Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μανούλες Μαίου 2020!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sissh είπε:

Είμαι στην 32η!! 💖

Τα έχω πάρει όλα εκτός από τα νυχτικά που δεν πρόλαβα και περιμένω πως κ πως να ανοίξουν τα μαγαζιά! Δεν τα έχω βάλει στη βαλίτσα ακόμα ,τα έχω όλα μαζί σε μια ντουλάπα και σιγά σιγά θα την φτιάξω κι αυτή καλού κακού! 

Τέλεια κοντεύεις και εσύ  😍εγώ πάλι την δικιά μου την έχω φτιάξει αλλά του μωρού είναι Γερμανία τα πράγματα εκεί τα αγόρασε αυτή διότι εδώ με τον κοροναιο όλα κλείσανε και δεν πρόλαβα να πάρω πολλά πράγματα και η ειρωνία είναι ότι Πητ έχω 20 μαϊου και η μάνα μου έρχεται 14 τραγικό? Καλά μόλις ανοίξουμε θα πάω τρέχοντας για ψώνια δηλαδή τι κατάντια είναι αυτή.

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 90.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλησπέρα και απο εμένα! Εγω γιατρό ξανα την Παρασκευή. Εχω την εντύπωση πως παω πιο συχνά απο όλες! Σχεδόν καθε 2,5 βδομαδες! Όσο για το εμβόλιο κι εγω διάβασα ότι ειναι καλο. Εννοειται πως πρέπει να

• Μόλις γύρισα! Όλα καλά με το νινακι μας! Σταθερά 10 μέρες μεγαλύτερο και υπερκινητικό! Για μια ακομη φορά αρνήθηκε να μας πει τι ειναι! Θα με σκάσει αλλά δεν πειράζει γερό να ειναι μου φτάνει! Έδωσα α

• Καλησπέρα!!! Eγω είμαι πάλι!!!! Γυρίσαμε από το γιατρό όλα είναι πολύ καλά και έχουμε κορίτσι!!!! ?????????? Επόμενο ραντεβού 23 Δεκεμβρίου!!! 

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sofi_94 είπε:

Τέλεια κοντεύεις και εσύ  😍εγώ πάλι την δικιά μου την έχω φτιάξει αλλά του μωρού είναι Γερμανία τα πράγματα εκεί τα αγόρασε αυτή διότι εδώ με τον κοροναιο όλα κλείσανε και δεν πρόλαβα να πάρω πολλά πράγματα και η ειρωνία είναι ότι Πητ έχω 20 μαϊου και η μάνα μου έρχεται 14 τραγικό? Καλά μόλις ανοίξουμε θα πάω τρέχοντας για ψώνια δηλαδή τι κατάντια είναι αυτή.

Κοίτα και ηλεκτρονικά σε κάποια καταστήματα μικρά όχι τα κλασικά Λητώ ορκεστρα γιατί αργούν να στείλουν κι αυτοι λόγω καταστάσεις αλλά μην πάρεις και πολλά αφού θα έρθει 14/05 ! Απλά να έχεις κάποια να είσαι σίγουρη ότι και να γίνει ότι υπάρχουν! 

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα,

Βρίσκομαι στην 38 εβδομάδα..  Πώς είστε εσείς? 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sofi_94 είπε:

Καλημέρα κι εγώ 38 είμαι αύριο πάω για τρίτο καρδιοτοκογραφημα..

Πώς νιώθεις?Έχει εμπεδωθεί? Εγώ απογοητεύτηκα λίγο γιατί μάλλον θα ξεπεράσω τις 40 εβδομαδες και Αν και είναι ο δεύτερος τοκετος νόμιζα ότι θα έρθει πιο γρήγορα..

Δημοσίευση

Ναι έχει εμπεδωθεί πώς να νιώθω εξαντλημένη βλέποντας και κάνοντας εσύ πως νιώθεις?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sofi_94 είπε:

Ναι έχει εμπεδωθεί πώς να νιώθω εξαντλημένη βλέποντας και κάνοντας εσύ πως νιώθεις?

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elen88 είπε:

Πώς νιώθεις?Έχει εμπεδωθεί? Εγώ απογοητεύτηκα λίγο γιατί μάλλον θα ξεπεράσω τις 40 εβδομαδες και Αν και είναι ο δεύτερος τοκετος νόμιζα ότι θα έρθει πιο γρήγορα..

Πητ έχω 20/5 εσύ?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sofi_94 είπε:

Πητ έχω 20/5 εσύ?

Εγώ 19/5..

Και εμένα έχει εμπεδωθεί και πάω για φυσικό τοκετό όπως και στο πρώτο μου παιδάκι..Στον πρώτο ο γιατρός με άφησε και γέννησα 41 +2

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.