Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ο Ιούλιος θα έρθει και μαζί του θα μας φέρει χαμόγελα , θαύματα , ζωές....Με αγάπη , αγκαλιές , μπάνια στις ακρογιαλιές θα γεμίσουν οι κοιλιες...

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Eiffel είπε:

Καλή εγκυμοσύνη! Μπράβο!!! Τον Δεκέμβριο γέννησα εγώ. Ακριβώς ίδια περίπτωση κ εγώ. Παίρνεις χάπι;

Ευχαριστώ!! Μακάρι να πάει καλά γιατί είναι πολύ αρχή ακόμη, θηλάζω κι όλας και αγχώνομαι γενικά!! Ναι παίρνω το thyrostat, βέβαια 1 μήνα το πήρα και μετά έμαθα ότι είμαι έγκυος και δε ξέρω τι να κάνω τώρα...γιατί φοβάμαι μη μου ανέβει πολύ η tsh λόγω εγκυμοσύνης και πάθω πάλι υποθυρεοειδισμό, κι εγώ παίρνω τζάμπα το χάπι για τον υπερθυρεοειδισμό..δε ξέρω τι γίνεται..μίλησα σήμερα με τη γραμματέα της γιατρού, θα την ενημερώσει και θα με πάρει τηλ να μου πει τι θα κάνουμε, γιατί άλλαξαν τα δεδομένα λέει! Κι εσύ άμα μείνεις έγκυος φαντάζομαι το ίδιο θα σου πει...τι θα σου πει; Ριχτο; Εγώ στη θέση σου θα έμενα πάντως, ειδικά αν έχει περάσει 1 μήνας που έπαιρνα το χάπι και είχε ρυθμιστεί κάπως ο θυρεοειδής! Μην ακούς βέβαια τι θα έκανα εγώ😅 Σου είπε για ποιο λόγο σου ανέφερε συγκεκριμένα τον 1μιση χρόνο; Γιατί με το χάπι σε 1-2 μήνες ρυθμίζεται νομίζω.

• Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 54.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• marinamanoulitsa
    marinamanoulitsa

Κορίτσια μόλις πήρα την χοριακή!!! 714.90 η χοριακη μου!!! ❤️❤️❤️❤️

• Κορίτσια σχεδόν πριν 1 χρόνο ανακάλυψα το φόρουμ εδώ.. Διάβαζα και έπαιρνα κουράγιο γιατί είχα 2 αποβολές. Είμαι από της κοπέλες που δεν ταλαιοωρηθηκα πολύ να μείνω έγκυος αλλά παρ όλα αυτά ένιωθα ότι

• 118,45 η χοριακη μου κορίτσια!  Όλα πολύ καλά μου είπαν! Φοβερό κορίτσια, από τη μια στιγμή στην άλλη!πολύ συγκίνηση! Σας ευχαριστω πολύ όλες!

Posted Images

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.