Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά, και ο νέος να γεμίσει τις κοιλιές μας με μωρά! 🤰🦋🎁💟

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η athens25 είπε:

καλησπέρα να σε ρωτήσω, πας δηλαδή για 3ο παιδί??κατάλαβα καλά??καλό κουράγιο

Καλα κατάλαβες...Εάν έρθει θα το βρω πιστεύω...Μέσα μας είναι.. 

• Απαντήσεις 1.8k
  • Εμφανίσεις 92.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κορίτσια μου γλυκά γεννήθηκε η πριγκιπισσούλα μου!!! ❤❤❤  2.910 και 50 εκ.... Όλα πήγαν μια χαρά δώξα τω θεώ!  Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε ΟΛΕΣ αυτή την ευτυχία το συντομότερο!!! Μακάρι η

• Κορίτσια κλαίω με λυγμούς τώρα  Είμαι έγγυος . Δεν το πιστεύω. 😭😭 Έκανα και άλλη ταινία και το clear  

• Κορίτσια μου 1996.2  η χοριακη  Ακόμα κλαίω. 😌😌☺️☺️

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Κορίτσια δεν ξέρω αν φαίνεται στη φωτογραφία είναι πολύ άχνη η γραμμή NegativeImage_d5983b21-3ce0-4f9a-902f-6ae47ce4e964.thumb.png.e8205c82145e0c0a9464ca23b7a69173.pngIMG_20220131_184340.thumb.jpg.b59e57c7a214a8e872398615161432eb.jpg

Κι εγώ τη βλέπω κ στις 2...άντε κορίτσι μου κάνε άλλο ένα...να σε χαρώ..Κ να χαρουμε

Δημοσίευση

Οδηγίες Ντοκ..α. αν θες να το αφήσεις κ όπου πάει δεν κάνεις τπτ κ επανάληψη χοριακης Παρασκευή και β.  αν θες να το βοηθήσεις πάρε 3 ουτροτζεσταν κ Παρασκευή επαναληψη. Επέλεξα β. Βεβαίως .εγκυμοσύνη υπάρχει μου λέει είναι αρχή ακόμα κ βλέπουμε. Παρασκευή το λοιπόν κορίτσια μ...Κ ότι ήθελε προκύψει....

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Οδηγίες Ντοκ..α. αν θες να το αφήσεις κ όπου πάει δεν κάνεις τπτ κ επανάληψη χοριακης Παρασκευή και β.  αν θες να το βοηθήσεις πάρε 3 ουτροτζεσταν κ Παρασκευή επαναληψη. Επέλεξα β. Βεβαίως .εγκυμοσύνη υπάρχει μου λέει είναι αρχή ακόμα κ βλέπουμε. Παρασκευή το λοιπόν κορίτσια μ...Κ ότι ήθελε προκύψει....

Έτσι μπράβο να σε χαρώ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Φαίνεται... Ειδικά εκεί που δεν την έχεις πειράξει τη φωτογραφία με τις μπλε γραμμούλες!!! Γιατί δεν κάνεις. Χοριακη;;;; πιο φθηνά θα σου βγει και θα ξέρεις και σίγουρα!!! 

Μωρέ ξέρεις τι γίνεται;; δεν έχω ανοιχτό διαγνωστικό κοντά μου το απόγευμα και δεν θέλω να πάρω και άλλη άδεια από τη δουλειά χωρίς λόγο... Εννοείται βέβαια ότι αν βγει θετικό το τεστ θα κάνω και χοριακη

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Κι εγώ τη βλέπω κ στις 2...άντε κορίτσι μου κάνε άλλο ένα...να σε χαρώ..Κ να χαρουμε

Θα κάνω αύριο το μεσημέρι και Τετάρτη πρωί αν βέβαια δεν έρθει η ακατανομαστη... Εσύ είπαμε ηρεμία και ξεκουραση

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Ναι κοριτσι μου αυτη την παρτιδα εχω... Εχει θεμα ολη η παρτιδα ε;

Ναι δυστυχωςμιλησα με ΟΑ απευθειας καιεχει προβλημα η παρτιδα...Αρα απο οποιο φαρμακειο και να παρεις αν παρεις αυτην την παρτιδα ισως εχεις προβλημα. Αν θες περιμενε, περιμενω αυριονα μεπαρουν αυτοι τηλεφωνο αυριο να σου πω εγω τι λυση θα μου βρουν..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Κορίτσια δεν ξέρω αν φαίνεται στη φωτογραφία είναι πολύ άχνη η γραμμή NegativeImage_d5983b21-3ce0-4f9a-902f-6ae47ce4e964.thumb.png.e8205c82145e0c0a9464ca23b7a69173.pngIMG_20220131_184340.thumb.jpg.b59e57c7a214a8e872398615161432eb.jpg

Κι εγω τη βλπεω τη γραμμη σουευχομαι κοριτσι μου να εισαι εγκυουλα μεσα απτην καρδια μου! Μακαρι!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Κορίτσια μου 1996.2  η χοριακη 

Ακόμα κλαίω. 😌😌☺️☺️

😀

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@misofeggaroεσύ να ανοίξεις θεματάκι!!! βγήκες γουρλού πολύ 😁

🤩🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.