Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

θυμαισαι ποσο?αν επιτρεπεται?Εγω εχτες εκανακ ειχα προγεστερονη 44,κ οιστραδιολη 830.

728 oοιστραδιολη 49 προγεστερόνη 

• Απαντήσεις 5.6k
  • Εμφανίσεις 392.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κοριτσια μου γεννηθηκε ο μπεμπης μας! Το πρωι με καισαρικη!  Ευχομαι, ολοψυχα, με το καλο σε ολες σας! Σας γραφω και συγκινουμαι τοσο πολυ που περασε ολη αυτη η περιοδος μαζι σας!!!   

• Πιου-πιου
    Πιου-πιου

Κορίτσια μου όλα καλά με τον υπέρηχο. Ακούσαμε και καρδούλα. Ελπίζω όλα να συνεχίσουν καλά.  Και εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά για όλες. Πολύ πολύ σύντομα.  Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσ

• Κορίτσια μου καλα έχω να σας πω ότι βγήκε η χοριακη μόλις! Πήγε 34! Περιμένω να με καλέσει και ο γιατρός αλλά κορίτσια μου ανεβαίνειειειειειει ?

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

Με τον κυριο Παντο ειμαι εγω.Ειχα πεντε εμβρυα πολυ καλης ποιοτητας κ εβαλα τα 2 για αρχη.Εχω αλλα τρια στην κρυοσυντηρηση.Ευχομαι ολα να πανε καλα πρωτα ο θεος.Πιστη κ προσευχη.

Μπράβο κορίτσι μου !!! Όλα θα πάνε καλά !! Πρώτη σου φορά ;;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

728 oοιστραδιολη 49 προγεστερόνη 

Μια χαρα,να σου πω περνεις ακομα cyclacur k outrozestan?Την αντιπηκτικη την κανεις ακομα?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Papadakis είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !!! Όλα θα πάνε καλά !! Πρώτη σου φορά ;;;;;

ναι πρωτη μου φορα!!!Ελπιζω με ρο χερι του θεου κ της παναγιας να πανε ολα καλα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

Μια χαρα,να σου πω περνεις ακομα cyclacur k outrozestan?Την αντιπηκτικη την κανεις ακομα?

Ναι όλα εσύ ??Δευτέρα πάλι επαναληπτική..

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

@SoLe πολλές κοπέλες είχα αίμα και θετική χοριακη .....μακάρι να είσαι και εσυ μια από αυτές .....

αυμφωνω με την @zeta μας να  πας να κανείς μια χορικαη για να μην σε τρώει το άγχος ..

Άγχος τρομερό! Αλλά, εντάξει, να μην σας γεμίσω κι εσάς με άσχημα συναισθήματα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από καρδιάς για την ενθάρρυνση, τις ευχές και τα όμορφα σχόλια!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια σ' εσάς! Για' μένα μάλλον δεν εξελίχθηκαν τοσο ευχάριστα τα πράγματα. Έχω κανονική περίοδο!!! Αλλά δεν θα πτοηθώ!!!! Θα συνεχίσω τις προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρω!!! Γιατί πραγματικά πιστεύω αξίζει να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για κάτι τόσο σημαντικό όπως είναι η μητρότητα.... Καλή συνέχεια σας εύχομαι και ΤΈΛΕΙΑ αποτελέσματα σε όσες περιμένουν!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ναι όλα εσύ ??

Το cyclacur k outrozestan nai.Την αντιπικτικη την σταματησα για μια μερα κ σημερα μου ειπαν να την ξανακανω.Το σαλοσπιρ δεν νου ειπαν.Θα παρω τωρα να ρωτησω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η γιωτα22 είπε:

Το cyclacur k outrozestan nai.Την αντιπικτικη την σταματησα για μια μερα κ σημερα μου ειπαν να την ξανακανω.Το σαλοσπιρ δεν νου ειπαν.Θα παρω τωρα να ρωτησω.

Σαλοσπιρ δεν έπαιρνα Επίσης ξεκίνησα φιλισιν και πολυβιταμινες .

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Σαλοσπιρ δεν έπαιρνα Επίσης ξεκίνησα φιλισιν και πολυβιταμινες .

Εγω επινα ηδη φιλισιν κ βιταμινη d3.Τα υπολοιπα την δευτερα εκ νεου πρωτα ο θεος.

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Papadakisγλυκό μου κορίτσι !!ευχαριστώ που με θυμήθηκες 201 ειναι

Μπράβο κορίτσι !!!! τέλεια ..... ποσό χάρηκα δεν φαντάζεσαι !!

εννοειται και σε θυμήθηκα και χαίρομαι που καλώς σε παρεσυρα και την έκανες νωρίτερα ......

