Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

εγκυος η οχι;

Featured Replies

Δημοσίευση

Πριν τα Χριστουγεννα εμεινα εγκυος,αλλα απεβαλα πολυ νωρις.τωρα εχω καθυστερηση 7 μερες(αν και δεν εχω σταθερο κυκλο).νιωθω οτι ειμαι φουσκωμενη λες και εχω φαει πολυ,αναγουλες συνεχεις,τα παντα μου μυριζουν και μου προκαλουν αηδια.δεν εκανα τεστ και ουτε προκειται αμεσα.πριν 2 μερες οταν πηγα τουαλετα ειδα ελαχιστο καφε.λετε να ειμαι εγκυος η η καθυστερηση να οφειλεται στο θυεοειδη;τωρα το ανακαλυψα αυτο.δεν εχω παει ακομα σε γιατρο.απλα εκανα υπερηχο.

Δημοσίευση

κ εγω εχω θυροειδη αλλα δεν μου εχει επηρεασει τον κυκλο μου. Το στηθος πως το αισθανεσαι? 7 μερες καθυστερησης και μετα απ τα καφε τιποτα αλλο ξανακαθαρισες? μηπως να κανεις μια χοριακη σιγα σιγα αν σταματησαν και τα καφε?????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ειχα ελαχιστο καφε και καθολου απο προχθες.ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης αυτο;ασε το στηθος.....ποναει ,ειναι πρισμενο,νομιζω οτι εχουν σκουρυνει οι θηλες.τωρα τι να πω.....να ειναι η ιδεα μου;;;;

Δημοσίευση

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.......

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

θα το αφησω λιγο γιατι θα απογοητευθω...χα χα χα χα....θα σας πω συντομα.φιλια

Δημοσίευση

Maraki mou apo Zakyntho eisai?Kai gw!Loipon ayto me to aimataki einai symptwmataki.Egw den to eixa alla to eixane alles kopeles.Aima exoune ap'oso xerw otan ginetai h emfyteusi sthn mhtra:) .Opote niwtheis etoimh kane testaki h xoriakh!'H an den sou erthei periodos phgaine ston giatro!!!Opws niwtheis kalytera!Elpizw na synexistei h kathysterhsh kai na eisai eggyos!!!!!!!!!;) filakia polla.

Δημοσίευση

κ εγω πιστευω οτι ειναι εγκυμοσυνη. Στο ευχομαι ολοψυχα. Αντε κ αλλες επτανησιες εδω ε?

Δημοσίευση

ευχομαι και εγω μεσα απο την καρδια μου να ειναι μεσα στην κοιλιτσα σου ενα αγγελουδι...!!

εγω οταν εμεινα εγκυος τη μερα που αναμενοταν να εχω περιοδο ειχα ελαχιστα καφε τα οποια συνεχιστηκαν για 3 μερες..την 3η μερα εκανα ενα τεστακι και διαπιστωσα οτι ημουν εγκυος..και τωρα περιμενω την αγγελουδα μου σε ενα μηνα και κατι..σου ευχομαι να συμβει το ιδιο και με σενα!!!

Δημοσίευση

Τα συμπτωματα που περιγραφεις ειναι εγκυμοσυνης. Μην καθεσε και αγωνιας. Κανε ενα τεστακι για να μαθεις... καλη επιτυχια...:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.