πηρα αντιβιωσεις κ προχωρησα σε ετ. Να την κανεις ..

• Απαντήσεις 2.3k
  • Εμφανίσεις 182.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 194!! Σοκ!!!

• Κοριτσια δεν το πιστεύω!!!! 213 η χοριακη μου!!! Είμαι ακόμη σε σοκ!!!Μακάρι να πάνε όλα καλα!!!!🩵🩷🩵🩷

• Καλημέρα κορίτσια μου!!! Το ξέρω πως ο δρομος μέχρι να πάρεις γερό μωράκι στην αγκαλια είναι μεγάλος κ είμαστε μόνο στην αρχή αλλά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Το πιο όμορφο δωρο φέτος για τα

Posted Images

Δημοσίευση

@Ngsofia μου, εγώ νομίζω θα έκανα και υστεροσκόπηση και μικροβιωμα, ακόμη και για ψυχολογικούς λόγους, για να πω ότι τα έκανα, ότι έλεγξα και αυτές τις παραμέτρους και πάω στην επόμενη προσπάθεια με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Θα μιλήσουμε με τον γιατρό αυτή την εβδομάδα να δω τι θα μου πει αλλά κ εγώ φοβάμαι να πάω σε νέα προσπάθεια… Θέλω να δω αν μου πει να ψάξουμε κάτι παραπάνω..

Εαν θέλεις γράψε μας τα νεα σου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα είναι σοκαρίστικο αυτό που ζούμε με τις μηδενικές χοριακές!

στις πριν 8 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Mιλησα με τον γιατρό τον ρώτησα αν θα πρέπει να κάνω υστεροσκοπηση κ μου είπε ότι αν δεν βλέπει κάτι στον υπέρηχο δεν υπάρχει λόγος δλδ πολύποδες συμφύσεις μου λέει πως τα βλέπει δεν βλέπει όμως αν υπάρχει φλεγμονή κ γι αυτό μου πρότεινε να ελέγξουμε το μικροβιωμα της μήτρας. Δική του προτροπή μόνο μικροβιωμα κ αν θέλω Υστεροσκοπηση όχι μόνη της να κάνω μαζί κ μικροβιωμα.

Βέβαια μου λέει κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι αποτυχίες οφείλονται στα έμβρυα αλλά πλέον οφείλουμε να δούμε κ το περιβάλλον της μήτρας.

Δεν ξέρω τι να κάνω θα το σκεφτώ.. Του είπα πως ακούω διφορούμενες απόψεις για το μικροβιωμα και μου λέει ναι ισχύσει κ ότι αυτός είναι υπερ την πιστεύει την εξέταση.

Πραγματικά δεν ξέρω ο άντρας μου μου λέει ε ας το κάνουμε κ αυτό κ βλέπουμε…Εγώ φοβάμαι μην μπλέξουμε Χειρότερα…

Ερώτηση για να καταλαβω αυτο που λέτε ειναι για χρονια ενδομητριτιδα ή κάποια άλλη εξέταση για το μικροβιωμα της μήτρας???

Εγω στην ωοληψία είχα κανει για χρονια ενδομητριτιδα δεν ξερω αν είναι το ίδιο!

Επίσης δεν μπορω να καταλάβω ρε εσύ και προβληματιζομαι και εγω εαν έφταιγαν τα έμβρυα δεν θα έπρεπε να εμφύτευτει και να χαθεί μετα είτε βιοχημική ή παλινδρομη?

Δημοσίευση

Από ότι έχω καταλάβει η εξέταση του μικροβιωματος του ενδομητρίου ελέγχει για φλεγμονές όπως είναι κ η χρόνια ενδομητριτιδα αλλά και την ισορροπία των γαλακτοβακιλων κ αν υπάρχουν άλλα βακτήρια πχ όπως ο εντεροκοκος μου είπε πως αυτά επηρεάζουν την εμφύτευση.

Επίσης διάβασα πως μετά από μια απόξεση κ εμβρυομεταφορες λόγο του καθετηριασμού κ των ορμονών μπορεί να αλλάξει η ισορροπία του μικροβιωματος.

Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει κ τι όχι αλλά φτάσαμε σε μια φάση που θέλουμε να αποκλείουμε θέματα ή αν υπάρχουν να τα λύσουμε.

Χθες επίσης διάβασα αυτό για τα έμβρυα του προεμφυτευτικου.

https://www.instagram.com/p/DXcg9y4EW7I/?igsh=MTI0bTMwaG5nOGhjcQ==

Δημοσίευση

Άρα θεωρούμε πως ειναι η ιδια εξέταση!

Ααχ ναι το διαβασα και εγω χθες,🤣 ευχαριστώ που με σκέφτηκες 😍

Γενικα παίζουν πολλά ρόλο η τύχη νομιζω κυριότερο..

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Άρα θεωρούμε πως ειναι η ιδια εξέταση!

Ααχ ναι το διαβασα και εγω χθες,🤣 ευχαριστώ που με σκέφτηκες 😍

Γενικα παίζουν πολλά ρόλο η τύχη νομιζω κυριότερο..

Aκριβως αυτό παίζουν πολλά ρόλο που είναι τόσο απλά για κάποιες κ τόσο δύσκολα για άλλες… Η τύχη είναι μεγάλο θέμα!!! Συνεχίζουμε να ελπίζουμε!!!🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.