Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Φεβρουαρίου 2020!!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Annie28 είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου! Λένε πως συνηθως το ακους ως την 22η αρα νορμαλ εισαι. Εγω αγχωνομαι που ενω το εχω καταλαβει, δεν το καταλαβαινω συχνα.

εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι? αυτα τα τακ τακ χτυπηματακια που σου κανει ειναι το μωρο σου!!! ετσι κανει στην αρχη και στα σημεια που λες!!! εγω ειμαι 18η σημερα ακριβως!

• Απαντήσεις 2.4k
  • Εμφανίσεις 214.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Εμείς γεννησαμε στις 5/01 πρόωρα τα διδυμακια μας!!! Κάναμε 2 υγιέστατα μωράκια 2280 η μπεμπούλα μας κ 1870 ο μπεμπακος μας!!! Και στα δικά σας κορίτσια μου!!!   

• @Zen_K     02/02 αγορι  ? @Annouli  05/02 κοριτσι ? @Annie28  05/02 αγορι  ? @ΝΑΚΑ   08/02  κοριτσι ? @marillia  08/02 αγορι  ? @Earp      09/02 αγορι  ? @sofiefin1982  1

• @Kit1982 σε ευχαριστω παααρα πολυ κοπελίτσα μου. Μόλις γυρισα από τον γιατρό. Ο μπέμπης ζωηρότατος (τον ένιωθα από το πρωι σημερα), όλα πάρα πολύ καλά μου είπε, χοντραινει το σκατούλι, το συστημά

Posted Images

Δημοσίευση

Μόλις τωρα ενιωσα τοκ τοκ χαμηλά πάλι και προς τα δεξιά λίγο.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Annie28 είπε:

Αννούλα μου σε ευχαριστώ. Πάω κανονικά τουαλέτα και εχω φάει. Έχω κολλίτιδα αλλά δεν είναι αυτο το τραβηγμα, στην κολλίτιδα εχεις φουσκωμα, πονο και τραβηγμα.

Εγώ νιώθω χτυπηματακια απαλά τοκ τοκ. Μια δυο φορες χαμηλα πανω απο το τετοιο

Εεεε τοκ τοκ σου λέει, άνοιξε κ εσύ!!χαχαχα!! Κάπου διάβασα ότι το πρωί που περπατάμε,κουνιομαστε κλπ αυτά νανουριζονται κ κοιμούνται..Το απόγευμα που χαλαρώνουμε κ είμαστε ήρεμες,ξυπνάνε! Δες το και τότε..Κ πιες παγωμένο νερό,λένε ότι ξυπνάνε όπως με τη σοκολάτα.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Κύνθια είπε:

εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι? αυτα τα τακ τακ χτυπηματακια που σου κανει ειναι το μωρο σου!!! ετσι κανει στην αρχη και στα σημεια που λες!!! εγω ειμαι 18η σημερα ακριβως!

Σ αυτα τα σημεια; Οντως;

Εγω ειμαι 19+1. Καλέ φυσιολογικότατο να μη το νιώθεις ακομα

Επεξεργάστηκε από Annie28

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Annouli είπε:

Εεεε τοκ τοκ σου λέει, άνοιξε κ εσύ!!χαχαχα!! Κάπου διάβασα ότι το πρωί που περπατάμε,κουνιομαστε κλπ αυτά νανουριζονται κ κοιμούνται..Το απόγευμα που χαλαρώνουμε κ είμαστε ήρεμες,ξυπνάνε! Δες το και τότε..Κ πιες παγωμένο νερό,λένε ότι ξυπνάνε όπως με τη σοκολάτα.

