Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΩΝ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποια κοπέλα από εμπειρία αν τα κατεψυγμένα έμβρυα 4Ab & 4Ba είναι καλής ποιότητας? Για άριστα μας τα είπανε αλλά και μόνο που δε βλέπω Aa,,αναρωτιέμαι. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η condios είπε:

Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποια κοπέλα από εμπειρία αν τα κατεψυγμένα έμβρυα 4Ab & 4Ba είναι καλής ποιότητας? Για άριστα μας τα είπανε αλλά και μόνο που δε βλέπω Aa,,αναρωτιέμαι. 

Μια χαρα ειναι τα εμβρυακια σου.. πιστεψε σε αυτα..εμενα ενα ΑΒ πιάστηκε σιγουρα .(εξαιρετικο μου το ειχανε αναφερει επισης) ..δεν ειναι αναγκη να ειναι ΑΑ για να μεινει..καλή επιτυχια!!αν ηταν γβ θα σου ελεγα οκ σου λενε βλακειες :) https://www.eugonia.com.gr/el/services/kalliergeia-vlastokystis

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Μια χαρα ειναι τα εμβρυακια σου.. πιστεψε σε αυτα..εμενα ενα ΑΒ πιάστηκε σιγουρα .(εξαιρετικο μου το ειχανε αναφερει επισης) ..δεν ειναι αναγκη να ειναι ΑΑ για να μεινει..καλή επιτυχια!!αν ηταν γβ θα σου ελεγα οκ σου λενε βλακειες :) https://www.eugonia.com.gr/el/services/kalliergeia-vlastokystis

Σε ευχαριστώ για την εμψύχωση,,,και εγώ έτσι σκέφτηκα και ηρέμησα. Ότι μπορούσαμε απ'την πλευρά μας το κάναμε και θα το κάνουμε , μετά ας βοηθήσει και ο Θεός αν θέλει να γίνει, θα γίνει!!!!!!👍😘

Δημοσίευση

Καλη επιτυχια πανω απ ολα ....αποψη μου μην ασχολεισαι καθολου...με αυτό...

Θα σου πω το εξης ....Βλαστοκύστη ΑΑ μου βγηκε με σύνδρομο Νταουν και βλαστοκύστη  BC (Νεφελακι διαβασε Και εσύ χιχι που θα πεις για το παιδι μου χαχα) μου βγηκε υγιες ετοιμη για μεταφορά...

Και ένα ακομα ....οταν μετέφερα 3 ΑΑ ....ειχα πετύχει....αλλα κενο σακο😔😔😔

Λοιπον πιστεψε οπως ειπε η Νεφελη και ολα να πανε κατ ευχήν 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Sunset13 είπε:

Καλη επιτυχια πανω απ ολα ....αποψη μου μην ασχολεισαι καθολου...με αυτό...

Θα σου πω το εξης ....Βλαστοκύστη ΑΑ μου βγηκε με σύνδρομο Νταουν και βλαστοκύστη  BC (Νεφελακι διαβασε Και εσύ χιχι που θα πεις για το παιδι μου χαχα) μου βγηκε υγιες ετοιμη για μεταφορά...

Και ένα ακομα ....οταν μετέφερα 3 ΑΑ ....ειχα πετύχει....αλλα κενο σακο😔😔😔

Λοιπον πιστεψε οπως ειπε η Νεφελη και ολα να πανε κατ ευχήν 

Καλημέρα, λυπάμαι για όσα πέρασες αλλά χαίρομαι για το αποτέλεσμα σου! Σε ευχαριστώ πολύ για όσα μου λες. Και εγώ όπως είπα πιο πάνω , πλέον λέω, αυτά είναι,,,, πάμε!!!! Όλα να πάνε κατ' ευχήν για όλες μας!!! 💕🎈👶🥰

Δημοσίευση
στις On 6/11/2020 at 5:50 ΜΜ, ο/η condios είπε:

Τα Αα, Αβ, Βα, και Ββ είναι καλά εμβρυα!! Εξάλλου αν ήταν φυσική σύλληψη θα ξέραμε τι βαθμολογία έχουν;;;; να πάνε όλα τέλεια!!!!! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 23 λεπτά, ο/η melodyy είπε:

Τα Αα, Αβ, Βα, και Ββ είναι καλά εμβρυα!! Εξάλλου αν ήταν φυσική σύλληψη θα ξέραμε τι βαθμολογία έχουν;;;; να πάνε όλα τέλεια!!!!! 

Έχετε δίκιο...δεν έχει νόημα να αναρωτιέμαι παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι και σε εσάς ότι επιθυμείτε!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η condios είπε:

Έχετε δίκιο...δεν έχει νόημα να αναρωτιέμαι παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι και σε εσάς ότι επιθυμείτε!!!!! 

Φυσικά δε σημαίνει ότι εμβρυα άλλων βαθμολογιών δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσουν ή ότι επειδή είναι άριστα θα πιάσουν κ σιγουρα... Απλά επειδή τα βαθμολογούν εκείνα θεωρούνται τα καλύτερα... Πάντα το περιβάλλον της μήτρας είναι πολύ καλύτερο κ μπορεί κάτι που θεωρούμε καταδικασμενο να πάει απίστευτα καλά! Γενικά έχε πίστη! Αυτά έχεις και με αυτά θα κινηθείς οπότε βουρ!!!!! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melodyy είπε:

Φυσικά δε σημαίνει ότι εμβρυα άλλων βαθμολογιών δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσουν ή ότι επειδή είναι άριστα θα πιάσουν κ σιγουρα... Απλά επειδή τα βαθμολογούν εκείνα θεωρούνται τα καλύτερα... Πάντα το περιβάλλον της μήτρας είναι πολύ καλύτερο κ μπορεί κάτι που θεωρούμε καταδικασμενο να πάει απίστευτα καλά! Γενικά έχε πίστη! Αυτά έχεις και με αυτά θα κινηθείς οπότε βουρ!!!!! 

It's the final countdown!!!! Ότι είναι να γίνει με το καλό να έρθει!!! Πολύ σωστά τα λέτε όλα !!!! Και πάλι, Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές 👍😘🥰😍

Δημοσίευση

Κοριτσιααααα καλημερα ξερει καποια το μητερα λειτουργει κανονικα αναφερομαι στην μοναδα ivf

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.