Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μανούλες Άνοιξης 2019???

Featured Replies

Δημοσίευση

@banesaki16 είμαστε και κάποιες που ακόμη δεν έχουμε νιώσει τη χαρά :) ολα καλά να σου πηγαίνουν και σε όλες εύχομαι :):)

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 150.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Τζάμπα ρε παιδιά το έλεγαν χοντρό το παιδί μου ? μόνο 3650γρ βγήκε! ? γεννησαμε!! ?? η μπεμπούλα είναι μια χαρά, το ίδιο και εγώ ?  Ήρθαμε 5 η ώρα το χάραμα στο μαιευτήριο για να με ετοιμάσο

• Δε χρειάζεσαι καμια βοήθεια στο θέμα θηλασμος! Μην ακους κανεναν.. Εσυ να το παρεις αποφαση και να πεις θα το κάνω και θα τα καταφέρεις σίγουρα! ? Βαζω εικονα, να δείτε πως ειμαι τωρα ? 

• Κορίτσια σήμερα είχαμε ραντεβού με τη γιατρό μας...38+2 Και χθες το βράδυ με ανώδυνες συσπάσεις κάθε  5 λεπτα για μια ωρα σχεδον...Να μην τα πολυλογώ είμαι σε τροχιά τοκετού με 3 διαστολή και πολύ πιθ

Posted Images

Δημοσίευση
στις On 17/10/2018 at 6:10 ΜΜ, ο/η AlKate είπε:

@banesaki16 είμαστε και κάποιες που ακόμη δεν έχουμε νιώσει τη χαρά :) ολα καλά να σου πηγαίνουν και σε όλες εύχομαι :):)

Εεεε εσύ κορίτσι μου είσαι λιγο πιο αργα λογικό είναι..  οταν ομως ερθει ο καιρος θα δεις ποσο ωραιο είναι μιας και είναι κ το πρώτο όπως κ με να..  Όλα καλά να μας πάνε σε όλες μας... με όμορφες εγκυμοσύνες.... ????

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε? Πως είναι οι κοιλίτσες σας? Εγώ είμαι πλέον στην 20 εβ δομαδα το μωρό μου κλωτσάει καθημερινά... Σήμερα λέω έχει ωραία μέρα ας περπατήσω να κάνω κάτι δουλειές να μην πάρω αμάξι... Αλλά κουράστηκα πραγματικά εσείς κουράζεστε πολύ? Περπατάτε? Μου φάνηκε πολύ περίεργο γύρισα σπίτι κ ξάπλωσα αμέσως... ??

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η banesaki16 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε? Πως είναι οι κοιλίτσες σας? Εγώ είμαι πλέον στην 20 εβ δομαδα το μωρό μου κλωτσάει καθημερινά... Σήμερα λέω έχει ωραία μέρα ας περπατήσω να κάνω κάτι δουλειές να μην πάρω αμάξι... Αλλά κουράστηκα πραγματικά εσείς κουράζεστε πολύ? Περπατάτε? Μου φάνηκε πολύ περίεργο γύρισα σπίτι κ ξάπλωσα αμέσως... ??

Kαι εγώ τα ίδια... κουράζομαι αρκετά και ευκολα... βεβαια τώρα είμαι 25+2 αλλά και όταν ήμουν 20 και λιγότερο πάλι κουραζόμουν! Τι να πω και ο γιατρος λεει να περπατάμε.. καλά τα λεει αλλά...

Δημοσίευση

Μια χαρούμενη καλησπέρα από εμένα και τη μπέμπα μου!!!?‍?‍?❤️❤️?

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η AlKate είπε:

Μια χαρούμενη καλησπέρα από εμένα και τη μπέμπα μου!!!?‍?‍?❤️❤️?

Κι από εμαααας! Κάναμε β επιπέδου! Εσείς;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η PanB είπε:

Κι από εμαααας! Κάναμε β επιπέδου! Εσείς;

Εγώ δεν έχω φτάσει ακόμη για β επιπέδου αλλού έκανα μια άλλη εξειδικευμένη εξέταση και εκεί φαίνεται... Ροζ όνειρα λοιπόν ?❤️

Δημοσίευση
στις On 30/6/2018 at 2:40 ΜΜ, ο/η armonia είπε:

Για μοίρασμα σκέψεων!

