Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γέννες Ιουλιου 2016

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια γειά σας..... Είμαι καινούρια εδώ....ποιες γεννάτε Ιούλιο;;; Εμένα με υπολογίζει 28 Ιουλίου 

• Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 18.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μικρη μανουλα 2016
    Μικρη μανουλα 2016

Αχαχχα!!! Εγω 24+1 με ενα κουκλο αντρακλααα!!!!!!!!! Χαχα

• Κωνσταντα ερη
    Κωνσταντα ερη

κορίτσια Καλησπέρα με το καλό ολες ενα γερό μωράκι!Οσο για την ηλικια ειμαι 37 κλεισμένα πριν 10 ημέρες και γεννάω ως τις 9/4 το πολυ!!!!!!!!!!!Για αυτό μην αγχώνεστε για τιποτα

• Ευχαριστω σε ολες σας κοριτσια!! Πολυ αγορι ο Ιούλιος ε;;; Με το καλο ολες μας! Και τελειομηνες!! Xristina θα δείξει το μαιευτήριο γιατι μαλλον θα αλλάξω γιατρό... Θα δείξει!  Να πανε ολα καλα κα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γειά σου Αννα λίλα.... Με το καλό και το δικό σου μωράκι κορίτσι μου.... Έχω αγοράκι.....εσύ;;;; Α κ είναι το πρώτο μου παιδάκι... Εσένα; 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ αλήθεια;  Τι έγινε αγοροχρονια είναι φέτος;;; Ναι την έκανα πριν δύο εβδομάδες..... Εσύ;  

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γειά σου δημη.... Κ εσένα το πρώτο σου;;; Εγώ είμαι 22 εβδομάδων εσείς;;; 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι....Ναι αννα λίλα μου!!!!είμαστε κοντά κοντά όλες και έχουμε και αγορακια!!!!!!τα μωράκια μας!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Άσε άσε....έχω αλλάξει τρεις γυναικολογους....τώρα προχτές βρήκα έναν γιατρό κ ελπίζω ότι σε αυτόν θα κάτσω..... Στο Αγία ολγα σε δημόσιο θα πάω.....είναι νοσοκομείο ? αλλά έχει και μαιευτικο τμήμα ?.... Εσείς;  

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!Εδω κοριτσομανα -ειπα να κανω τη διαφορα χεχε ??!!ΠΗΤ εχω 6-7, πρωτο παιδακι κ θα γεννησω αρεταιειο..

Τονια κ γω εκει ηταν να γεννησω αλλα τελικα αλλαξα γιατρο κ εν τελει κ νοσοκομειο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Χριστίνα μου κορίτσι μου στο Αγία ολγα θα πάω τελικά.... Άλλαξα τρεις γιατρούς γιατί ο ένας ήταν σε ιδιωτικό κ θα πήγαινε ακριβά η γέννα και ο γιατρός... Στο ελενα που πήγα ο γιατρός ? τον πήρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω για το πως θα παίρνω το ασβέστιο και μου απάντησε πολύ άσχημα κ μετα τον έπαιρνα να μου πει τις απαντήσεις από εξετάσεις που έκανα στο ελενα κ όλο είχε δουλειά και μου έκλεινε το τηλέφωνο ? στα μούτρα 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αννα λίλα εχψ πάρει ρουχαλακια εσείς;;;; Θέλουν πλύσιμο αλλά τα αφήνω προς το παρόν.... Είναι νωρίς πιστεύω ακόμα..... Εσείς τα πλυνατε;;;; 

Δημοσίευση

Πολυ ασχημο αυτο π σου εκανε ο Γιατρος! Εχω παρει μερικα ρουχαλακια  κ γωω θα τα ππλυνω ιουνιο αφου αρχες ιουλιου γενναω!!! Κ δε εχω καμια βοηθαει /: 

?????????????

Δημοσίευση

Τονια κ γω για στο αγ. Ολγα ηταν να παω στην αρχη..Ασχημο αυτο που σ κανε ο γιατρος αλλα τουλαχιστον το κανε νωρις κ δεν τρεχεις τελευταια στιγμη να χεις κ το αγχος.. Εγω μεχρι να ωρω το γιατρο μ οταν ειχα αποφασισει να αλλαξω το ειχα τρελο αγχος...

Ρουχαλακια απο το μαιο θα αρχισω να πλενω (θα μου τα δωσει η μαμα μ) κ θα παρουμε κ μεις κανα φορμακι για το καλο κ ενα φορεματακι για οταν την βγαλουμε απο το μαιευτηριο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.