Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια μήπως ξέρετε να μου πείτε τι δικαιολογητικά χρειάζεται στο ΙΚΑ για να μας γράψουν συνταγή για να αγοράσουμε τις ενέσεις για σπερματέγχυση?

ευχαριστώ,

κοριτσάκια περιμένω τις απαντήσεις σας.

Δημοσίευση

καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Χθες μου είπε ο γιατρός ότι έχει μεγάλη γραφειοκρατία και καθυστέρηση.. πρέπει να περάσεις λέει από επιτροπή. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ ειρην, αυτά πολύ τα βαριέμαι με το ικα. ειδικά τώρα που βιαζόμαστε. θα δούμε...προσπαθώ να πάρω τηλ αλλά δεν το σηκώνουν, αμάν ποια...

Δημοσίευση

ναι. χρειάζεται να περάσεις επιτροπή να σε εγκρινουν και μετα να παρεις την συνταγη για τις ενεσεις. αλλα αν κλεισεις ραντεβου θα πρεπει να σου δωσει ο γυναικολογος σου ενα χαρτι που να γραφει το ιστορικο + κατι εξετασεις δικες σου + του αντρα σου.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι. Θέλει πολύ χρόνο διαθέσιμο για να πάρεις τις ενέσεις από το ΙΚΑ. Πρέπει να κλείσεις ραντεβού σε γυναικολόγο του ΙΚΑ να δει τις εξετάσεις και να σε παραπέμψει σε επιτροπή. Ολα αυτά θέλουν χρόνο και στη φάση της σπερματέγχυσης μάλλον δεν τον έχεις. Εγώ χρειάστηκε να κάνω μία μόνο ένεση και μάλιστα χθες. Το κόστος είναι πάρα πολύ μικρό. Συγκεκριμένα Pregnyl 5000 μονάδες κόστισε 10€ και έχει μέσα 3 δόσεις. Νομίζω ότι δεν αξίζει η ταλαιπωρία

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.