Έχω μια ιδεα(κλεμμένη βασικά)!! Το είχα δει σε μια ομάδα και μου άρεσε... Τι λέτε; Να συγκεντρώσουμε τις ΠΗΤ μας (και όσες ξέρουμε και φύλλο) και @armoniaαφου εσύ έχεις κάνει την πρώτη ανάρτηση να την επεξεργαστείς και να βάλεις κάθε μία μας σε μια σειρά με τη ΠΗΤ μας και μια καρδούλα γαλάζια η ροζ αντίστοιχα... Τι λέτε;

Δημοσίευση
στις On 4/11/2018 at 4:47 ΜΜ, ο/η AlKate είπε:

Έχω μια ιδεα(κλεμμένη βασικά)!! Το είχα δει σε μια ομάδα και μου άρεσε... Τι λέτε; Να συγκεντρώσουμε τις ΠΗΤ μας (και όσες ξέρουμε και φύλλο) και @armoniaαφου εσύ έχεις κάνει την πρώτη ανάρτηση να την επεξεργαστείς και να βάλεις κάθε μία μας σε μια σειρά με τη ΠΗΤ μας και μια καρδούλα γαλάζια η ροζ αντίστοιχα... Τι λέτε;

Πειτε ΠΗΤ και φύλο, θα το φτιάξω εγώ ?

Δημοσίευση

ΠΥΤ 11/3/2019 (αγορακι & κοριτσακι)

Τωρα απο ψώνια εμεις αρχισαμε να βλεπουμε κούνιες και καροτσι γιατι ειμαι 22 εβδομαδων και ηδη εχω βαρυνει αρκετα. Τουλαχιστον να καταληξουμε καπου. Βεβαια τις κουνιες μαλλον θα τις κλεισουμε αυριο με κατι ψιλοπραγματα γιατι ια γλυτωσουμε 240Ε απο τα στρωματα. Μας τα κανουν δωρο αν καλυψουμε συγκεκριμενο ποσο (λογω του 10ημερου εκπτωσεων). Αλλα θα τους πουμε να μας τα φερουν μετα τις γιορτες. 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα.. ωραία πολύ μου αρέσει που θα φτιάξουμε μια λίστα με τα μωράκια μας.. Εγώ έχω ΠΗΤ 18.03 Αλλά ακόμα δεν ξέρω φύλλο δεν μας λέει θα πάω για β επιπέδου στις 21.11 και θα σου πω να σημειώσεις. Πως πάνε οι κοιλίτσες μας ? Μεγαλώνουν?  Εμένα έχει πεταχτεί πλέον το καταλαβαίνουν όλοι ότι είναι έγκυος κ δεν είναι από τις πολλές μπύρες.. χαχαχααα?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η banesaki16 είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα.. ωραία πολύ μου αρέσει που θα φτιάξουμε μια λίστα με τα μωράκια μας.. Εγώ έχω ΠΗΤ 18.03 Αλλά ακόμα δεν ξέρω φύλλο δεν μας λέει θα πάω για β επιπέδου στις 21.11 και θα σου πω να σημειώσεις. Πως πάνε οι κοιλίτσες μας ? Μεγαλώνουν?  Εμένα έχει πεταχτεί πλέον το καταλαβαίνουν όλοι ότι είναι έγκυος κ δεν είναι από τις πολλές μπύρες.. χαχαχααα?

Κι εμένα έχει 2 βδομάδες που φαίνεται και μου το έχουν πει καποια άτομα ? σήμερα μπήκα στην 25η εβδομάδα. Άργησε να φανεί νομίζω ? μα γτ δεν σας λεει; σίγουρα έχει φανεί. Τι εβδομάδα είσαι; εμένα μου το είπαν απ την Αυχενική. Με επιφύλαξη αλλά μου το είπαν ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Hope2018 είπε:

ΠΥΤ 11/3/2019 (αγορακι & κοριτσακι)

Τωρα απο ψώνια εμεις αρχισαμε να βλεπουμε κούνιες και καροτσι γιατι ειμαι 22 εβδομαδων και ηδη εχω βαρυνει αρκετα. Τουλαχιστον να καταληξουμε καπου. Βεβαια τις κουνιες μαλλον θα τις κλεισουμε αυριο με κατι ψιλοπραγματα γιατι ια γλυτωσουμε 240Ε απο τα στρωματα. Μας τα κανουν δωρο αν καλυψουμε συγκεκριμενο ποσο (λογω του 10ημερου εκπτωσεων). Αλλα θα τους πουμε να μας τα φερουν μετα τις γιορτες. 

