Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Περίοδος μετά από καισαρική

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα! Στις 9 Σεπτεμβρίου γέννησα το αγοράκι μου με καισαρική. Γενικά δεν είχα τρελή αιμορραγία μετά και από λοχεία είχα καθαρίσει σχεδόν στις 35 ημέρες. Στη συνέχεια για 5 ημέρες μου ήρθε έντονο κόκκινο αίμα όχι μεγάλης ροής σαν περίοδος μου φάνηκε και από τότε τίποτα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω για τις εμπειρίες σας σε σχέση με την περίοδο μετά την καισαρική. Ο γιατρος Μου με είδε στις 40 ημερεσ Και όλα ήταν φυσιολογικά. Μετά από ποσό καιρό λοιπόν σας ήρθε κανονικά περιοδος και ρυθμίστηκε ο κύκλος σας; Να σημειώσω επίσης ότι δεν θηλάζω ?

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η melita29 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα! Στις 9 Σεπτεμβρίου γέννησα το αγοράκι μου με καισαρική. Γενικά δεν είχα τρελή αιμορραγία μετά και από λοχεία είχα καθαρίσει σχεδόν στις 35 ημέρες. Στη συνέχεια για 5 ημέρες μου ήρθε έντονο κόκκινο αίμα όχι μεγάλης ροής σαν περίοδος μου φάνηκε και από τότε τίποτα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω για τις εμπειρίες σας σε σχέση με την περίοδο μετά την καισαρική. Ο γιατρος Μου με είδε στις 40 ημερεσ Και όλα ήταν φυσιολογικά. Μετά από ποσό καιρό λοιπόν σας ήρθε κανονικά περιοδος και ρυθμίστηκε ο κύκλος σας; Να σημειώσω επίσης ότι δεν θηλάζω ?

Καλησπέρα,και εγώ δεν θηλασα,μου ήρθε περίοδος μετά από 45 ημέρες,και από τότε μου έρχεται πάντα με καθυστέρηση δηλαδή στις 35 ημέρες στης 40 με κύκλο 30 ημερών.εγω γέννησα 31 Μάιου και ακόμη δεν έστρωσε ο κύκλος μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.