Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γέννησε η Αθηνά Κ.

Featured Replies

Δημοσίευση

Αθηνά μου να σου ζήσει η κορούλα σου, η Δανάη σου - πολύ ωραίο όνομα - πάντα υγιής και ευτυχισμένη στη ζωή της. Να σας δίνει μόνο χαρές. :kiss:

Δημοσίευση

να σου ζησει το κοριτσακι σου! να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο!

Δημοσίευση

ΑΘΗΝΑ ΣΥΓΧΗΡΗΤΗΡΙΑ ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ! ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΑΣ!

ΦΙΛΙΑ!!!

Δημοσίευση

Αθηνα να σου ζησει η μπεμπα σου!!

Πραγματι το ονομα ολα τα λεφτα!!

Δημοσίευση

Αθηνά να σου ζήσει η κορούλα σου και όπως επιθυμείς να την καμαρώσεις!!!

Δημοσίευση

NA ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ. ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

να σου ζήσει το κοριτσάκι σου να στε πάντα καλά γερές και δυνατές. Να χαιρεσαι την οικογενεια σου με το νεο σας μέλος

Δημοσίευση

Nα της ζήσει η κορούλα....πάντα υγιής κ καλότυχη...ελπίζουμε όλα να πήγανε καλα...πότε γέννησε? μιλήσε κάποια κοπέλα μαζί της?

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ.

Δημοσίευση

Να ζήσει η μπεμπούλα της Αθηνάς! Να τη χαίρονται! Καλή λοχεία στη μαμά!

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαρτιστώ! Γέννησα πριν 3 μέρες την Δανάη! 3,5 κιλά 51εκ.

Το πρωί της Παρασκευής πήγαμε με την κόρη μου στο πάρκο να παίξει με τα χιόνια και ήθελε να της φτιάξω χιονάνθρωπο! Που να σκύψω να πιάσω χιόνι η καημένη. Αλλά πως χαλάς το χατήρι στο παιδάκι σου;

Το απόγευμα πήγαμε παρέα με τη μικρή σε ένα εμπορικό κέντρο για να κάνω κάτι ψώνια και απο το περπάτημα... άρχισαν τα ποναλάκια!

Γυρίσαμε σπίτι, την κοίμησα και κατά τις 11 το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο. Μόλις είδα τη μαία... έφυγαν οι πόνοι! Καθίσαμε παρέα, χαλάρωσαμε, ήπιαμε το καφεδάκι μας, περπάτησα, γελάσαμε και περιμέναμε.

Κατά τις 4 άρχισαν να δυναμώνουν οι πόνοι και μπήκα στη μπανιέρα. Λίγο αργότερα έσπασαν τα νερά και στις 5:25 γεννήθηκε η Δανάη! Ακριβώς την ΠΗΤ μου! Πολύ όμορφος τοκετός, υπέροχα συναισθήματα!

Δημοσίευση

Αθηνούλα μου, καλορίζικη να είναι η Δανάη σας!!! Αιγωκεράκι, ε; ;) Υγεία, Τύχη κι Ευτυχία να συνοδεύουν πάντα τη ζωή της!!! Καλή λοχεία σε σένα και πολλά φιλάκια και στο Ναταλάκι!!! ;)

Δημοσίευση

a8hna m,na sas zhsei to koritsaki sas!!!

gero k eytyxismeno!!!8a exei 3etrela8ei to natalaki

me thn adelfoula ths:laugh: euxomai na ginoun axwristes!!:)

na tis xairesai tis kouklitses:silly: :) :laugh: :woohoo: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Αθηνούλα να σου ζήσει η ζουζουνα σου!Να είναι πάντα γερή καιευτυχισμένη :)

Δημοσίευση

Να σου ζήσει η πρισκίπισσά σου! Γερή και τυχερή μια ζωή να είναι! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Δημοσίευση

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΔΑΝΑΗ ΣΑΣ..

ΚΥΡΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ..

Δημοσίευση

Αθηνά μου να σας ζήσει!!!

Τί όμορφο....δύο κοριτσάκια τώρα!!!!

Πραγματικά πολύ όμορφος ο τρόπος που ήρθε στον κόσμο η μπεμπούλα σας!!!

Γερή κ τυχερή πάντα.

χχχχ

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Κορίτσια σας ευχαρτιστώ! Γέννησα πριν 3 μέρες την Δανάη! 3,5 κιλά 51εκ.

Το πρωί της Παρασκευής πήγαμε με την κόρη μου στο πάρκο να παίξει με τα χιόνια και ήθελε να της φτιάξω χιονάνθρωπο! Που να σκύψω να πιάσω χιόνι η καημένη. Αλλά πως χαλάς το χατήρι στο παιδάκι σου;

Το απόγευμα πήγαμε παρέα με τη μικρή σε ένα εμπορικό κέντρο για να κάνω κάτι ψώνια και απο το περπάτημα... άρχισαν τα ποναλάκια!

Γυρίσαμε σπίτι, την κοίμησα και κατά τις 11 το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο. Μόλις είδα τη μαία... έφυγαν οι πόνοι! Καθίσαμε παρέα, χαλάρωσαμε, ήπιαμε το καφεδάκι μας, περπάτησα, γελάσαμε και περιμέναμε.

Κατά τις 4 άρχισαν να δυναμώνουν οι πόνοι και μπήκα στη μπανιέρα. Λίγο αργότερα έσπασαν τα νερά και στις 5:25 γεννήθηκε η Δανάη! Ακριβώς την ΠΗΤ μου! Πολύ όμορφος τοκετός, υπέροχα συναισθήματα!

AN KAI STA EXW PEI KAI STO FACEBOOK ALLA OI EFXES POTE DEN EINAI ARKETES SE TETOIA EFXARISTA GEGONOTA.

KALOTYXO

ME YGEIA

EFTYXISMENO

KI ESEIS GEROI KAI DYNATOI NA TIS KAMARWNETE .

8ELOUME FOTO KAI SYNDOMA E?

FILIA POLLA....

SO SAD

P&A

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΚΟΡΟΥΛΑ!ΦΙΛΙΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.