Με το καλο κοριτσακι μου! ?

Αθήνα είσαι; από ποιο μαγαζί; 

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου ? κι εσυ με το καλο. Απο το Λητω. Βασικα μας λυπηθηκαν λογω των διδυμων ? Αλλα αν μπορεις να πας πριν το σαββατο. Η προσφορα αφορα αγορα κουνιας και συνδιασμο αλλων αντικειμενων εκτος καροτσιου κ καθισμ.αυτοκινητου.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η PanB είπε:

Κι εμένα έχει 2 βδομάδες που φαίνεται και μου το έχουν πει καποια άτομα ? σήμερα μπήκα στην 25η εβδομάδα. Άργησε να φανεί νομίζω ? μα γτ δεν σας λεει; σίγουρα έχει φανεί. Τι εβδομάδα είσαι; εμένα μου το είπαν απ την Αυχενική. Με επιφύλαξη αλλά μου το είπαν ?

Στην Αυχενική δεν ήταν σίγουρος γι αυτό δεν μας είπε κ μετά είχε βάλει τα ποδαράκια του μπροστά..  Τώρα όμως δεν θα τη γλιτώσει.. χαχααα ?ψωνια εγώ δεννεχω κάνει ακόμα αν κ πολλά πράγματα θα μου τα δώσει μια φίλη μου.. κνλεω να κοιτάξω τα υπόλοιπα με τονκαινουργιο χρόνο...?? 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η PanB είπε:

Καλημέρα :) 25/4/2019 ❤️

Δημοσίευση

Απλά έλεγα να το κάνει η @armonia επειδή έχει κάνει τη πρώτη ανάρτηση να φαίνεται με το που ανοίγουμε την ομάδα.... Να μη μπει σε μια ενδιάμεση σελιδμδα.... @ζουζουνα* τι λες; Έχεις τη δεύτερη ανάρτηση.... Εκτός βέβαια αν μπορούμε να τη βάλουμε πάνω πάνω άσχετα με το ποιος ήταν που έγραψε οπότε μπορώ να το κάνω και εγω(απλά δεν ήξερα ότι γίνεται...)

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η AlKate είπε:

Απλά έλεγα να το κάνει η @armonia επειδή έχει κάνει τη πρώτη ανάρτηση να φαίνεται με το που ανοίγουμε την ομάδα.... Να μη μπει σε μια ενδιάμεση σελιδμδα.... @ζουζουνα* τι λες; Έχεις τη δεύτερη ανάρτηση.... Εκτός βέβαια αν μπορούμε να τη βάλουμε πάνω πάνω άσχετα με το ποιος ήταν που έγραψε οπότε μπορώ να το κάνω και εγω(απλά δεν ήξερα ότι γίνεται...)

Α σωστό! Αλλά Είναι ενεργή η @armonia

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η AlKate είπε:

Καλημέρα :) 25/4/2019 ❤️

Καλημέρα! Ωραία ιδέα! 7/3/2019 ? αγοράκι...

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η PanB είπε:

Α σωστό! Αλλά Είναι ενεργή η @armonia

Δεν ξέρω... Ξέρει καμιά;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η AlKate είπε:

Δεν ξέρω... Ξέρει καμιά;;

στο προφιλ της δειχνει οτι τελευταια φορα μπηκε 7 Ιουλιου. Αρα η κοπελα αυτη δε φαινεται ενεργη. Μπορει να το κανει αλλη κοπελα

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η vayaki είπε:

στο προφιλ της δειχνει οτι τελευταια φορα μπηκε 7 Ιουλιου. Αρα η κοπελα αυτη δε φαινεται ενεργη. Μπορει να το κανει αλλη κοπελα

Η @ζουζουνα*που είναι δεύτερη;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.