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Μπράβο κορίτσι !!!! τέλεια ..... ποσό χάρηκα δεν φαντάζεσαι !!

εννοειται και σε θυμήθηκα και χαίρομαι που καλώς σε παρεσυρα και την έκανες νωρίτερα ......

Πώς σου φαίνεται για 14 η μέρα με έμβρυο 3 ημερών 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η SoLe είπε:

Άγχος τρομερό! Αλλά, εντάξει, να μην σας γεμίσω κι εσάς με άσχημα συναισθήματα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από καρδιάς για την ενθάρρυνση, τις ευχές και τα όμορφα σχόλια!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια σ' εσάς! Για' μένα μάλλον δεν εξελίχθηκαν τοσο ευχάριστα τα πράγματα. Έχω κανονική περίοδο!!! Αλλά δεν θα πτοηθώ!!!! Θα συνεχίσω τις προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρω!!! Γιατί πραγματικά πιστεύω αξίζει να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για κάτι τόσο σημαντικό όπως είναι η μητρότητα.... Καλή συνέχεια σας εύχομαι και ΤΈΛΕΙΑ αποτελέσματα σε όσες περιμένουν!! 

Καλωσηρθες SOLE!! ΕΥΧΟΜΑΙ να γινει κατι κ να σταματησει το αιμα...πολυ λυπαμαι για την εξελιξη της πρωτης κυησης. Να εισαι δυνατη και να παλεψετε μαζι! Εμεις πετυχαμε με την τριτη προσπαθεια.

@Magaiver μου ευχομαι να βγει κ να μην χρειαστει ουτε προκληση ουτε καισαρικη. Βεβαια θα κανουμε ό, τι ειναι καλυτερο για το μωρο. Αρκει να ειναι καλα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Πώς σου φαίνεται για 14 η μέρα με έμβρυο 3 ημερών 

Τέλεια !!!! Με το καλό ήμουν σίγουρη ....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η γιωτα22 είπε:

ναι πρωτη μου φορα!!!Ελπιζω με ρο χερι του θεου κ της παναγιας να πανε ολα καλα!!!

Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου ....

Δημοσίευση

@SoLe κορίτσι μου καλό εάν επιτρέπεται τι πρόβλημα έχετε και καταφύγετε  στην εξωσωματική ;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η nikona είπε:

@Μπεμπελουκα μπραβο για την χοριακη σου! Συγχαρητηρια! Ολα θα πανε τελεια!!! 

@nikona καλή λευτεριά !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Τέλεια !!!! Με το καλό ήμουν σίγουρη ....

Ευχαριστώ @Papadakis θα επαναλάβω πάλι σε πόσες μέρες πιστεύεις να πάει 2000?

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

@SoLe κορίτσι μου καλό εάν επιτρέπεται τι πρόβλημα έχετε και καταφύγετε  στην εξωσωματική ;;;;

Ο σύζυγος έχει 1% κινητικότητα στο σπέρμα. Μόνο αυτό! Προσπαθούσαμε γύρω στα 5 χρόνια μόνοι μας και αφού ποτέ δεν καταφέραμε κάτι αποφασίσαμε να κάνουμε εξωσωματική..... 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η SoLe είπε:

Ο σύζυγος έχει 1% κινητικότητα στο σπέρμα. Μόνο αυτό! Προσπαθούσαμε γύρω στα 5 χρόνια μόνοι μας και αφού ποτέ δεν καταφέραμε κάτι αποφασίσαμε να κάνουμε εξωσωματική..... 

Ανήκεις λοιπόν στις εύκολες περιπτώσεις της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ...... Οι Ορμονικες σου εσενα καλές ;;; εάν επιτρέπεται τι ηλικία έχεις ;;;

μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ευχαριστώ @Papadakis θα επαναλάβω πάλι σε πόσες μέρες πιστεύεις να πάει 2000?

Υπολογίζω την αλλά η εβδομάδα να πάτε για υπέρηχο .....

μεσα στην εβδομάδα θα έκτοξεφθει !!!

με το καλό κοριτσάκι μου ....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Papadakis είπε:

Υπολογίζω την αλλά η εβδομάδα να πάτε για υπέρηχο .....

μεσα στην εβδομάδα θα έκτοξεφθει !!!

με το καλό κοριτσάκι μου ....

@papdakis μακάρι!!αλλα τόσο νωρίς ??

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@papdakis μακάρι!!αλλα τόσο νωρίς ??

Δεν είναι νωρίς την άλλη εβδομάδα θα πας για υπέρηχο !!! Όχι αυτή που έρχεται τώρα ....... 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η SoLe είπε:

@SoLeεμένα αζωοσπερμια !Όλα θα γίνουν με την κατάλληλη ομάδα καλημερα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.