Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χαμηλή Χοριακη

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανούλες!

Εχω διαβασει διαφορες συζητησεις με παρομοιο θεμα αλλα δεν μπορω να μην γραψω κι εγω (μαλλον στην ουσια θελω απλα να το συζητησω)

Εκανα πριν 17 μερες σπερματεγχυση και πριν 7 μερες ειχα θετικο early clear blue που λεει οτι γινεται 6 μερες πριν την περιοδο (διαβασα οτι ανιχνεύει απο 6 μοναδες)

Χαρά εγω ...καταλαβαίνετε 

Λεω οκ ας κανω χοριακη μετα την αναμενομενη μερα περιοδου δεν χαθηκε ο κοσμος. Ηταν και σκ μετα ... 

Εκανα ενα τεστ ακομα την Κυριακή . Αυτη τη φορα early ηλεκτρονικό και βγήκε αρνητικο, εκανα καπακι το ιδιο που εκανα και την πρωτη φορα και βγηκε θετικο με αχνη γραμμή 

Δευτερα ηταν αργια οποτε πηγα Τριτη για χοριακη και βγηκε 14,9 αρχισα να ανησυχώ γιατι στην πρώτη εγκυμοσύνη ειχα 250 αντιστοιχη μερα.

Μίλησα με το γιατρο μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις οποτε θα δουμε στην επομενη.

Εκανα Πέμπτη (σημερα) την δεύτερη  και ηταν 14,6 .. ε λεω οκ απέβαλα. Ειχα και ελαφρως χρωματισμενα υγρα οταν σφιχτηκα λιγο στην τουαλετα.

Πηρα τηλ τον γιατρό μου μου εδωσε utrogestan και μου ειπε ειναι πολυ νωρις και μου ειπε οτι δεν αυξάνονται καμια φορα τοσο αποτομα απο την αρχη...και να κανω και το Σάββατο.

Εγω δεν εχω τοσες ελπιδες...εσεις τι λετε;

Δημοσίευση
στις On 24/6/2021 at 7:30 ΜΜ, ο/η Vasoula86 είπε:

Καλησπέρα μανούλες!

Εχω διαβασει διαφορες συζητησεις με παρομοιο θεμα αλλα δεν μπορω να μην γραψω κι εγω (μαλλον στην ουσια θελω απλα να το συζητησω)

Εκανα πριν 17 μερες σπερματεγχυση και πριν 7 μερες ειχα θετικο early clear blue που λεει οτι γινεται 6 μερες πριν την περιοδο (διαβασα οτι ανιχνεύει απο 6 μοναδες)

Λεω οκ ας κανω χοριακη μετα την αναμενομενη μερα περιοδου δεν χαθηκε ο κοσμος. Ηταν και σκ μετα ... 

Εκανα ενα τεστ ακομα την Κυριακή . Αυτη τη φορα early ηλεκτρονικό και βγήκε αρνητικο, εκανα καπακι το ιδιο που εκανα και την πρωτη φορα και βγηκε θετικο με αχνη γραμμή 

Δευτερα ηταν αργια οποτε πηγα Τριτη για χοριακη και βγηκε 14,9 αρχισα να ανησυχώ γιατι στην πρώτη εγκυμοσύνη ειχα 250 αντιστοιχη μερα.

Εκανα Πέμπτη (σημερα) την δεύτερη  και ηταν 14,6 .. ε λεω οκ απέβαλα. Ειχα και ελαφρως χρωματισμενα υγρα οταν σφιχτηκα λιγο στην τουαλετα.

Πηρα τηλ τον γιατρό μου μου εδωσε utrogestan και μου ειπε ειναι πολυ νωρις και μου ειπε οτι δεν αυξάνονται καμια φορα τοσο αποτομα απο την αρχη...και να κανω και το Σάββατο.

Αγαπη μου κανε μια αυριο την δευτερα να δεις.

Δημοσίευση

Νομίζω δεν είναι καλό που από την Τρίτη ως την Πέμπτη δεν ανέβηκε.. Πρώτη φορά ακούω γιατρο να λέει δεν πειράζει που δεν ανέβηκε η χοριακη.. 

Μακαρι να πάνε όλα καλά, αλλά έπρεπε να ανεβεί η τιμή.. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σωστα τα λες

Αδιαθετησα την Κυριακή 

Δημοσίευση
στις On 24/6/2021 at 7:30 ΜΜ, ο/η Vasoula86 είπε:

Καλησπέρα μανούλες!

Κορίτσι μου είχες κάνει ovitrelle; Μήπως στα τεστ ανιχνεύθηκε η ορμόνη από το φάρμακο; Πότε έκανες οβιτρελ και πότε σπερματεγχυση; Και πόσες μέρες μετά έκανες τεστ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.