Χαχαχαχαχα. Θέλω τοσο πολυ να του ανοίξω αλλά είναι νωρίς ακόμα, να μάθει να κάνει υπομονή!  Κόλπα όπως παγωμενο νερο και γλυκό σπάνια πιάνουν σε μένα. Εγώ συνηθως το νιωθω και πρωι στο γραφείο όπως τωρα μόλις, πολύ αμυδρά όμως

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Annie28 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Για κάποιον λόγο πάλι ανησυχώ για το αν νιώθω το μωρό, από χθες εχω νιωσει χτυπηματακια σε ενα ακριβως σημειο, ε δε μπορει και χθες και σημερα να χτυπαει σε ενα σημειο και συμπεραινω μηπως χτυπαει το εντερο. Απο την αλλη το εντερο χτυπαει συχνα κι οχι μια δυο φορες.

Αχ, δεν ξερω, παλι αγχωθηκα οπως την προηγουμενη βδομαδα πριν παω στον γιατρο...κι ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.

Καλημέρα σε όλες τις κούκλες!!Αννούλα μου σίγουρα αυτό είναι ο μπεμπούλης!!Ετσι ακριβώς το ένιωσα κ γω όπως λες τοκ τοκ!!Κια γω πάντα απο αριστέρα το νιώθω απο μια πλευρά!!Τωρα και μενα δν κάνει όπως έκανε τις προηγουμενες μέρες!!Νομίζω αργεί να το νιώσουμε καλά και συχνά μεσ στη μέρα!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Annie28 είπε:

Σ αυτα τα σημεια; Οντως;

Εγω ειμαι 19+2. Καλέ φυσιολογικότατο να μη το νιώθεις ακομα

Εγω το εχω νιωσει στο ''χαμογελο'' κατω απο τον αφαλο..Απο αριστερα μεχρι δεξια..Αλλα και τερμα κατω χαμηλα στο πιπι..

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Annie28 είπε:

Σ αυτα τα σημεια; Οντως;

Εγω ειμαι 19+2. Καλέ φυσιολογικότατο να μη το νιώθεις ακομα

ναι μου το ειπε ο γιατρος μου στο προηγουμενο ραντεβου και μου ειπε η θα κανει τακ τακ η σαν χαδι! περιμενω πως και πως και το σκεφτομαι!

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Annie28 είπε:

Ήμουν 19+2.

Εσενα ποσο ειναι;

@marillia μπερδευτηκα ρε συ χθες! Την περασμένη Παρασκευή ήμουν 18+2!

Δημοσίευση

@marillia μπερδευτηκα ρε συ χθες! Την περασμένη Παρασκευή ήμουν 18+2!

Ααααα μια χαρούλα!!!Αρα τώρα μπαίνεις στην 19 σωστά?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Καλημέρα σε όλες τις κούκλες!!Αννούλα μου σίγουρα αυτό είναι ο μπεμπούλης!!Ετσι ακριβώς το ένιωσα κ γω όπως λες τοκ τοκ!!Κια γω πάντα απο αριστέρα το νιώθω απο μια πλευρά!!Τωρα και μενα δν κάνει όπως έκανε τις προηγουμενες μέρες!!Νομίζω αργεί να το νιώσουμε καλά και συχνά μεσ στη μέρα!!

Γλυκιά μου καλημέρα! Πολύ με χαροποιεί που νιώθουμε το ίδιο, με βοηθάει να κατανοήσω καλύτερα. Χαμηλά κι εσύ ε;

Κορίτσια σας υπερευχαριστώ για τις απαντησεις σας

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marillia είπε:

Ααααα μια χαρούλα!!!Αρα τώρα μπαίνεις στην 19 σωστά?

Όχι αγάπη μου. Όταν ήμουν 18+2 διενυα την 19η. Την εκλεισα προχθες. Τωρα διανυω την 20η. Είμαι 19+1. Εκλεισα 19 και μπηκα 20.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κύνθια είπε:

ναι μου το ειπε ο γιατρος μου στο προηγουμενο ραντεβου και μου ειπε η θα κανει τακ τακ η σαν χαδι! περιμενω πως και πως και το σκεφτομαι!

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία κοπέλα μου! Σου'ρχεται και σένα, λίγη υπομονή ακόμα!!!

