Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

που θα βρω καλοκαιρινά μακρυμανικα φορμάκια

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου! Γεννάω μέσα Ιουλίου κ προσπαθώ να βρω μακρυμανικα φορμάκια αλλά στα γνωστά καταστήματα δεν βρίσκω ! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα που να είναι καλά και οικονομικά ;

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η irenefr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Γεννάω μέσα Ιουλίου κ προσπαθώ να βρω μακρυμανικα φορμάκια αλλά στα γνωστά καταστήματα δεν βρίσκω ! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα που να είναι καλά και οικονομικά ;

εγώ πήρα κάποια από το mothercare αλλά είχα δει σε όλα τα μαγαζιά... βέβαια δεν ξέρω αν θεωρούνται καλοκαιρινά, όπως γράφεις και στον τίτλο... ωστόσο εκτός από μακρυμάνικα πήρα και κοντομάνικα... τις πρώτες μέρες θέλουν ζέστη φυσικά για να ρυθμίζεται ο εσωτερικός θερμοστάτης τους αλλά με τον καύσωνα νομίζω ότι και τα σεντονάκια, οι πάνες αγκαλιάς ή οι καλοκαιρινές κουβερτούλες θα κάνουν την ίδια δουλειά...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Athinaa είπε:

εγώ πήρα κάποια από το mothercare αλλά είχα δει σε όλα τα μαγαζιά... βέβαια δεν ξέρω αν θεωρούνται καλοκαιρινά, όπως γράφεις και στον τίτλο... ωστόσο εκτός από μακρυμάνικα πήρα και κοντομάνικα... τις πρώτες μέρες θέλουν ζέστη φυσικά για να ρυθμίζεται ο εσωτερικός θερμοστάτης τους αλλά με τον καύσωνα νομίζω ότι και τα σεντονάκια, οι πάνες αγκαλιάς ή οι καλοκαιρινές κουβερτούλες θα κάνουν την ίδια δουλειά...

Φαντάζομαι δεν θα παρω φλις γιατί μόνο κάτι φλισακια βλέπω. Αυτά μου φαίνονται πολύ ζεστά για Ιούλιο . Εκτός αν είναι αυτά που τα έχουν σαν πιτζαμακια! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η irenefr είπε:

Φαντάζομαι δεν θα παρω φλις γιατί μόνο κάτι φλισακια βλέπω. Αυτά μου φαίνονται πολύ ζεστά για Ιούλιο . Εκτός αν είναι αυτά που τα έχουν σαν πιτζαμακια! 

πιτζαμάκια πήρα εγώ... τα φόραγα και στην κόρη μου -κορμάκια και φορμάκια- μέχρι και μετά τα 2... όχι φλις είναι χειμωνιάτικα και δεν θα τα έπαιρνα ούτε τον χειμώνα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Athinaa είπε:

πιτζαμάκια πήρα εγώ... τα φόραγα και στην κόρη μου -κορμάκια και φορμάκια- μέχρι και μετά τα 2... όχι φλις είναι χειμωνιάτικα και δεν θα τα έπαιρνα ούτε τον χειμώνα...

Σ ευχαριστώ παρά πολύ !!! ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Κ στα τζαμπο εχει ωραιοτατα. Κ υπάρχει τ ενδεχομενο να μην τα βαλει καν. Εγω 3 ειχα παρει απο τα τζαμπο να βρίσκονται 9 Αυγούστου γεννησα δ τα εβαλε ποτε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.