Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σουβλιες στην αρχη της κυησης

Featured Replies

Δημοσίευση

@Cecilaki μου ίσως να χρειάζεται να προσέχεις λίγο περισσότερο από τα άλλα κορίτσια. Είναι για καλό όμως...κάνε λίγη υπομονή και όταν με το καλό έρθει το μωρό σου όλο στο πόδι θα είσαι!

• Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 56.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κοριτσιαααααααα κλαιω!!!!Απο χαρα!!!!Το μωρο μου...ειναι εκει και χτυπαει η καρδια του!!!!Το αιμα και τα καφε υγρα δε ξερει απο τι ειναι.Στον υπερηχο φαινονται ολα καλα.Μου δωσε προγεστερονη ξανα και

• Κοριτσιααααα!! Εχω παθει σοκ!! Το αστερακι μου ειναι υγιεστατο κ επειδη ειχα καιρο να κανω υπερηχο συγκλονιστηκα με την αναπτυξη του!! Χοροπηδουσε συνεχεια, εκανε "παλαμακια" με τα πατουσακια του κ κα

• Cecilaki  μου έτσι ακριβώς είναι. Οι φίλοι είναι εκεί για τ πιο χαζό που σε προβλημάτιζει μέχρι τ πιο σημαντικό. Όχι για να κρίνουν αλλά για να σε ακούσουν. Αυτό το έλα μωρέ μικρή είσαι ακομη πόσο μου

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η Cecilaki είπε:

Εχω κουραστει πολυ !!!Ψυχολογικα εννοω.Δε προλαβαινω να ηρεμησω .Δε μπορω να καταλαβω τι γινεται.Μετα το πρωτο τριμηνο υποτιθ οτι σταματανε τα ροζ,καφε

Σε καταλαβαινω, αν κ εγω τον τελευταιο καιρο εχω ηρεμησει.. περαστικα παντως..!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια... διαβαζα ξανα την συζητηση που με τοσο αγχος ειχα ξεκινησει αρχες Ιουλιου.. Αγχος αν θα κρατηθει αυτη τη φορα το εμβρυακι μου.. ΔεσποιναGR, elenaaa445, tamyRenata7 πού ειστε? Εχω πολυ καιρο να διαβασω νεα σας... Ελπιζω να κυλαν ολα ομαλα στις κυησεις σας...! Πως πατε απο συμπτωματα τωρα πια?? Αλλα τα τωρινα αγχη παντως... Cecilaki, αν θελησεις ποτε, στειλε μου π.μ. να μου πεις πως εισαι... Σε σκεφτηκα πολλες φορες... Τις υπολοιπες δεν τις ανεφερα, γιατι βλεπω κατα καιρους τα νεα τους κ χαιρομαι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.