Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Βάρος και εγκυμοσύνη

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας.Είμαι νέο μέλος στην παρέα σας.

Είμαι στον 7ο μήνα της εγκυνοσύνης μου. Χτες που επισκέφθηκα τον γυναικολόγο μου παρατήρησα με έκπληξη πως είχα χάσει 2 κιλά. Έχω πάρει σύνολο δηλαδή 5.5 κιλά μέχρι τώρα. Ο γιατρός με καθησύχασε, καθώς το μωρό αναπτύσσεται κανονικά, αν και είναι σχετικά βαρύ για την ηλικία του. Έχει συμβεί σε καμιά άλλη αυτό; Να σημειώσω πως δεν έκανα καμιά αλλαγή στη διατροφή μου ούτε ξεκίνησα άσκηση ή κάτι άλλο.

Δημοσίευση

lena mou...eite pareis kila eite xaseis...to mwraki oso einai na parei tha parei...egw den eixa tetoia empeiria alla eixa mia fili i opoia exase 3 kila alla ta ebale ston epomeno mina:)

Δημοσίευση

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Και εγώ τελείωσα την εγκυμοσύνη μου με 7,5 κιλα επιπλέον. Όταν ζυγίστηκα μετά τον τοκετό ήμουν 61 κιλά ενώ, όταν έμεινα έγκυος ήμουν 64 κιλά. Η μικρη γεννήθηκε 3050 γρ. μια χαρά δηλαδή! Επίσης ξέρω περίπτωση κοπέλας που πήρε μόνο 4 κιλά!!! Αν έχεις καλές εξετάσεις δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Δημοσίευση

Λένα Καλησπέρα!Απ οτι ξέρω τα κιλα που θα πάρει μια γυναικα στην εγκυμοσύνη δεν έχει να κάνει με την αναπτυξη και το βάρος του εμβρύου κι ουτε το επηρεάζει.Εχω ακουσει και απο άλλες κοπέλες παρόμοιες καταστάσεις,ότι χασανε στον 6ο-7ο μηνα αλλα τα πήρανε πάλι στον επόμενο.Επισης καλο θα ηταν τωρα στο γ τριμηνο να παιρνεις επιπλέον κάποιες λιγες θερμιδες προσθετοντας π.χ άλλο ενα γευμα..Συμβουλέψου και τον γιατρο σου.Φιλάκια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.