Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Οιστραδιολη

Featured Replies

Δημοσίευση

Υπαρχει καμια που οταν έπινε τα cyclacur για πάχυνση ενδομητρίου να της ερθει περίοδος ;Αδιαθετησω στις 13 ξεκίνησα 15 του μήνα εκανα παρακολούθηση ενδομητρίου και πριν καλα καλα φτάσω για έμβρυομεταφορα αδιαθετησα πήγα για υπέρηχο σημερα και είχε πεσει 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η karen είπε:

Υπαρχει καμια που οταν έπινε τα cyclacur για πάχυνση ενδομητρίου να της ερθει περίοδος ;Αδιαθετησω στις 13 ξεκίνησα 15 του μήνα εκανα παρακολούθηση ενδομητρίου και πριν καλα καλα φτάσω για έμβρυομεταφορα αδιαθετησα πήγα για υπέρηχο σημερα και είχε πεσει 

Κορίτσι μου σου εύχομαι κάθε ευκολία να έχεις και γρήγορα ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα! Δεν το έχω ξανακούσει κορίτσι μου... Στο κέντρο τι σου είπαν; είναι κάτι που μπορεί να συμβεί; μήπως ήταν κάτι άλλο κ όχι περίοδος; κ τώρα πρέπει ξανά από την αρχή; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η karen είπε:

Γεια σου κοριτσι μου.. μισο λεπτο.. εχεις ξεκινησεις διέγερση για εξωσωματικη ; Ποτε την ξεκίνησες; Ποτε περίμενες να αδειαθετισεις; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.