Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καθυστέρηση και τεστ αρνητικο

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Λιτσούλι είπε:

Κορίτσια καλησπέρα... Να ρωτήσω... Έχει τύχει σε καμία σας καθυστέρηση κ τεστ αρνητικο??? 

Καλησπερα!Συμβαινει αρκετες φορες αυτο δεν εχω προσωπικη εμπειροα αλλα το εχουν παθει αρκετες γνωστες...για να δειξει πιο καλα το τεστ πρεπει να εχεις σζεδον 10 μερες καθυστερηση(για πιο ακριβες αποτελεσμα).

Εχεις σταθερο κυκλο;

Καλυτερα  κανε το πρωι μια χοριακη να εισαι 100% σιγουρη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έχω κυκλο 25-27ημερων... Αδιαθετησα 2μαιου κ επισκέφτηκα γυναικολόγο που είδε τις γονιμες κ εκανα ελεύθερα εκείνες τις ημέρες... Έκανα τεστ χθες κ βγήκε αρνητικο... Αλλα η περίοδος ακόμα άφαντη... Ούτε καν κάποιο σημάδι... (συγχωρέστε με για τυχόν λάθη αλλά είμαι καινούργια εδώ) 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Λιτσούλι είπε:

Έχω κυκλο 25-27ημερων... Αδιαθετησα 2μαιου κ επισκέφτηκα γυναικολόγο που είδε τις γονιμες κ εκανα ελεύθερα εκείνες τις ημέρες... Έκανα τεστ χθες κ βγήκε αρνητικο... Αλλα η περίοδος ακόμα άφαντη... Ούτε καν κάποιο σημάδι... (συγχωρέστε με για τυχόν λάθη αλλά είμαι καινούργια εδώ) 

Σου ευχομαι λιτσουλι μου να τα χεις καταφερει και η ακατανομαστη να αργησει μηνες να ερθει?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 9 λεπτά, ο/η karen είπε:

Σου ευχομαι λιτσουλι μου να τα χεις καταφερει και η ακατανομαστη να αργησει μηνες να ερθει?

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Το θέλω πάρα πολύ!! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Λιτσούλι είπε:

Πηγαινε καλυτερα το πρωι να κανεις μια χοριακη κ μεχρι το μεσημερι θα ξερεις αν εχεις σπορακι ή οχι!!!Σου ευχομαι να εχεις το σπορακι στη κοιλιτσα κ αυτη να ερθει μετα απο 9 μηνες παλι!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 4 ώρες, ο/η Aggeliki.D είπε:

Πηγαινε καλυτερα το πρωι να κανεις μια χοριακη κ μεχρι το μεσημερι θα ξερεις αν εχεις σπορακι ή οχι!!!Σου ευχομαι να εχεις το σπορακι στη κοιλιτσα κ αυτη να ερθει μετα απο 9 μηνες παλι!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!! Κ σε σένα ότι καλύτερο εύχομαι!! ❤

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Λιτσούλι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Κ σε σένα ότι καλύτερο εύχομαι!! ❤

Σε ευχαριστω κοριτσι μου,θα περιμενουμε νεα δου!!?

Δημοσίευση

@Λιτσούλι καλησπέρα! Φυςικα και συμβαίνει εγω με δυο μερες καθυστερηση ειχα αρνητικο και την επόμενη θετική χοριακη εύχομαι να ειναι ήδη το μικρό σου στην κοιλιτσα σου ε περιμένουμε νεα σου 

Δημοσίευση

Λιτσούλι μου σου εύχομαι με μια θετική χοριακή!!!Renata μου πως είσαι?Αν επιτρέπετε ποιά μάρκα τεστ έκανες?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια μου δυστυχώς η περίοδος μου με επισκέφθηκε χθες.... Ακριβώς στις 31 ημέρες με κύκλο 25-27.... Κρίμα!! Δε πειράζει τον επόμενο μήνα... Εύχομαι στη καθεμία σας ότι λαχτάρα η καρδούλα σας!! 

Δημοσίευση

@ΛιτσούλιΔυνατά για τον επόμενο μηνα 

@marillia μου έκανα το predictor!αρνητικο ειχα κάτι κινεζικά απο το eBay αυτα έβγαζαν μια πολυ άχνη γραμμή αλλα λέω μπα χαλασμένα αφού του φαρμακείου ηταν αρνητικο λέω θα έρθει αμ δε! Και επιτέλους τα καταφερα χοριακη θετική !?

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.