Δημοσίευση

Γλυκιά μου καλημέρα! Πολύ με χαροποιεί που νιώθουμε το ίδιο, με βοηθάει να κατανοήσω καλύτερα. Χαμηλά κι εσύ ε;

Κορίτσια σας υπερευχαριστώ για τις απαντησεις σας

Ναι  τα ίδια νιώθουμε!!Χαμηλά ναι!!Στην αρχή είπα κ γω έντερο είναι!!Μετα μου λεει η μαμα μου ο μπέμπης είναι!!Αλλά ναι δεξιά δν τον έχω νιώσει καθόλου!!Επίσης ένα βράδυ το ένιωσα έντονα κ φοβήθηκα λέω μωρε λες να είναι συσπάσεις?Αλλά έχω τώρα κάποιες μέρες γιοκ!!!Ούτε έγω αν φάω γλυκό ή σοκολάτα δν πιάνει!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Annie28 είπε:

διανύω στην ουσία την Όχι αγάπη μου. Όταν ήμουν 18+2 διενυα την 19η. Την εκλεισα προχθες. Τωρα διανυω την 20η. Είμαι 19+1. Εκλεισα 19 και μπηκα 20.

Εγω τα μετράω αλλιώς!!Δηλ το Σάββατο που μπαίνω στην  19 στην ουσία διανύω την 20?

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Εγω τα μετράω αλλιώς!!Δηλ το Σάββατο που μπαίνω στην  19 στην ουσία διανύω την 20?

Σήμερα πόσο ακριβώς είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Και εγω ειμαι στις ιδιες μερες με την @Annie28..19+1..Μόλις γίνουν 19+6 ,την επόμενη μέρα, συμπληρώνω την 20η.Βασικά το παρακολουθούμε ετσι γιατι ξερεις τι θα γινει στο μωρο την εβδομάδα που διανύεις..Πχ αυτη τη βδομαδα θα βγαλει νυχια κ.ο.κ

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Annouli είπε:

Και εγω ειμαι στις ιδιες μερες με την @Annie28..19+1..Μόλις γίνουν 19+6 ,την επόμενη μέρα, συμπληρώνω την 20η.Βασικά το παρακολουθούμε ετσι γιατι ξερεις τι θα γινει στο μωρο την εβδομάδα που διανύεις..Πχ αυτη τη βδομαδα θα βγαλει νυχια κ.ο.κ

Ακριβώς! Συμπληρώσαμε την 19η και διανύουμε την 20η.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Annouli είπε:

Εγω το εχω νιωσει στο ''χαμογελο'' κατω απο τον αφαλο..Απο αριστερα μεχρι δεξια..Αλλα και τερμα κατω χαμηλα στο πιπι..

Κάτω από τον αφαλό εγώ 3 φορες μονο. Μια μερα δεξια και 2 αριστερα. Συνηθως κατω κατω

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Annouli είπε:

Δηλ στο 19+1 διάβαζουμε την ανάπτυξη για την 20 βδομάδα?Το είχα απορία αυτό

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Κύνθια είπε:

@marillia εσυ ποσο ησουν οταν το ενοιωσες?

Εγω το 'ενιωσα λ'ιγο πριν την 18 βδομάδα!!Αλλά ξέρω μέχρι 20 βδομάδα μπορεί να νιώσεις τα πρώτα!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Δηλ στο 19+1 διάβαζουμε την ανάπτυξη για την 20 βδομάδα?Το είχα απορία αυτό

Ακριβως, βλεπεις τι ΘΑ γινει αυτη την εβδομαδα..Αν θες να δεις ποσο εχει αναπτυχθει εως τωρα βλεπεις μεχρι την 19η εβδομαδα

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Εγω το 'ενιωσα λ'ιγο πριν την 18 βδομάδα!!Αλλά ξέρω μέχρι 20 βδομάδα μπορεί να νιώσεις τα πρώτα!!

τωρα με εχει πιασει ανησυχια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.