Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Κοριτσάκια μουυυυυυυ 337,40!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!! Τελεια....παμε για δίδυμα..μπράβο 

• Απαντήσεις 11.8k
  • Εμφανίσεις 1.1m
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Θετικοοοοοοο!!!!! 124!!!! Αχ δεν το πιστευω!!!!

• Κορίτσια δεν το πιστέψετε !!!! Είναι θετική !!!!!!! 

• Κοριτσιααααααα διδυμαααααα!!!!!! Πήγα νωρίτερα γιατί είχα αίμα πάλι😞... Ψιλό αποκόλληση μου έδωσε κ utrogestan. Είδαμε 2 σάκους με 2 καρδούλες να πάλλονται!!!💕💕💕 Έβαλε να ακούσουμε και τη μια αλλά λέε

Posted Images

Δημοσίευση

Κορίτσια μου συγνώμη που δεν απαντάω αλλά ακόμα έχω το τρέμουλο και την ταχυκαρδία...... σας ευχαριστώ 10.000.000 φορές μέσα από τα βάθυ της καρδίας μου για την συμπαράσταση,την αγάπη,το κουράγιο.....για όλα!!!Για μένα είστε μια δεύτερη οικογένεια και ίσως κάτι παραπάνω γιατί σε εσάς λέω χωρίς ταμπού και φόβους ή ντροπή ότι σκέφτομαι και ότι με βασανίζει!!!!Και πάλυ σας ευχαριστώ όλες!!!!!!!!!!!!!🥰😘

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Κορίτσια μου συγνώμη που δεν απαντάω αλλά ακόμα έχω το τρέμουλο και την ταχυκαρδία...... σας ευχαριστώ 10.000.000 φορές μέσα από τα βάθυ της καρδίας μου για την συμπαράσταση,την αγάπη,το κουράγιο.....για όλα!!!Για μένα είστε μια δεύτερη οικογένεια και ίσως κάτι παραπάνω γιατί σε εσάς λέω χωρίς ταμπού και φόβους ή ντροπή ότι σκέφτομαι και ότι με βασανίζει!!!!Και πάλυ σας ευχαριστώ όλες!!!!!!!!!!!!!🥰😘

Γλυκουλα μου καλους Διπλασιασμους παμε γερα για διδυμάκια αααα🥰🥰🥰

Δημοσίευση

Κορίτσια μου , όλα καλά!!! Τελείωσα.. με συγκινείτε με τόσα μηνύματα σας ευχαριστώ!!!!έγινε η ωοληψια, κοιμήθηκα για τα καλά απ' ότι μου είπανε😆😅 δε ξυπνούσα χααχχχα.. ο γιατρός πήρε 15 κ περιμένουμε νέα του από δω κ πέρα.. όλα καλά να μας πάνε , συγχαρητήρια σε όλες μας!!! Το αξίζουμε... εγώ δε θα προχωρήσω αμέσως σε ετ λόγω ενδομητριωσης οπότε θα αφήσω ένα κύκλο να περάσει να ηρεμήσει κ ο οργανισμός μου.. 

@dimsea με το καλό!!! Πολύ χάρηκα για σένα... ❤️🙏👶👶

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Dimitra75 είπε:

Δεν βγηκε η χοριακη  για να τον παρω

Άντε τι κάνει η δική σ;;;; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η lactaki είπε:

Κορίτσια μου , όλα καλά!!! Τελείωσα.. έγινε η ωοληψια, κοιμήθηκα για τα καλά απ' ότι μου είπανε😆😅 δε ξυπνούσα χααχχχα.. ο γιατρός πήρε 15 κ περιμένουμε νέα του από δω κ πέρα.. όλα καλά να μας πάνε , συγχαρητήρια σε όλες μας!!! Το αξίζουμε... εγώ δε θα προχωρήσω αμέσως σε ετ λόγω ενδομητριωσης οπότε θα αφήσω ένα κύκλο να περάσει να ηρεμήσει κ ο οργανισμός μου.. 

Με το καλό κορίτσι μου να έχεις πολλά γερά εμβρυακια!!!!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η melodyy είπε:

Με το καλό κορίτσι μου να έχεις πολλά γερά εμβρυακια!!!!! 

