Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αδιαθεσία 1ου τρίμηνου

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα! Είσαστε και εσείς στο 1ο τρίμηνο σαν να αργοπεθαίνετε??? Είμαι 8+4 και εδώ κ μια εβδομάδα δεν μπορώ να σηκωθώ απ' το κρεβάτι, ζαλάδα ,αναγουλα φοβερή ...ούτε το νερό αντέχω.. 

Δημοσίευση

Γεια σου! Εεεεεεε κανε υπομονη, θα την χρειαστεις.... χαχαχα
Αλλες ειναι τυχερες και δεν εχουν τπτ αλλα και εγω σε καταλαβαινω μεχρι και τον 4ο μηνα δυστυχως ημουν ενα μαυρο χαλι εχασα καπου 4 κιλα και γενικα....αισχος! Αλλα ηρθαν καλυτερες μερες χωρις εμετους. Δεν μπορω να σου προτεινω τπτ περα απο υπομονη και παρε και κρακερς ή φρυγανιες να τρως συνεχεια.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Μπλε είπε:

Γεια σου! Εεεεεεε κανε υπομονη, θα την χρειαστεις.... χαχαχα
Αλλες ειναι τυχερες και δεν εχουν τπτ αλλα και εγω σε καταλαβαινω μεχρι και τον 4ο μηνα δυστυχως ημουν ενα μαυρο χαλι εχασα καπου 4 κιλα και γενικα....αισχος! Αλλα ηρθαν καλυτερες μερες χωρις εμετους. Δεν μπορω να σου προτεινω τπτ περα απο υπομονη και παρε και κρακερς ή φρυγανιες να τρως συνεχεια.

Είναι η 2η μου εγκυμοσύνη και η 1η έτσι μέχρι 4ο μήνα που λες... Ευχαριστώ πολύ ❤️

Δημοσίευση

Και εγώ νιώθω αναγουλες οοολη την ωρα, ότι και να φαω με ενοχλεί, τα φρουτα μου προκαλούν παλινδρόμηση στομάχου, οι μυρωδιές εδω και μια βδομάδα σχεδον ολες με ενοχλούν και διαθεση δεν το συζητάμε η θα νυστάζω ή θα εχω νεύρα η γενικά χάλια ? κάνω υπομονή αλλά νιώθω οτι κανείς δεν με καταλαβαίνει... εχω ψυχολογικά?? ?? χτες σκεφτόμουν και αν γεννηθεί το μωρο και συνεχίσω και νιώθω έτσι?? Αλλά βλέπω Ότι μάλλον όλο αυτό περνάει μετά ? 

Δημοσίευση

Ουφφφ μια από τα ίδια ονη μέρα ζαλάδα και ναυτιες  όλα να μυριζουν  εγώ είμαι και συνέχεια στο κρεβάτι γιατί έχω και λίγο αιμα ουφφφ όλη μέρα στο κρεβάτι....την άλλη βδομάδα έχω να κάνω υπέρηχο....

Δημοσίευση

θυσιες για το πεμπε συνηθως μετα τις 16 εβδομαδες ολα ειναι καλυτερα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πφφ σήμερα ευτυχώς κάπως καλύτερη η μέρα...κ εγώ είμαι ξάπλα αν κ αίμα δεν έχω αλλά τρομερή ζάλη...την επόμενη υπερρυχος! Ανχος φουλ!

Δημοσίευση

Εγω παλι δουλεύω και μαλιστα στην κουζινα ? και δύσκολη δουλειά αλλά και απο μυρωδιές φουλ οποτε δεν είμαι καθολου καλυτερα ?

• 1 month later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

πως πάτε κοριτσάκια? εγω 13+4 σήμερα... οι εμετοι έχουν ελαττωθει κάπως αλλά η αναγούλα με τπτ... - 7 κιλά! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.