Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μια ευχούλα από όλες σας

Featured Replies

Δημοσίευση

Η ξαδέλφη μου την Παρασκευή τις παίρνουν ωάρια για να κάνει την δεύτερη εκσωσωματίκη της, Θέλει τόσο πολύ να γίνει μανούλα, ζω την αγωνιά της.

Την δεύτερα θα γίνει η εμφύτευση, να δούμε τι θα κάνει, ποπο κορίτσια αν δείτε με πόση λαχτάρα κοιτάει, αγκαλιάζει το δικό το μωρό μου όταν το έχει αγκαλιά .

Μακάρι να κάνει και το δικό της μακάρι.

Αχ Παναγίτσα μου εσύ που είσαι μάνα και καταλάβεις βάλε το χεράκι σου σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν.

Δημοσίευση

Μακαρι Aggeliki Leukada !!

Βαζω τη θετικη μου σκεψη...στην κοιλιτσα της!:)

Δημοσίευση

Ευχομαι ολα να πανε καλά και συντομα να χαϊδευει την φουσκωμενη κοιλιτσα της!

Δημοσίευση

Το ευχομαι ολοψυχα!και να ειναι και διδυμα!!!

Για ολα τα κοριτσια που προσπαθουν!!!Μακαρι το ελπιζω!!!

Δημοσίευση

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ.ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ..Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ..ΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ..ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..

Δημοσίευση

Euxomai na pane ola kala

stin kopela

kai na min xasei tin pisti tis!!!

Euxi gia ola ta koritsia

pou prospathoun gia auto to thauma tis zwis...!!!

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ:)

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.....:(

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ....

ΝΑΝΣΥ83 ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ

Δημοσίευση

Η Παναγία, η πιο γλυκιά μανούλα όλου του κόσμου, να βοηθήσει να πάνε όλα καλά με την εξωσωματική και σε 9 μήνες η ξαδέρφη σου να κρατήσει στην αγκαλιά της ένα και γιατί όχι δύο υγιέστατα μωράκια!!!

Καλή τύχη να έχει!

Δημοσίευση

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Κάποιος που θέλει τόσο πολύ ένα μωρό του αξίζει αν το αποκτήσει γιατί είναι σίγουρο ότι θα το κάνει ευτυχισμένο!

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

Αγγελική μακάρι να πάνε όλα καλά στην ξαδέρφη σου και σε λίγο καιρό να αγκαλιάσει αυτό που τόσο πολύ λαχταρά!

Μακάρι όλες οι γυναίκες στον κόσμο που θέλουν να γίνουν μανούλες να το καταφέρνουν!

Δημοσίευση

EYXOMAI OLES OI KOPELES POY EPITHIMOYN NA GINOYN MANOYLES, O THEOS NA TIS BOHTHISEI NA KRATHSOUN GRHGORA STHN AGKALITSA TOYS ENA GERO MWRAKI OPWS H PANAGITSA.!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κορίτσια μου,

Να δούμε, τώρα θετικές σκέψεις

Νάνσυ Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και να μην ξεχνάμε στις προσευχές να βάζουμε όλα τα παιδάκια του κόσμου, να είναι καλά, να σταματήσουν οι πόλεμοι και να έχουν όλα τα παιδάκια ένα πιάτο φαί και ένα ποτήρι νερό!!! Δεν είναι κρίμα εμείς να πετάμε το φαγητό να σπαταλάμε το νερό και να πεθαίνουν παιδάκια από ασιτία και από δίψα :(

Φιλάκια σε όλες :kiss:

Δημοσίευση

Ελπιζω κι εγω με τη σειρα μου να πανε όλα ευνοικα για την κοπελα και να αποκτησει γρήγορα και όσο πιο ανώδυνα γίνεται ένα μωράκι! πολλες πολλες ευχες

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΗΓΕ??

ΑΧ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια έκανε το τεστ και τησ βγέικε θετικό. είμαι πολύ χαρούμενη.

τάρα την τρίτη θα κάνει πάλη εξέταση χορειακή για να ΔΕΙ ΑΝ ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΝ οι μονάδες.

σας ευχαριστώ για τις ευχές σας

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Δημοσίευση

Αχ τελεια να ναι καλα η κοπελα και να ειναι και σουπερ και η χοριακη!!!Ευχες για ολα τα κοριτσια και να ειναι και ολος ο κοσμος καλα...μονο χαρες!:-)

Δημοσίευση

Πολύ χάρηκα με τα νέα της ξαδέρφης σου. Εύχομαι να έχει μια καλή εγκυμοσύνη!!!!! Μακάρι όλες οι κοπέλες που προσπαθούμε να ΄τα καταφέρουμε σύντομα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.