Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Απόβολες και Αντιπυρηνικά αντισώματα

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Ξεκίνησα αυτό το θέμα γιατί μόλις πήρα τα αποτελέσματα της εξέτασης αντιπυρηνικών αντισωμάτων. Έχω ιστορικό 2 αποβολών 1ου τριμήνου για αυτό και έκανα όλο το πακέτο θρομβοφιλίας μαζί και τα αντιπυρηνικά. Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν 1/160 (στικτός) έτσι γράφει, με φυσιολογικά όρια το 1/160. Ο γιατρός μου λείπει διακοπές και γυρνάει σε λίγες μέρες  και για αυτό είπα να ρωτήσω, μήπως κάποια από εσάς ξέρει τί μπορεί να σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Αν κάποια έχει παρόμοια αποτελέσματα ή γνωρίζει κάτι, θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια της. Να είστε καλά!!

Δημοσίευση

κοριτσι μοτ δε ξερω να σου απαντησω αλλα καλυτερα κανε υπομονη μεχρι να γυρισει ο γιατρος σου αυτος ξερει καλυτερα εκτος αν ηξεραν να σου πουνε κατι εκει πο εκανες τις εξετασεις

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 7 ώρες, ο/η egw είπε:

κοριτσι μοτ δε ξερω να σου απαντησω αλλα καλυτερα κανε υπομονη μεχρι να γυρισει ο γιατρος σου αυτος ξερει καλυτερα εκτος αν ηξεραν να σου πουνε κατι εκει πο εκανες τις εξετασεις

Καλημέρα, σ’ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! έχεις δίκιο, ο γιατρός ξέρει καλύτερα από όλους μας.. στο μικροβιολογικό εργαστήριο που τις έκανα, μου είπαν μόνο πως είναι οριακά θετικό, που σημαίνει πως μπορεί να έχω κάποιο αυτοάνοσο. Όπως και να’χει σ’ευχαριστώ για το χρόνο σου?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.