Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση

Γέία σας κορίτσια μου...Θέλω να σας ρωτήσω μερικά πράγματα τα οποία δεν τα ξέρω...είχα σεξουαλική επαφή τώρα πρόσφατα με τον αρραβωνιαστικο μου στις γονιμες μέρες...είχαμε ξανά προσπαθήσει άλλες 2 φορές αλλά τίποτα...Θέλω να σας ρωτήσω ποτέ αρχιζουν τα συμπτωματα βλέπω στο ίντερνετ και λένε ότι μερικές γύναικες έχουν συμπτώματα από της πρώτες δύο βδομάδες αλλά θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμη η σύλληψη ποτέ γίνεται? Και η εμφύτευση.Σας ρωτάω εσάς που έχετε μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα..❣??

Δημοσίευση

H sullhpsh ginetai otan tha kaneis worhksia peripou mia vdomada meta an uparxei gonimopoihmeno wario ginetai h emfuteush egw proswpika eixa ap thn arxh sumptwmata

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Ντορντεα είπε:

Γέία σας κορίτσια μου...Θέλω να σας ρωτήσω μερικά πράγματα τα οποία δεν τα ξέρω...είχα σεξουαλική επαφή τώρα πρόσφατα με τον αρραβωνιαστικο μου στις γονιμες μέρες...είχαμε ξανά προσπαθήσει άλλες 2 φορές αλλά τίποτα...Θέλω να σας ρωτήσω ποτέ αρχιζουν τα συμπτωματα βλέπω στο ίντερνετ και λένε ότι μερικές γύναικες έχουν συμπτώματα από της πρώτες δύο βδομάδες αλλά θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμη η σύλληψη ποτέ γίνεται? Και η εμφύτευση.Σας ρωτάω εσάς που έχετε μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα..❣??

Γεια σου κορίτσι μου!! Τι κύκλο έχεις ? Είναι σταθερός γενικά?Λοιπόν η σύλληψη γίνεται την μέρα που έχεις ωορρηξία και η εμφύτευση γίνεται από 6 με 12 μέρες μετά την ωορρηξία!! Για να έχεις πιο πολλές πιθανότητες και στοχευμένες επαφές πρέπει να γνωρίζεις ακριβως την μέρα ωορρηξίας!!! Τώρα για συμπτώματα κάθε οργανισμός είναι εντελώς διαφορετικος άλλες δεν έχουν καθόλου συμπτώματα άλλες έχουν νωρίς άλλες πιο αργά δεν μπορεί να σου πει κάποια με σαφήνεια!! Τα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης είναι ίδια με τα συμπτώματα της περιόδου!! Εύχομαι σύντομα με υπέροχα νέα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις On 13/7/2019 at 3:11 ΜΜ, ο/η Σωτ εφη είπε:

H sullhpsh ginetai otan tha kaneis worhksia peripou mia vdomada meta an uparxei gonimopoihmeno wario ginetai h emfuteush egw proswpika eixa ap thn arxh sumptwmata

Εντάξει κατάλαβα Ευχαριστώ πολυυ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 21 ώρες, ο/η Bebouli είπε:

Γεια σου κορίτσι μου!! Τι κύκλο έχεις ? Είναι σταθερός γενικά?Λοιπόν η σύλληψη γίνεται την μέρα που έχεις ωορρηξία και η εμφύτευση γίνεται από 6 με 12 μέρες μετά την ωορρηξία!! Για να έχεις πιο πολλές πιθανότητες και στοχευμένες επαφές πρέπει να γνωρίζεις ακριβως την μέρα ωορρηξίας!!! Τώρα για συμπτώματα κάθε οργανισμός είναι εντελώς διαφορετικος άλλες δεν έχουν καθόλου συμπτώματα άλλες έχουν νωρίς άλλες πιο αργά δεν μπορεί να σου πει κάποια με σαφήνεια!! Τα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης είναι ίδια με τα συμπτώματα της περιόδου!! Εύχομαι σύντομα με υπέροχα νέα!

Ο κύκλος μου είναι 28 ημερων και δεν είναι πολύ σταθερός απλά το μόνο σύμπτωμα που έχω ήταν ότι είχα κάποια πονάκια κάτω κάτω Στην κοιλιά και πεινάω παρά πολύ λες και δεν χορταίνω δεν ξερω όμως τι να πω Γιατί είναι νωρίς πιστεύω αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και τώρα που μου το εξήγησες κατάλαβα  πως ειναι τα πραγματα σε ευχαριστώ πολύ ❣??

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Ντορντεα είπε:

Ο κύκλος μου είναι 28 ημερων και δεν είναι πολύ σταθερός απλά το μόνο σύμπτωμα που έχω ήταν ότι είχα κάποια πονάκια κάτω κάτω Στην κοιλιά και πεινάω παρά πολύ λες και δεν χορταίνω δεν ξερω όμως τι να πω Γιατί είναι νωρίς πιστεύω αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και τώρα που μου το εξήγησες κατάλαβα  πως ειναι τα πραγματα σε ευχαριστώ πολύ ❣??

Ωραίοτατα, από την μέρα που υποθέτεις ότι είχες ωορρηξία η περίοδος έρχεται από 12 έως 16 μέρες!! (Εμενα έρχεται στις 14 μπαμ) είναι κ το διάστημα που είναι ασφαλή να κάνεις ένα τεστακι!! ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.