@maria_nt ναι για πρώτο παιδάκι όντως πολύ γρήγορος τοκετός! Αλλά δεν έχει σημασία, να σου πω καλύτερα, δεν σε ζόρισε κι όλας.! Εγώ με τόση προγεστερόνη που έχω πάρει τόσους μήνες και τόσο μαγνήσιο σιγά να μην ανοίξει ο κόλπος.. και με πρόκληση να πήγαινα πιστεύω πάλι τπτ δεν θα γινόταν, τζάμπα πόνο θα έτρωγα. Αφού είμαι 39 εβδομάδων και δεν έχω κανέναν πόνο απολύτως χαμηλά στη λεκάνη. Δεν έχει εμπεδωθεί η μικρή καν... και το αστείο ήταν ότι φοβόταν οι γιατροί στο νοσοκομείο να μην ανοίξει ο τράχηλος γιατί το κεφαλάκι της εφάπτεται ακριβώς πάνω στον τράχηλο. 😅 Σκατούλες.. αν δεν το ρίξεις στο περπάτημα τπτ δεν γίνεται.. αλλά δεν πειράζει ας είναι! Θα πάω εγώ αύριο, πρώτα ο Θεός, αν δεν έχουμε τπτ απρόοπτο μέχρι το βράδυ, για έναν τελευταίο πρωινό καφέ πριν τη γέννα με τις φίλες μου! Θα κοιτάξω λίγο να σουλουπωθώ μπας και βγάλω καμιά τελευταία φωτογραφία με την κοιλίτσα γιατί δεν έχω καμία στην ουσία. Μέσα στο σπίτι τόσους μήνες τι φωτογραφία να βγάλω... και Τρίτη μετά το πρωί με την ησυχία μας θα κάνουμε εισαγωγή στο νοσοκομείο.
Από
melitiniღ , · Δημοσίευση πριν 18 λεπτά 18 λεπ
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.