Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Θερμοδιάγραμμα

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα.

Έχει κάνει καποια από εσας θερμοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια του κύκλου; Το έψαξα πολύ το θέμα και είπα να ξεκινήσω, με πρωινή θερμομέτρηση, κάτω απο τη γλώσσα, πριν σηκωθω από το κρεβάτι. Θετικό τεστ ωορρηξίας είχα το Σάββατο, αλλά η θερμοκρασία μου το πρωί δεν ανεβαίνει. Από όσα έχω διαβάσει αυτό δεν είναι καλό σημαδι για την ωχρινική φάση, και έχω απογοητευτεί πολύ. Να πω, για όσες δεν το ξέρουν, ότι Οκτώβρη είχα μια βιοχημική (με την πρώτη προσπάθεια η σύλληψη), ξανά Νοέμβρη έμεινα έγκυος όπου παλινδρόμησε το Δεκέμβρη (8,5 εβδομάδων). Είναι ο πρώτος κύκλος μετα΄ την απόξεση. Στην τελευταία εγκυμοσύνη έπαιρνα utrogestan και salospir, τα οποία στην 7η εβδομάδα τα έκοψα γιατί άλλαξα γιατρό και δεν ήταν υπερ των προληπτικών φαρμάκων. Επίσης δεν εμπιστεύεται τα τεστ ωορρηξίας συνεπώς δεν νιώθω άνετα να του εκφράσω όλες αυτές τις ανησυχίες μου. Κατά τα άλλα τον εμπιστεύομαι πολύ και δεν θα ήθελα να τον αλλάξω.

Όποια κοπέλα έχει εμπειρία από θερμομέτρηση θα το εκτιμούσα πολυ να μου έλεγε την άποψη της.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.