Σ ευχαριστω πάρα πολύ με το καλό σε όλες μας να κρατήσουμε σύντομα τα μωράκια μΑς αγκαλιά!!!!🙏👶❣️

Δημοσίευση

@annie μουυ βγαλε με απ' την ωοληψια στο πινακακι.. ένα βήμα παρακάτω Αύγουστο η Σεπτεμβρίο ετ.. βάλε με Αύγουστο κ βλέπουμε αν αλλάξει κάτι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Κορίτσια μου , όλα καλά!!! Τελείωσα.. με συγκινείτε με τόσα μηνύματα σας ευχαριστώ!!!!έγινε η ωοληψια, κοιμήθηκα για τα καλά απ' ότι μου είπανε😆😅 δε ξυπνούσα χααχχχα.. ο γιατρός πήρε 15 κ περιμένουμε νέα του από δω κ πέρα.. όλα καλά να μας πάνε , συγχαρητήρια σε όλες μας!!! Το αξίζουμε... εγώ δε θα προχωρήσω αμέσως σε ετ λόγω ενδομητριωσης οπότε θα αφήσω ένα κύκλο να περάσει να ηρεμήσει κ ο οργανισμός μου.. 

Μπράβο κορίτσι μου καλές γονιμοποιήσεις τώρα

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Καλές γονιμοποιησεις κορίτσι!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Μπράβο κορίτσι μου καλές γονιμοποιήσεις τώρα

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Maria2904 είπε:

Καλές γονιμοποιησεις κορίτσι!!!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η peacock είπε:

@lactaki ευχομαι ποιοτικα εμβρυακια!!! :)

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια πάρα πολύ. Μακάρι να συνεχίσουμε ετσι... Μόνο θετικά νέα από δω κ πέρα!!!!🙏🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Καλές γονιμοποιησεις κορίτσι μου να έχεις πολλά και υγιή εμβρυακια!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια πάρα πολύ. Μακάρι να συνεχίσουμε ετσι... Μόνο θετικά νέα από δω κ πέρα!!!!🙏🙏❤️

Συγχαρητήρια και από δω κορίτσι μου ευχομαι συντομα όλες εγκυουλες🧩🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Dimitra75 είπε:

Ακομα...

Ευχομαι να πάει χαλάλι η αναμονή και η αγωνία σου!!!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Dimitra75 είπε:

Ακομα...

Κορίτσι μου μη σκας θα βγει τώρα ότι και να γινει θα γινει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η dimsea είπε:

Συγχαρητήρια !!! Μπραβοοοοοοοο!!! Είδες που τζάμπα στεναχωριόσουν τις προάλλες ;;; Για δίδυμα πας και συ !!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σταυρι είπε:

Κορίτσι μου μη σκας θα βγει τώρα ότι και να γινει θα γινει.. 

Ετσι....σε 10 λεπτα θα παρω τηλ γιατί θα κλείσουν 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Dimitra75 είπε:

Ετσι....σε 10 λεπτα θα παρω τηλ γιατί θα κλείσουν 

Τώρα να παρεις τώρα αγωνιούμε μαζί σου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Συγχαρητήρια !!! Μπραβοοοοοοοο!!! Είδες που τζάμπα στεναχωριόσουν τις προάλλες ;;; Για δίδυμα πας και συ !!!

@dimsea κορίτσι μου θυμισε μου σε παρακαλω τι έμβρυα έβαλες εσυ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η dimsea είπε:

Τσάμπα τα δάκρυα με το χαζό τεστ

Μπράβο ρε κορίτσι μου!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

@dimsea κορίτσι μου θυμισε μου σε παρακαλω τι έμβρυα έβαλες εσυ;

Έβαλα καταρχήν φρεσκα αυτήν τη φορά 2 έμβρυα τριών ημερών 10 κυττάρων compacted (αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θραύσματα κλπ) ειναι δλδ συμπαγή.Επίσης τον Ιανουάριο είχα κάνει ένα schratcing ενδομητρίου με τη σκέψη ότι Μάρτη θα ξεκινούσα αλλά μας πρόλαβε ο ιός!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Έβαλα καταρχήν φρεσκα αυτήν τη φορά 2 έμβρυα τριών ημερών 10 κυττάρων compacted (αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θραύσματα κλπ) ειναι δλδ συμπαγή.Επίσης τον Ιανουάριο είχα κάνει ένα schratcing ενδομητρίου με τη σκέψη ότι Μάρτη θα ξεκινούσα αλλά μας πρόλαβε ο ιός!!!!

Μπράβο ρε αγαπη  μπραβο .. Όλα καλά από δω και πέρα

Δημοσίευση

Κι έτσι για την ιστορία κι επειδή είχα άλλο ένα τεστ στο σπίτι.... ιδού το έδειξε πριν 20 λεπτα 

IMG_20200611_143110.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.