Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ύπνος από μπρούμυτα-ανασκελα

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες και σε όλους. 

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα κ θα ήθελα τη γνώμη κ τη βοήθεια σας, όσοι κ όσες αντιμετωπίζεται παρόμοιο πρόβλημα. 

Έχω έναν μπέμπη σε λίγες μέρες 5 μηνών. 

Από όταν ήταν 40 ημερών λόγω κολικών κοιμόταν πάνω μου ή πάνω σε μαξιλάρι μπρούμυτα. Όταν τον έπαιρνε ο ύπνος δοκιμάζαμε με τον άντρα μου να τον γυρίσουμε κανονικά όμως το παιδί ξυπνούσε κ έχανε τον ύπνο του.. συνάμα κ εκεί το ίδιο. Έτσι παρέμεινε να κοιμάται έως σήμερα μπρούμυτα εκτός από τις τελευταίες μέρες όπου γυρίζει μόνος του από μπρούμυτα-ανασκελα ΚΑΙ στον ύπνο (το τονίζω γιατί το κάνει κ στο παιχνίδι αυτό), με αποτέλεσμα να μην κοιμάται! Κοιμάται μερικές ώρες μπρούμυτα πλέον (κάνα 3ωρο κ ούτε κάποιες φορές σε αντίθεση με τους ύπνους που έκανε) κ έπειτα γυρίζει μόνος του ανάσκελα κ παραμένει ξύπνιος είτε να μιλάει κ να γελάει, είτε να κλαίει. Όταν πάω να τον γυρίσω αναγκαστικά μπρούμυτα μπας κ ξανακοιμηθεί, ή που πράγματι θα κοιμηθεί ή που δε θα μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα. 

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω... Νυστάζω απίστευτα πάρα πολύ κ δεν βοηθάει κ ιδιαίτερα ο σύζυγος καθώς κ δεν κάθεται πολύ στα χέρια του ο μικρός κ ο ίδιος εργάζεται αρκετές ώρες την ημέρα με αποτέλεσμα να μην κοιμόμαστε ούτε μαζί. 

Ο μικρός εξ αρχής ήταν στο δικό  μας δωμάτιο, στην κούνια του κ ενώ έχω δοκιμάσει κάποιες φορές να κοιμηθούμε μαζί, ο μικρός δε βολεύεται κ εγώ δεν κοιμάμαι γιατί τον έχω στο νου μου. 

Να σημειώσω επίσης πως έχω δοκιμάσει να τον νανουρισω, να τον βάλω επί τόπου ανάσκελα κ θα κοιμηθεί το πολύ για 3/4. Μετά ξυπνάει με ότι σας προανέφερα κ έπειτα μπρούμυτα που τον γυρνάω κοιμάται ούτε 3 ώρες κ ξανά μανα γυρίζει μόνος του κ παραμένει ξύπνιος. 

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 10/2/2021 at 12:43 ΜΜ, ο/η Angelikimr24 είπε:

Καλημέρα σε όλες και σε όλους. 

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα κ θα ήθελα τη γνώμη κ τη βοήθεια σας, όσοι κ όσες αντιμετωπίζεται παρόμοιο πρόβλημα. 

Έχω έναν μπέμπη σε λίγες μέρες 5 μηνών. 

Από όταν ήταν 40 ημερών λόγω κολικών κοιμόταν πάνω μου ή πάνω σε μαξιλάρι μπρούμυτα. Όταν τον έπαιρνε ο ύπνος δοκιμάζαμε με τον άντρα μου να τον γυρίσουμε κανονικά όμως το παιδί ξυπνούσε κ έχανε τον ύπνο του.. συνάμα κ εκεί το ίδιο. Έτσι παρέμεινε να κοιμάται έως σήμερα μπρούμυτα εκτός από τις τελευταίες μέρες όπου γυρίζει μόνος του από μπρούμυτα-ανασκελα ΚΑΙ στον ύπνο (το τονίζω γιατί το κάνει κ στο παιχνίδι αυτό), με αποτέλεσμα να μην κοιμάται! Κοιμάται μερικές ώρες μπρούμυτα πλέον (κάνα 3ωρο κ ούτε κάποιες φορές σε αντίθεση με τους ύπνους που έκανε) κ έπειτα γυρίζει μόνος του ανάσκελα κ παραμένει ξύπνιος είτε να μιλάει κ να γελάει, είτε να κλαίει. Όταν πάω να τον γυρίσω αναγκαστικά μπρούμυτα μπας κ ξανακοιμηθεί, ή που πράγματι θα κοιμηθεί ή που δε θα μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα. 

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω... Νυστάζω απίστευτα πάρα πολύ κ δεν βοηθάει κ ιδιαίτερα ο σύζυγος καθώς κ δεν κάθεται πολύ στα χέρια του ο μικρός κ ο ίδιος εργάζεται αρκετές ώρες την ημέρα με αποτέλεσμα να μην κοιμόμαστε ούτε μαζί. 

Ο μικρός εξ αρχής ήταν στο δικό  μας δωμάτιο, στην κούνια του κ ενώ έχω δοκιμάσει κάποιες φορές να κοιμηθούμε μαζί, ο μικρός δε βολεύεται κ εγώ δεν κοιμάμαι γιατί τον έχω στο νου μου. 

Να σημειώσω επίσης πως έχω δοκιμάσει να τον νανουρισω, να τον βάλω επί τόπου ανάσκελα κ θα κοιμηθεί το πολύ για 3/4. Μετά ξυπνάει με ότι σας προανέφερα κ έπειτα μπρούμυτα που τον γυρνάω κοιμάται ούτε 3 ώρες κ ξανά μανα γυρίζει μόνος του κ παραμένει ξύπνιος. 

Ω ρε κοριτσι .δε ξερω πως να σε βοηθησω .τα δικα μου κοιμουνται ανασκελα και εχω προσπαθησει να τον βαλω μπρουμυτα καποιες φορες μεσα στη μερα και με τιποτα δε καθονται κ κλαινε διοτι ετσι εχουν συνηθισει..εγω θα σου πω μονο οτι μεγάλωσα παντως μονο μπρουμυτα οπως και απειρα μωρα γιατι η οδηγια τοτε ηταν ετσι.ο παιδιατρος θα σε βοηθησει μονο.μηπως να προσπαθησεις κ λιγο στο πλαι ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.