Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΡΩΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΩΟΡΕΞΙΑ...ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ...ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΑ 6-3 ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ....

Δημοσίευση

Σου ευχομαι οτι καλυτερο Ελενη μου!!!να σαι καλα εσυ και ο αντρουλης σου και θα ερθει!

Ευχομαι ολοψυχα καλα αποτελεσματα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....

ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΜΗΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΩ ΑΝΓΧΩΘΕΙ...

Δημοσίευση

γεια σου Ηελεν, και εγω προσπαθω 17 μηνες. πηγαινω ενα ολοκληρο χρονο σε εναν γυναικολολογο μου. και τιποτα. βλεπει πολυκυστικες ωοθηκες, καθε δυο μηνες ωαριο, ουτε ξερω αν εχω καλη οωρρηξια... αυτο το μηνα θα ξανα παω στον ιδιο, αλλα αν ακομμα θα μου πει οτι πρεπει να περιμενω ακομμα, μαλλον θα τον αλλαξω, και πρεπει να παω σε εναν ειδικο υπογονιμοτητας, δεν γινεται αλλιως. και εσυ Ηελεν πρεπει να βρεις εναν καλο γυν., τουλαχιτον να παρεις δευτερη γνωμη. καλη σου τυχη κοριτσι μου και συνδομα μωρο

Δημοσίευση

Jurgita έγραψε:

γεια σου Ηελεν, και εγω προσπαθω 17 μηνες. πηγαινω ενα ολοκληρο χρονο σε εναν γυναικολολογο μου. και τιποτα. βλεπει πολυκυστικες ωοθηκες, καθε δυο μηνες ωαριο, ουτε ξερω αν εχω καλη οωρρηξια... αυτο το μηνα θα ξανα παω στον ιδιο, αλλα αν ακομμα θα μου πει οτι πρεπει να περιμενω ακομμα, μαλλον θα τον αλλαξω, και πρεπει να παω σε εναν ειδικο υπογονιμοτητας, δεν γινεται αλλιως. και εσυ Ηελεν πρεπει να βρεις εναν καλο γυν., τουλαχιτον να παρεις δευτερη γνωμη. καλη σου τυχη κοριτσι μου και συνδομα μωρο

και μην ακουσεις την πεθερα σου,αυτοι που εχουνε κανει εβκολα παιδι ποτε δεν θα καταλαυουν εμας

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ 2Η ΚΑΙ 3Η ΓΝΩΜΗ!!

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ...!

ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.