Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ποτε φάνηκε η κοιλια?

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια είμαι στη 13η εβδομάδα, αρκετα αδυνατη και η κοιλια μου δεν εχει φανεί καθολου! ουτε καμπυλότητα ουτε τίποτα. Μονο οταν πιάνω χαμηλά τη νιώθω κάπως σκληρη. Ανησυχώ πολυ.. Εσας ποτε φάνηκε? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η lilaki15 είπε:

Κορίτσια είμαι στη 13η εβδομάδα, αρκετα αδυνατη και η κοιλια μου δεν εχει φανεί καθολου! ουτε καμπυλότητα ουτε τίποτα. Μονο οταν πιάνω χαμηλά τη νιώθω κάπως σκληρη. Ανησυχώ πολυ.. Εσας ποτε φάνηκε? 

Εγω είμαι στην 12η εβδομάδα και δεν έχει φανεί τίποτα ακόμα!!!Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη οπότε δεν ξέρω πότε ακριβώς θα αρχίσει να φαίνετε... Αυχενική εχεις κάνει? 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η lilaki15 είπε:

Εμενα στη 1ηεγκυμοσύνη μετα τον 5ο καταλάβαινες ότι είμαι έγκυος. Μετά τις 15 εβδομάδες άρχισε να αχνωφενεται. Βέβαια είναι ανάλογα κ στα σώματα. Τώρα είμαι 13 εβδομάδες σχεδόν κ νιώθω χαμηλά τη κοιλιά μ πολύ  πρησμενη.  Από εκεί χαμηλά θα ξεκινήσει 1α να φαίνεται. Μην αγχώνεσαι όλα καλα θα πάνε!! Αυχενική έκανες?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι εκανα κ ηταν καλη, απλα 2 φίλες μου στον 3ο ηδη έχουν κοιλιτσα! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 ώρες, ο/η Maraki 986 είπε:

Εγω είμαι στην 12η εβδομάδα και δεν έχει φανεί τίποτα ακόμα!!!Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη οπότε δεν ξέρω πότε ακριβώς θα αρχίσει να φαίνετε... Αυχενική εχεις κάνει? 

Μαρακι κ μενα η 1η είναι. Μου είπε ο γιατρός οτι σε πολλές φαινεται στον 4ο με 5ο μήνα βέβαια.. Εκανα αυχενική πριν 1 εβδομάδα κ ηταν καλη. Εσυ? 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η lilaki15 είπε:

Πολύ αργότερα.., και εγώ δεν είχα κάνει καθόλου,,, μου είπε από τον 6ο και μετά θα αρχίσει να φαίνεται.,, και από τέλος του πέμπτου είχα μια μικρή κοιλιτσα σαν να είχα φουσκώσει.,, 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η lilaki15 είπε:

Μαρακι κ μενα η 1η είναι. Μου είπε ο γιατρός οτι σε πολλές φαινεται στον 4ο με 5ο μήνα βέβαια.. Εκανα αυχενική πριν 1 εβδομάδα κ ηταν καλη. Εσυ? 

Αυχενική θα κάνω την Τετάρτη!! Εχω τεράστια αγωνία!!! 

Δημοσίευση

Στο πρώτο μου ήμουν 22 χρονών, φάνηκε μετά τον 5ο μήνα.  Τώρα είμαι 33 και 8 εβδομάδων και φάνηκε από την 5η εβδομάδα!!

20210403_101453.jpg

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η annoula1987 είπε:

Στο πρώτο μου ήμουν 22 χρονών, φάνηκε μετά τον 5ο μήνα.  Τώρα είμαι 33 και 8 εβδομάδων και φάνηκε από την 5η εβδομάδα!!

20210403_101453.jpg

στις πριν 1 ώρα, ο/η annoula1987 είπε:

20210403_101453.jpg

αρα ισχύει οτι στη 2η εγκυμοσύνη φαίνεται πιο γρήγορα...  με το καλό! ολα να πανε τέλεια! η φώτο ειναι απο τωρα η απο την 1η εγκυμοσύνη? 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η lilaki15 είπε:

αρα ισχύει οτι στη 2η εγκυμοσύνη φαίνεται πιο γρήγορα...  με το καλό! ολα να πανε τέλεια! η φώτο ειναι απο τωρα η απο την 1η εγκυμοσύνη? 

Ευχαριστώ πολύ! Όντως ισχύει αυτό με τη δεύτερη εγκυμοσυνη! Λένε ότι το σώμα  "θυμάται "  η φωτογραφία είναι από την δεύτερη εγκυμοσύνη μου στις 5,5 εβδομάδες!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.