Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ελπιζουμε να γινουμε γονεις το 2020

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 9 ώρες, ο/η Nancaki88 είπε:

Κορίτσια καλημέρα, 

Εμείς με τον αντρούλη μου ένα χρόνο προσπαθούσαμε στα τυφλά..δεν παρακολουθούσαμε ούτε γόνιμες και είχα και θυροειδή 5. Τώρα έχουμε 6 μήνες που προσπαθούμε πιο στοχευμένα. Σε λίγες μέρες θα κάνω σαλπιγγογραφία ελπίζω να είναι καλά τα αποτελέσματα και συνεχίζουμε...!

Καλησπερα.... Φανταζομαι τον ρυθμισες τωρα τον θυροειδη... Καλα θα κανεις που θα κανεις την εξεταση καλο ειναι να  ξερουμε τι μας συμβαινει... Ελπιζω να εχεις καλα αποτελεσματα και να σου πει μετα ο γιαγρος σου πως θα προχωρησεις... Ενημερωσε μας για τα αποτελεσμταααα!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια...!Ευχομαι σε όλες γρήγορα θετικά αποτελέσματα!!!είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών μετά από την τελευταία παλιδρομη τα Χριστούγεννα...έχω άστατο κύκλο από τότε οπότε....καταλαβαίνετε!!!

Το 2020 θα είναι τυχερό,το ελπίζω,το εύχομαι και το πιστεύω!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η ΚατεριναΣκ είπε:

Καλησπερα.... Φανταζομαι τον ρυθμισες τωρα τον θυροειδη... Καλα θα κανεις που θα κανεις την εξεταση καλο ειναι να  ξερουμε τι μας συμβαινει... Ελπιζω να εχεις καλα αποτελεσματα και να σου πει μετα ο γιαγρος σου πως θα προχωρησεις... Ενημερωσε μας για τα αποτελεσμταααα!!!!

Καλημέρα! Ναι τον έχω ρυθμίσει οπότε τώρα ευελπιστώ να έχω καλά αποτελέσματα απο την εξέταση και σύντομα να μας έρθει το σποράκι! Θα σας ενημερώσω σίγουρα..την Παρασκευή είναι η εξέταση οπότε θα σας πω!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η ΚατεριναΣκ είπε:

Γεια σου... Καλα κανεις που το σκεφτεσαι να ξανα προσπαθησετε!!! Και λυπαμαι πολυ για την αποβολη αλλα η ζωη ειναι μπροστα μας και θα ερθουν πολλα καλα!!! Σου ειπε ο γιατρος σου για ενα χρονικο διαστημα να μην κανετε κατι λογο αποβολης?

Ναι μου ειπε να αφήσω δυο κυκλους να περασουν ...και γω να σου πω την αληθεια απ την μια φοβάμαι να ξαναπροσπαθησω μην τυχον περασω παλι το ιδιο από την άλλη πολύ θα το ηθελα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.