Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Απαντήσεις 2.5k
  • Εμφανίσεις 158.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα κοριτσια! Γεννησα κ γω!  Λοιπόν όπως ξέρετε ειχα ήδη δύο καισαρικες. Ειχα αποφασισει να προσπαθήσω να γεννησω φυσιολογικά. Βρήκα γιατρό κ.μαια π αναλαμβάνουν. Όπως επίσης ξέρετε ειχα ιδα

• ΜαρίαΔημήτρης
    ΜαρίαΔημήτρης

Κορίτσια μου γέννησα σήμερα 9:15 το πρωί με καισαρική τελικά. Η οποία πραγματικά δεν ήταν τίποτα τελικά,ζήτησα και μου έδωσαν και ηρεμιστικό και ήμουν σαν να είχα πιει όλο το Βόσπορο, όλοι γελούσαν μα

Posted Images

Δημοσίευση

@Elenaki12 αχ τι κουκλάκι ειναι αυτο? Τι καλα που περπατάει!!! Εμάς εχει μείνει στάσιμη σ αυτο τ θεμα. Ενω σηκωνεται κ πιάνεται κ περπατάει απο 8 μηνων ακομα μονη της τίποτα και την βλεπβ να αργεί ακόμα. Ειναι γενικά πολύ ζωηρό μωρο κ ολη μερα τρέχουμε απο πισω της. Παλευει ομως να μιμηθεί ζωάκια, να φωνάξει τ ονόματα των κοριτσιών, γενικά να μιλήσει.

Εμενα χρονιζει 14 Μαΐου. Ρε συ πως καταφερες να αποθηλασεις? Με εχει τεντωσει. Ενω συα κορίτσια τα κατάφερα σε 3 μερες να πάρουν μπουκαλι αυτη τίποτα. Προσπαθω εδω κ 10 μερες. Εχει τοσο πείσμα. Για να σ δώσω να καταλάβεις θηλάζει στις 9.30 κ κοιμαται, ξανα ξυπνάει γυρω στη 1. Εκει προσπάθησα να τηε δώσω μπουκάλι. Τις πρώτες 3 μερες τ δέχτηκε αν κ ήπιε μονο 90 μλ πανω κάτω. Την 4η δ τ επαιρνε με τίποτα. Δοκιμασα να τηε τ δώσω τ μεσημέρι π θηλάζει γ7α μα κοιμηθει παλι τίποτα. Ενα βραδυ απο τιε 2 ως τις 5 τ παλευα. Πεταξα 4 φορες γαλα. Της τ εδινα εκλαιγε την επαιρνε ο ύπνος χωρις γαλα, την εβαζα κούνια ξανα ξυπνούσε. 3 ωρες. Μέσα στη μερα δ θηλάζει καθολου. Θηλαζε μονο τ μεσημέρι για ύπνο. 5 μερες τώρα π παλευω να τηε δώσω ξενο δ τ πινει αλλανδ τηβ θηλαζω κιολας κ κοιμαται χωρις γαλα. Ειλικρινά τέτοιο πείσμα δ εχω ξανα δει.

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι κανετε; Εχω ξαναγραψει αλλα για να ανεβει το μηνυμα μου ηθελε εγκριση επειδη εχω πολυ καιρο να γραψω προφανως. Εμεις την 1Μαγια γιναμε ενος ετους. Περπαταει με βοηθεια αλλα κυριως μπουσουλαει και ειναι πολυ γελαστουλης ο μπεμπεκος μου. Εγω αλλαξα δουλεια και τωρα ζω στη Θεσσαλονικη μεχρι τελη Ιουνιου μαζι με το μωρο. Ποσο χαιρομαι που ειστε ολες καλα και μεγαλωνουν τα μωρακια συγκινουμαι παρα πολυ. Εχω και το τραυμα της εγκυμοσυνης καταλαβαινετε🤣❤️. Περιμενω να δω αν θα ανεβει το μηνυμα να σας στειλω και φωτο μας.

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια πολύ χαίρομαι που είστε όλες καλά κ μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας !

