Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Featured Replies

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ?ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΕΣ Κ ΧΑΡΕΣ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΘΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ 1,5 ΕΤΩΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ.

Δημοσίευση

Εχεις μια μπεμπουλα και τωρα περιμενεις κι αλλο να φανταστω!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.ΕΣΥ?

Δημοσίευση

Εγω ειμαι εγκυος στο πρωτο μου...μπηκα στην 14η εβδομαδα και την πεμπτη εχω ραντεβου να το δουμε !!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΤΕΡ ΕΙΧΑ 07/01 Κ 18/01 ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ.01/02 ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΛΟΓΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΘΟΥΣ Κ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ.ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟ.02/02 ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΒΓΑΙΝΕΙ 143 Κ 04/02 499.ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?

Δημοσίευση

Ειναι τελειως  φυσιολογικη !!!!σκεψου οτι καθε 2η μερα διπλασιαζεται αρα κυλαει η εγκυμοσύνη σου τελεια κοριτσι μου!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΓΙΑ 27Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΘΣ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 100 Κ ΟΧΙ 500.ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑΣ.ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΕΙΣ?

Δημοσίευση

Δεν ξερω ακομα δεν εκανα αυχενικη διαφανεια εκανα ληψη περιφερικου αιματος και τα αποτελεσματα θα βγουν αυτην την εβδομαδα θα μου πουν και το φυλο!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΓΕΡΑ ΝΑ ΝΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ?

Δημοσίευση

Μακαρι πανω απο ολα να ειναι γερα τα μωρακια μας!η αδερφη μου πριν 4 μηνες πληρωσε 600 ευρω εγω πληρωσα 580 ευρω!ειναι ακριβη αλλα πολυ καλη!!

Δημοσίευση

Η ληψη περιφερικου σου δινει 99.12% η αμνιοπαρακεντηση σου δινει 99.8% !!κοστιζει το ιδιο απλα δεν υπαρχει κίνδυνος ουτε για το βρεφος ουτε για την μαμα!

• 1 month later...
Δημοσίευση

μινακι με ποιο τροπο γινεται αυτη η εξέταση? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ameli1978 είπε:

Δηλαδή minaki αυτη η εξέταση αντικαθιστά την αμνιοπαρακέντηση ?

Ουσιαστικα ναι!

Δεν υπαρχει κίνδυνος ουτε για την μητερα ουτε για το βρεφος!

• 2 months later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!:):x:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΓΕΡΑ Κ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ.ΚΟΡΟΤΣΑΚΙ Η ΑΓΟΡΑΚΙ?

Δημοσίευση

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!:)

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Μολις εκανα εγγραφή στο φόρουμ, ειμαι κι εγω μέλλουσα μανουλα, 7/10 εχω πητ κ περιμενω δυο αγοράκια...?

Δημοσίευση
στις On 19 Μαΐου 2016 at 10:11 ΜΜ, ο/η Oliv είπε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!:):x:)

Καλησπέρα oliv ! Κι εγώ αρχές Οκτώβρη ΠΗΤ , βέβαια λόγω δίδυμων Σεπτέμβρη με βλεπω... Αγοράκια εχω κ εγω!!με το καλο σου εύχομαι..

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!ειμαι κ εγω νεα στην παρεα!με το καλο ευχομαι σε ολες με μια ομορφη κ ευκολη εγκυμοσυνη..!!εγω περιμενω τελος οκτωβρη το δευτερο παιδακι μου..

Δημοσίευση

Και εγω νεα στο φόρουμ κορίτσια με πητ 1/10! Σας εύχομαι καλη λευτεριά!  Έχετε κανονίσει μαιευτήριο κτλ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.