Διωνη εγώ πρώτα εξασφάλισα το κομμάτι του μπιμπερό , αρχικά δεν μου δεχόταν καθόλου κ μένα . Έδινα δικό μου αντλημένο, δέχτηκε το μπιμπερο, αλλά μετά δεν ήθελε το ξένο . Είχα δοκιμάσει τα πάντα , άλλαζα γάλατα αλλά νομίζω ήθελε επιμονή , να δίνω σε άσχετη στιγμή (δηλαδή να εξναι ευδιάθετος κ όχι πεινασμένος) λίγο γάλα σε μπιμπερό (είχα δοκιμάσει κ διάφορα ποτήρια όπως με το νερό) . Τελικά πέτυχε με κατσικίσιο σε κανονικό μπιμπερό μετά από 10 μέρες επιμονή σε άσχετη ώρα ανέλπιστα . Οπότε δοκίμασε το κ εσύ! Επίσης δυστυχώς πολλές φορές τα θηλαζοντα μωρά δεν δέχονται ποτέ το ξένο γάλα. Εγώ αφού ήπιε , έκοψα πρώτα τον μεσημεριανό , μετά από 2 εβδομάδες τον πρώτο πρωινό, μετά από 2 εβδομάδες τους νυχτερινούς κ τέλος άφησα τον τελευταίο βραδινό (αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έκανα κ ένα διάστημα μέρα παρά μέρα γιατί τώρα ακόμη δεν έχω σταματήσει να παράγω γάλα κ βασανίζομαι). Πρακτικά είχα ξεκινήσει διαδικασία από 11 μηνών. Βέβαια κ ο ίδιος ήταν ετοιμος, την τελευταία μέρα με δάγκωσε τόσο πολύ που μάτωσα σαν να μου έλεγε φτάνει ρε μάνα μεγάλωσα , εκεί του είπα ήταν η τελευταία σου φορά ! Κ όντως μετά δεν το ξαναναζητησε, λες κ δεν θήλαζε ποτέ 🥹

Δημοσίευση

@Elenaki12 αυτο ακριβως παλευω να κανω. Να κόβω γευμα γευμα. Δοκιμασα 3 γαλατα. Σε άκυρες στιγμές τ ήπιε. Ήπιε ενα πρωί, 2 μεσημέρια, κ 3 βραδια σερι εκει καυα τη 1 τ βραδυ. Κ μετα τίποτα. Η πλήρης άρνηση. Πλεον μεσα στη μερα δ θηλαζω καθολου. Καθε μεσημέρι παλευω να της δώσω ξενο δ τ παιρνει με τίποτα. Κ με εκνευρίζει γτ τ συγκεκριμένο τ Ήπιε μονορουφι οσες φορες τ Ήπιε. Ιδανικα ηθελα να κόβω γευμα ανα 3 4 μερες. Εχω σκασει. Εδω κ μια βδομάδα μεσημέρι της δίνω καθε μερα κ εννοείται δ τ πινει. Δ την θηλαζω κ δ την νοιαζει. Τωρα σκέφτομαι να προσπαθω μονο τ μεσημέρι. Και σε καμία βδομάδα να την δοκιμάσω πάλι μεσα στη νυχτα. Επισης εμενα αυτο ειναι το 3ο μου όποτε δ θα υπάρξει επόμενο. Αλλα απο την εμπειρία μ θα σ πω οτι ιδανική διαφορα ειναι τα 2.5 με 3 χρόνια αν θελεις να ειναι κοντά κοντα. Περιμενε κανενα 6μηνο ακομα αν θες τη γνώμη μου. Θα εχει τεράστια διαφορά. Αν μείνεις τωρα πχ θα έχουν 22 μηνες διαφορά. Αν μείνεις σε 6 μηνρς θα έχουν 28. Αυτο τ εξάμηνο ειναι πολυ ουσιαστικό για τ μεγαλο σου παιδακι. Εμενα ειχαν 21 μηνες διαφορά κ ζορίστηκα πολυ.

@Sotiria_94 στη Θεσσαλονίκη εισαι εντελώς μονη με το μωρο?

Κορίτσια βαφτιση κανατε? Θα κανετε γενικα? Εμεις 23 μαιου. Να γίνει κι αυτο να φευγει ενα αγχος.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.